bende atama ile geldim canım bi 5 yıl daha burdayım inşallah benim de 6 aylık ğlum var onunda arada bu anlattığın problemlerden oluyor
bana bebeğin gazı varmış gibi geldi
birde eğer ayaklarını karnına çekerek ağlıyorsa ve emmek isteyip te ememiyorsa bnlar gaz belirtisi canım rezene felan içir çok rahatlatıyor....
daha maraşta çok kalacakmışsın o zaman :) allah bağışşlasın oğlunu maşallah. evet sanırım gaz, kızarıyor memeden çekiyor kendini, kıpırdanıyor, gerinliyormuş gibi yapıyor, neyse ki ağlamıyor o sırada, gazı çıkarsa çıkıyor çıkmazsa memeye devam :) rezeneyi bebeğe mi içiricem kendim mi? bebeğe zarar değil sanırım...
evet birden oluveriyor ve eşim nasıl tırın önüne atladı halen daha anlamış değilim....bende bol bol dinleneceğim ama ailemin yanına gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz..doktr sorun değil dedi sadece fazla kendini yorma gerisi önemli değil dedi.İnşallah görürüm canım 7 ay nasıl geçecek bilmiyorum....
sağlıkla geçsin inşallah da sana geçmesin boşver: )
merhaba kızlar....
şimdiden bayramınız kutlu olsun.Bol bol et yeyin,hamişlere demir,protein olsun,ayşegül'e süt olsun,diğer kızlara da afiyet olsun :))
ayy sağol cnm, aütüm gitti yine, her akşam mama takviyesi yapıyorm, benim bebek de iri ya, sanki ikiz doyuruyorum yetmiyor bebişime
melihacım, oralim çok bozuk kaynanamı sormuşsun, izmrden sivasa gitmiş, eşim bana patladı gene, annemi sen yolladın diye. aynen başa döndük, ayrılmaya karar verdik, eşim direkt söylemedi ama öyle hissettirdi bana, ben de gurur yaparım zaten,hemen eşyalarımı topladım bebeğinkilerini de acil olanlarını, ben otele yerleşicem çarşıya bırk beni dedim, köye gitmek istemedim, anlatırken ağlayasım geliyor ve ailemin beni öyle görmesi en son istediğim şeydir... bunlar daha 2 gündür olan olaylar, anlıycanız biz adam olamıyoruz 1 aydır...allahım sonumuzu hayır etsin. yarın da köye tek başıma gidicem. iyi bayramalr hepinize