• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

ayy burdadaa bi tayinn muhabbettii gidiyoo ayol :9:
sinirimdenn ölmüşümmm bugünn sateenn bugünn tayin belli olucaktı günlerdirrr bekleeyelim heycanlaa ve sonuç 2014 e kadarr Bolu çıkıyo tekrarr şakaa gibbiii :50:
:43::43:

Melihacım geçmiş olsun canım.:16:hamilelikte ilk 3-4 ay çok önemli demişti diş doktorum müdehale yaparsak bişey olur diyemeyiz ama ya olursa risk almamak lazım demişti.
Ayşegül cnm vatanhastanesinde hilal hnmı çok tavsiye eden var cihazı için de çok iyi diyorlar.yalnız randevuyu bugün almaya kalksan 4 haziranı verebiliyolar.ancak 1 ay sonrası boş oluyor.

Burçin canım senin de herşey yolundadır umarım. sizdemi tayincisiniz demiştim cevap alamadım. ayşegül gidiyor sanırım temmuz gibi sendemi gidiyorsun.:43:
ilknurcum, benim doktorum yıllardır hilal hanımdı zaten de kendisine gıcık olduğum için gitmiyorum 1 aydır :) hem randevu alması zor, tıklım tıklım içersi dolu, 3-4 kişi bekliyor içerde odasında, özel bişey soracak olsan olmuyor eşler falan da oluyor çünkü, bazen gidiyosun randevusuz,alırım diyor, bekliyon saatlerce almıyor falan, kaç kişilerle kavga etti ben bilirim... ayrıca cihazı da bi tane,en azından bende bi ultrason cihazını kullandı, ben artık üst kattaki ramazan beye gidiyorum, tek biz giriyoz odaya, açıça herşeyi anlatıyor, 10 dk ayırıyor hastasına, sadece erkek diye tercih edilmiyor, yoksa gidip de memnun kalan çok hastası var...hem ultrason cihazının 3 boyutlusuyla da resimler veriyor :) 2 cihazı var yani.
ayy burdadaa bi tayinn muhabbettii gidiyoo ayol :9:
sinirimdenn ölmüşümmm bugünn sateenn bugünn tayin belli olucaktı günlerdirrr bekleeyelim heycanlaa ve sonuç 2014 e kadarr Bolu çıkıyo tekrarr şakaa gibbiii :50:
:43::43:

nasıl yani??? sen maraşa gelmiyo muydun, boluda mı kalacaksın, anlayamadım ben :S

İYİ akşamlar kızlar.görüşmeyeli iyisiniz maşaallah.bende aynı bildiğiniz gibi iş güç çalışıp gidiyoruz şükür :)))))))elimd kalan son maraş donurmasını yiyorum şimdi.Konyada havalar bi şöyle bi böyle.yağmur falan.artık maraşın yağmurunu hiç sprmuyorum bile.emnim orası daha kötüdür.

günaydın kızlar.....

Geçen hafta 7 değil,8.haftammış.Birden 1 hafta atlamak süper oldu valla.İlk hamileliğimde hafta hafta internetten takip ederdim,bebekte ne gibi değişimler oluyor diye.2.de sanırım o heves kalmıyor,bildiğimiz için belki.Yine de bakmadan edemedim 9.haftaya.Bu arada abarttım biraz ama,hamilelik bluzu aldım bir tane,çok indirimdeydi,çok da hoştu.İnşallah giymek nasip olur.

göknurcum istersen yollayayım sana maraş dondurması,dayanamazsın sonra.

ayşegülcüm ameliyatı nasıl acaba ibrahim beyin?Off ya,hala bulamadım kime gideceğimi

günaydın kızlar.....

