melihacım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. bizde işte size yaşadıklarınıza benzer olaylar yaşadık. ben birazcık borçları üstümüze yıkmak için yaptıklarını da düşünmeye başladım, eşim zaten psikolojik olarak yıkım yaşadığı için birde ben üstüne gidip adamı iyice perişan etmek istemediğimden ses çıkarmıyorum, 2000-3000 civarı bi kredi çekeceğiz haftaiçi, araştırmaları yapıyoruz. gücüme giden nişan-düğün-mobilya-takı vs ne varsa bütün bunlarda bi kuruş destek olmadılar, evimize bi çöp bile almadılar, şimdi yaptıklarına bak. Allah'a havale ediyorum. Allah büyük ....meraba kızlar neler olmuş ben girmeyeli...
semcım cnm başınız sağolsun çok üzüldüm hiç kolay diil eşin içinde gurbette olunca hele bide sonraki olaylar çok fena Allah sabır versin yardımcınız olsun inşallah bende bahsetmiştim izin dönüşü kayınpederim kalp krizi geçirdi diye herkez bizi suçlamış para meselesi yapmışız dükkanı sat ver bize demişiz neler neler eşim perişan oldu duyunca hiçde konuşulmadı bile oluyo işte birini suçlamak kolay geliyo sanırım...
kızlar benimde annem bi kaza geçirdi onunla uğraşıyoduk kaç gündür kucağında ablamın bebğiyle düştü onu tutacam diye kafa üstüne düştü epey konuşamadı öylece bakıyodu çok korktuk hastaneye kaldırdık çok şükür şimdi iyi bende orda kaldım biraz eve dün geldim.. herkez iyidir inşallah görüşmeyeli...
Annen için çok üzüldüm canım, geçmiş olsun. şimdi daha iyidir inşaallah. Allah bir daha yaşatmasın böyle üzüntüler.