keşke şimdi tatlı ısmarlsaydın çıtır.:)tepsi direk benm olurdu ssanırım.alışmıştık sanırım maraşa :)sanki keyfimix orda biraz daha iyi gibiydi yada bana öyle geliyor :)çalışacağın ortam çok önemli ilk seferde ters birşey görünmediyse sana sonrası iyi olur demektir :)ben hep ilk görüşe önem vermişimdir .tabi çoğu zamanda yanılmışımdır o ayrı :)
çalışan anneler için nekadar zor dönemler bekliyor.bebekler ayrı bakıcıları ayrı.inşl herkes istediğini bulur.
walla kızlr bide ben çıkaraydım hakkıyı.8.ayıma girdim.bebek sanki alt taraftan çıkacak gibi duruyor :)perşembe drye gidecem inşl ters birşey yoktur.daha çantamı valizmi neyse onu hazırlamadım.kıyafetleri yıkanmadı .yıkasammı artık yoksa bekliyimmi.beşik olayını nezaman alıyım :)oleey bunları sormaya başladıysam çıkacak hakkı inl :)
ben bir tane daha isim buldum. uras nasıl sizce.mutluluk şans talih anlamı :)
ayşegülcüm bakcı parası gününe,evine gelip gelmemesine ve saatine göre değişir.Ben geçen sene 2 yarım ,1 tüm gün gidiyordum.Toplasan 2 gün gibi bir şey işte,evine bırakıyordum,250 veriyordum.Arkadaşım 8-4 baktırıyor,haftanın 5 günü.Çocuk dışında yemek ve temizlikte var,600 veriyor.Bir arkadaşım yine 5 gün baktırıyor,4.5 'a kadar,o da 550 veriyor.Karşındakine göre de değişir aslında.Ben seneye haftanın 5 günü gideceğim,aralık'a kadar nöbetten de muafım,öğleye kadar olacak yani,temizlik olmaz ,350 civarı düşünüyorum.Dediğin fiyatlar çok değil yani.
Çook şükür evimdeyim kızlar... Çok sıkıcı bir haftasonu geçirdim Adıyaman -Gölbaşın a gittik görümceyeNeyseki uzaklar da 2 ayda bir görüşüyoruz..Arada geçen olaylar unutulmuyor..Ben aramda problem olan insanlarla konuşamıyorum yapmacıkta olsa ..Siz nasıl hallediyorsunuz görüşmeleri sonuçta problemsiz bir görümce - kayınvalide-gelin ilişkisi yoktur...Ben çook sıkıldım ıyyyyyyyy
ben de konuşamam ilknurcum,problem yaşamışsam aynı ortamda oturmak bile beni kasar,orda fazlalıkmışım gibi hissederim.Hatta problem yaşamam gerekmez,olumsuzluk hissetmem bile yeter,çünkü hislerim kuvvetlidir,hemen mesafe koyarım.Ama şükür ki kayınvalidem,görümcelerim ve eltilerimle sorunum olmadı bugüne kadar,inş bundan sonra da olmaz.İyi insanlar.
göknur dün rüyamda seni gördüm,sınıftaydık,doktor bize ders anlatacaktı,biz de dinleyiciydik.Sınıf epeyce kalabalıktı.Ben pijamalarımlaydım,hatta niye böyle geldim diye utanmıştım.Tuhaf bir şeydi.
ay göknur zevkten 4 köşe oldum çıtırlaşmışsın deyince
yok kız aynıyım,hatta eskiye göre sarkıklarım arttı maalesef... iç bacak kısmım oldum olası sorunluydu benim, daha kötü olduşimdi dmeyin "nesi vardaha ne istiyosun..."gibi şeyler :))) kot,tayt giydiğimde sıkı gösteriyo sorun yok da çıplak halde veya incekumaş giyince sallanıyo bacaklarım. hareketler var netten arştırdım yapmayı düşünüyorm günlük, üşenmeyip yapabilirsem tabi :44:
hakkıcık napıyomuş bak bakalım, az kaldı senin de, kavuşuyosun miniğine
nil de büyüdü tabi, oturuyo yavaştan artık... herşeyi tutup asılıyor, ayaklarını tutup oynuyor , komik halleri var
melihacım haklısın tabi, 2 çocuk var, merak ettim girmeyince,aman hastalık falan olmasın da, çok girme önemli değil. gökçe de kocaman oldu artık :)
anneler bakınca hem bedava hem güvenilir gerçekten...
aaaaynen löp löp et vallakendi kendine gitmez onlar, yürüyüş yapsan da gitmiyo, bacağın iç ve dış kısmı için ayrı hareket yapmak gerekmiş, yürüyüşle o kaslar çalışmıyormuş... bizim kızlar gökçe,nil ve yağmur, erkeklerin yani kağan,kerem,yiğit ve hakkıcığın peşinden koşarlar ilerde, kızların durumu her zaman daha vahim malum, hemencik aşkböcüğü olurlar
burçin, inşallah istediğiniz fiyatı verirler de kolayca alırsınız
fazla fiyat çıkarsa almamayı düşünmezsiniz gene ehrhalde de mi, çok fark olmadığı sürece tabi... hayırlısı olsun hadi bakalım, her gün alınmıyo işte,insan telaşlanıyor,istediği gibi olsun istiyor...
kerem de 4 aylık oldu demek, ne çabuk büyüyolar,bi de annelere sorun zaman nasıl geçiyo diyeboyu kilosu kaç oldu bakalım prensin :) benimki 71 cm di 6 aylık aşısına gittiğimizde bakıldı, uzadı bayağı , kilo da geri kalmıyo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?