Geçen hafta 7 değil,8.haftammış.Birden 1 hafta atlamak süper oldu valla.İlk hamileliğimde hafta hafta internetten takip ederdim,bebekte ne gibi değişimler oluyor diye.2.de sanırım o heves kalmıyor,bildiğimiz için belki.Yine de bakmadan edemedim 9.haftaya.Bu arada abarttım biraz ama,hamilelik bluzu aldım bir tane,çok indirimdeydi,çok da hoştu.İnşallah giymek nasip olur.

göknurcum istersen yollayayım sana maraş dondurması,dayanamazsın sonra.

ayşegülcüm ameliyatı nasıl acaba ibrahim beyin?Off ya,hala bulamadım kime gideceğimi

ben de 1-2 hafta öndeyim, bana da iyi geliyor böylesi, evde hesaplıyorum başka, dr söylüyor başka :) ben de hafta hafta gebeliğe çok bakmıyorum ya, benden 1 hafta geriden gelen en iyi arkadaşım vaar, hani bebeğini kaybetti doğuma 1 hafta kala demiştim, o işte :) o söylüyo bişeyler fransız kalıyorum o yüzden :) hamile bluzunu nerden aldın burçin ? ben yerlatı çarşısında bi yer önerdiler,ordan alışveriş yaptım haftasonu, yarın da kocamla gidicez elbise beğenmiştim ona bakıcaz, alırız belki :)
dr ramazan beyi kastediyorsun sanırım, valla memnun kaldım ben ama bilinmez tabi, bizim okuldaki arkadaşın dr uymuş, 4 çocuğusu var kadının :) çok iyiydi diyor o da...sor bakalım bi tanıdıklarına sen yine de...

göknuuuur dondurma yollayabilirik sana :))) burası 1 hafta oldu tam kapalı yağmurlu, 1 hafta daha sürecekmiş sanırım...

internetten aldım canım,ara ara geliyor sitelere,epey de uygun oluyor.Malum hamilelik olunca fiyatları abartıyorlar,birkaç ay için de insan gıcık oluyor o parayı vermeye.Yeraltı çarşısı neresi ya?Senden öğreneyim de gideyim bari.

internetten aldım canım,ara ara geliyor sitelere,epey de uygun oluyor.Malum hamilelik olunca fiyatları abartıyorlar,birkaç ay için de insan gıcık oluyor o parayı vermeye.Yeraltı çarşısı neresi ya?Senden öğreneyim de gideyim bari.

yeraltı çarşısını bilirsin, çarşıyı arşınlayan biri olarak :) rıdvan hoca yeraltı çarşısı, ulu caminin yer altı var ya orası , orda doğuş giyim var, bak bakalım bi oraya... ben 1 kot,2 tayt, 1 kısa kollu bluz aldım. yani alınabilir şeyler var... netten ben de her gün bakıyorum, beğendiğim kot askılı elbise var, bekliyorum ki indirime girsin :)

bunca yıldır bir kez bile girmedim yeraltı çarşısına desem inanır mısın?İlk olur artık.Hayırlı olsun aldıkların,güle güle kullan.

:) doğrudur, ben de kayınvalidemle gezmek için inmiştim bi kaç kez, kapalı çarşıya benziyor ama daha güzel ordan, daha çok çeşit var ve daha büyük mağazalar var, ben sadece o mağazaya girdim ama :) benim kot elbise indirime girmiş holeeey :) kocaya da gösterim bi, beğenir mutlaka :)

Son düzenleme:
limangodaki mi,ebru'daki sanırım.Cidden güzel elbise,ama ben giyemem işte,utanırım :17: Üstünde görürüm inşallah kızlar gelincedeki buluşmada.Senin göbüş de büyümüştür artık,yakışır

yok onlardaki değil, limangoya bakmadım bi süredir, bakayım hemen :) ebruda da vardı güzel elbiseler :) ben GeBe'den beğendim, çok şirin :) evet göbiş büyüdü bariz belli, kilo aldığım da belli :) senin daha var göbişin büyümesine, yaza denk gelicek senin de güzel günlerin...

