al bendende o kadar benimkide sever halı sahayı malum 5 gün gündüz 10 gün gece çalışıyor gündüz çalıştığuında çok yoruluyor erkende kalkıyor, akşamları yemek yiyoruz kanepede sızıyor ama maç olsun adamın gözünün içi parlıyor koşa koşa gidiyor , hepsi aynı sanırım dün maçtaydı bugün gecede yarın yine maç ayarlamışlar o gelene kadar da ben uyuyorum zaten öylede olunca pek yüzünü görmüyorum yani..
hamileliğimde iki defa maça gitmesini istememiştim, birinde midem çok kötü ağrıyordugitme demedim ama pekte gönüllü yollamadım maçtan geldi kafasına top yemişdiğerinde yine gitme demedim ama yine gönülsüzdüm ondada ayağını burkmuştu
ben maça gitsin istiyorum biraz kiloda var eşimde en azındn spor oluyor gecesi gündüzü yok yeme düzenide bozuk biraz hareket etsin istiyorum...
ne çabuk başladınız ek gıdaya,gerçi mamadan iyidir ama.........Mama sandalyesi büyük kolaylık cidden,al bence de.
Merhaba emsalsiz abla sen ne zman doğum yapıyorsunHayırlı doğumlar hepinize
bu polisler hep mi göbüşlü ne eşimde öyle önleyici hizetlerde rejime soktum
bende olaydım polis de şikayet edeydimmmm inşalla hamilesiniz dua edin nolurrr
günaydın herkese
maç muhabbeti geçmiş,benimki hiç gitmez,hevesi yok nedense.Aksi gibi bizde de ben gitsin isterim,spor yapmış olursun haftada bir de olsa derim ama nafile.Kişinin hep istemediği oluyor galiba.
melihacım bizde de öyle,bir şey istediğimde getiriyor ne güzel,rahat oluyor
ayşegülcüm evet biraz erken ama bi tattırıyım dedim bakalım ne yapıcak az kaldı 3 aylık olmasına bugün 88 günlük oldu inşallah dokunmaz kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?