Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilknurcum, benim doktorum yıllardır hilal hanımdı zaten de kendisine gıcık olduğum için gitmiyorum 1 aydır :) hem randevu alması zor, tıklım tıklım içersi dolu, 3-4 kişi bekliyor içerde odasında, özel bişey soracak olsan olmuyor eşler falan da oluyor çünkü, bazen gidiyosun randevusuz,alırım diyor, bekliyon saatlerce almıyor falan, kaç kişilerle kavga etti ben bilirim... ayrıca cihazı da bi tane,en azından bende bi ultrason cihazını kullandı, ben artık üst kattaki ramazan beye gidiyorum, tek biz giriyoz odaya, açıça herşeyi anlatıyor, 10 dk ayırıyor hastasına, sadece erkek diye tercih edilmiyor, yoksa gidip de memnun kalan çok hastası var...hem ultrason cihazının 3 boyutlusuyla da resimler veriyor :) 2 cihazı var yani.Melihacım geçmiş olsun canım.hamilelikte ilk 3-4 ay çok önemli demişti diş doktorum müdehale yaparsak bişey olur diyemeyiz ama ya olursa risk almamak lazım demişti.
Ayşegül cnm vatanhastanesinde hilal hnmı çok tavsiye eden var cihazı için de çok iyi diyorlar.yalnız randevuyu bugün almaya kalksan 4 haziranı verebiliyolar.ancak 1 ay sonrası boş oluyor.
Burçin canım senin de herşey yolundadır umarım. sizdemi tayincisiniz demiştim cevap alamadım. ayşegül gidiyor sanırım temmuz gibi sendemi gidiyorsun.![]()
ayy burdadaa bi tayinn muhabbettii gidiyoo ayol
sinirimdenn ölmüşümmm bugünn sateenn bugünn tayin belli olucaktı günlerdirrr bekleeyelim heycanlaa ve sonuç 2014 e kadarr Bolu çıkıyo tekrarr şakaa gibbiii![]()
![]()
günaydın kızlar.....
Geçen hafta 7 değil,8.haftammış.Birden 1 hafta atlamak süper oldu valla.İlk hamileliğimde hafta hafta internetten takip ederdim,bebekte ne gibi değişimler oluyor diye.2.de sanırım o heves kalmıyor,bildiğimiz için belki.Yine de bakmadan edemedim 9.haftaya.Bu arada abarttım biraz ama,hamilelik bluzu aldım bir tane,çok indirimdeydi,çok da hoştu.İnşallah giymek nasip olur.
göknurcum istersen yollayayım sana maraş dondurması,dayanamazsın sonra.
ayşegülcüm ameliyatı nasıl acaba ibrahim beyin?Off ya,hala bulamadım kime gideceğimi
internetten aldım canım,ara ara geliyor sitelere,epey de uygun oluyor.Malum hamilelik olunca fiyatları abartıyorlar,birkaç ay için de insan gıcık oluyor o parayı vermeye.Yeraltı çarşısı neresi ya?Senden öğreneyim de gideyim bari.
ilknurcum, benim doktorum yıllardır hilal hanımdı zaten de kendisine gıcık olduğum için gitmiyorum 1 aydır :) hem randevu alması zor, tıklım tıklım içersi dolu, 3-4 kişi bekliyor içerde odasında, özel bişey soracak olsan olmuyor eşler falan da oluyor çünkü, bazen gidiyosun randevusuz,alırım diyor, bekliyon saatlerce almıyor falan, kaç kişilerle kavga etti ben bilirim... ayrıca cihazı da bi tane,en azından bende bi ultrason cihazını kullandı, ben artık üst kattaki ramazan beye gidiyorum, tek biz giriyoz odaya, açıça herşeyi anlatıyor, 10 dk ayırıyor hastasına, sadece erkek diye tercih edilmiyor, yoksa gidip de memnun kalan çok hastası var...hem ultrason cihazının 3 boyutlusuyla da resimler veriyor :) 2 cihazı var yani.
nasıl yani??? sen maraşa gelmiyo muydun, boluda mı kalacaksın, anlayamadım ben :S
okadarr karıştıkii herşeyy meslegındenn nefret edıyorum suan ablacımm bendoğu olark 2 yıl neyse orda olucaktı ama boludayken boluya cıktı tayini şakaa gibi ve dün pat diyee ankaraya gittti nerdee ne oldugu belırsızzz be bizimdeee öylee
sizlerr napıosunuzz bakalımm ? benimdee sizlerr gibi düzeneee girse bi hayatımm rahatlcamda işte beklee allah bekle bizimkisi şimdi![]()