kilo alsan ne kadar alacaksın ayşegülcüm,yine de minyon bir hamile olursun sen,ne şirin olur.Eminim şimdiki göbeğim seninkine kafa tutar.Şuana kadar kilo almadım doğal olarak ama göbeğimi görsen korkarsın valla :))

ilknurcum, benim doktorum yıllardır hilal hanımdı zaten de kendisine gıcık olduğum için gitmiyorum 1 aydır :) hem randevu alması zor, tıklım tıklım içersi dolu, 3-4 kişi bekliyor içerde odasında, özel bişey soracak olsan olmuyor eşler falan da oluyor çünkü, bazen gidiyosun randevusuz,alırım diyor, bekliyon saatlerce almıyor falan, kaç kişilerle kavga etti ben bilirim... ayrıca cihazı da bi tane,en azından bende bi ultrason cihazını kullandı, ben artık üst kattaki ramazan beye gidiyorum, tek biz giriyoz odaya, açıça herşeyi anlatıyor, 10 dk ayırıyor hastasına, sadece erkek diye tercih edilmiyor, yoksa gidip de memnun kalan çok hastası var...hem ultrason cihazının 3 boyutlusuyla da resimler veriyor :) 2 cihazı var yani.

nasıl yani??? sen maraşa gelmiyo muydun, boluda mı kalacaksın, anlayamadım ben :S

okadarr karıştıkii herşeyy meslegındenn nefret edıyorum suan ablacımm ben :47: doğu olark 2 yıl neyse orda olucaktı ama boludayken boluya cıktı tayini şakaa gibi ve dün pat diyee ankaraya gittti nerdee ne oldugu belırsızzz be bizimdeee öylee :50::50:
sizlerr napıosunuzz bakalımm ? benimdee sizlerr gibi düzeneee girse bi hayatımm rahatlcamda işte beklee allah bekle bizimkisi şimdi :31:

okadarr karıştıkii herşeyy meslegındenn nefret edıyorum suan ablacımm ben :47: doğu olark 2 yıl neyse orda olucaktı ama boludayken boluya cıktı tayini şakaa gibi ve dün pat diyee ankaraya gittti nerdee ne oldugu belırsızzz be bizimdeee öylee :50::50:
sizlerr napıosunuzz bakalımm ? benimdee sizlerr gibi düzeneee girse bi hayatımm rahatlcamda işte beklee allah bekle bizimkisi şimdi :31:

e boluda olucaksınız işte, neden kötü bu, maraşa gelecektin gelemdin işte, iyi bişey değil mi şimdi bu ? benim algılarda sorn var herhalde bugünlerde canım, senin için ne hayırlısıysa o olsun, öyle düşünme nefret etme, yoluna girer her şey inşallah... :)

burçin, göbeğini yerden yere vurdun valla, benimkinden büyük olamaz asla :))) hamilelikle arada kaynar göbek artık boşver :) en az 5 kilo aldım ben bu arada :)

meliha nerelerdesin sen yine ?

iyi geceler kızlar...

kaç gündür nete pek giremiyorum miğdem bi yandan dişim bi yandan sıkıntı çekerken Allah beterinden korusun tabi oğlum hastalandı cuma gününden beri kötü dün doktora götürdük kansızlıktan şüpelenirken şimdide kalbinde üfürüm var dedi kafam allak bullak oldu çok huysuz sürekli ağlıyo hayırlısıyla bi iyleşseydi...

bu arada bende bugün dişçiye gittim uyuşturmdan oldum tedaviyi çok fena iltihap varmış dişimde dişçi senin nasıl bünyen var iyi kaldırmışsın bu kadar iltihabı dedi yani işte kızlar diyiyorum ya Allah beterinden saklasın bunada şükür tabi bugünlerde doktor hastane dolaşıyoruz sizler nasılsınız..

ayşegülcüm beni sormuşsun saol cnm şükür iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın cnm??

burçincim ne güzel almışsın ilk hamilelik kıyafetini banada annem almıştı öğrendiğimin hemen haftasına saolsun benim göbek çıkmaya mı başladı ne görseniz epey var :1::1:

göknurcum sen nasılsın cnm??

sibelcim tayin işini bende pek anlamadım istemiyomuydun boluyu??

Son düzenleme:
geçmiş olsun meliha.hem oğluna hem sana.aay uyuşturulmadan diş tedavisi nasıl olur acaba .Allah acil şifalar versin.kızşarda hemen alıvermiş göbüş kıyafetlerini güle güle giyin şekerim.ben şimdi işe gidiyorum sizde öle.:)herkese hayırlı bir gün diliyorum kızlar.:21:

günydın burçin,ayşegül,meliha,göknur başka kim var hatırladığım....:44:dilek vardı sanırım birde isim olarak hatırladığım.günaydın herkese .gününüz güzel geçsin kızlar.hamilelerinki daha güzel geçsin:34::34:Ben bağlama kursuna başladım kızlar bakalım yetenek var mı.:1::1::1:biraz kulaklar tırmalanacak

meliha ya çok geçmiş olsun canım, nasıl zor oldu mu uyuşturmadan :((( oğluşuna da geçmiş olsun, kalpte üfürük gibi bişey anneme de demişti dr yıllar önce, sanırım tehlikesi yok ama, dr ne diyor, umarım önemli değildir ...
senin göbiş yolda,daha çıkmamıştır :))) ben giyiyorum pantolonlar, üstlerden :) artık besbelli...okuldaki erkek hocalar da soramamışlar bana bilmeyenler, en sonunda birine açmışlar muhabbeti de o söylemiş hamile diye :) bgün söylüyo bana "ya, ayşegül kilo almaz dedim" diyor :)
göknurcuk yoğun göknurcuk... hadi kolay gele canım...
ilknurcum merabalar... ii dilekler için sağolasın :) bağlama kursun hayırlı olsun, bende biraz nefret oluşturdu bağlama, küçüklüğümden beri babam başımda tıngır tıngır, güzel çalar allah için de, sıktı ya :) abim de başladı sonra, iyice bıktırdılar... benim tarzım değil o :) ben kemancı gitarcıyımdır ama keman kursu maraşta hiiiiiiç açılmaz her sene sorarım bakarım ama insanlar bağlamadan başka bişey seçmiyor :( kemanım duruyo öyle :((( sana başarılar, buluşursak çalarsın bize haziranda :)))

geçmiş olsun melihacım,önemli bir şey değildir inşallah.Bulantıların da geçer biran önce umarım.

ilknurcum nedense bağlamayı sevemedim bu zamana kadar.Keman ve ney hastasıyımdır ben.Keşke çalabilseydim,inşallah çocuklarım çalar,ne diyim

Ayşegülcüm kaçıncı haftandasın sen,hiç bilmiyorum valla.Ona göre diyim 5 kilo çok mu,az mı :))

ayşegülcüm çocuklarda olabiliyomuş kalpte üfürüm ama kesin teşhisi yiğit iyileşince koycaklar şimdi ateşli olunca bişey yapmadılar inşallah önemli bişey diildir.. cnm ben bile hamile olduğunu bilmediğime soramıyorum hadi diilse göbekli dermişim gibi anlarsa diye bişi diyemiyorum

burçincim inşallah geçer en kısa zamanda bulantılar saol cnm sen nasılsın senin gidiyor...

ilknurcum hayırlı olsun bağlama inşallah benimde keman duruyo yazık öyle bende istiyorum ama hala gidemedim...

göknurcum senin işler herzamanki gibi çok yoğun heralde uyuşturmadan diş zor oluyo ama bebek için böyle olmak zorunda kaldı inşallah bundan sonra bi daha olmaz diş işi...

kızlar oğlum da size bişiler yazcakmış anlamsız olsada idare edin artık :1::1:

,.ğşbklığşpğ
şşğğğşiiişğpp*pişşççlpoıp

işte bunu yazdı

Back
X