yeni değil semacım, içinde kanayan yara tabirin çok doğru, ama bil ki seni anlayan , seni anlayıp aynı şeyleri yaşamış ve bebek sahibi olabilmiş bi sürü de kişi var. imkansız değil şükür ki çaresi var, beklemenin sonu iyi oluck inşallah...
meraba göknurcum, nazar mı bilmem artık, tedbiri elden bırakmamak gerek, bi de herşeyi nazara da bağlamamak gerek senin misafirin gibinecati şaşmaz gibi
doruk daha minnak, üşütmesin aman, uzunlara devam et sen, biz pencere ve balkon kapısı açık yatıyoruz, cereyan yapıyor, soğuk olunca kapatıyoruz flan, öyle geçiriyoruz gecemizi, üstünü örtmüyorum da, örtsem terliyor terlemesinden daha çok korkarım ben .)
o pazarda laf sokan kadına ii bi laf da siz koysaydınız hiç duramam cevap vermeden. dayanamam yani...ııyy sırf laf olsun diye konusanlardan hiç haz etmem hadsiiiizzz... sananee sinirr.... sen yasamıssın dur bi çekil de bebe nefes alsın...
:)) ayy kızdım bakk hele.
semacım Allahım sana da nasip eder inşallah.Ne desem boş,ben seni anladığımı sanırım belki ama içinde yaşadıklarını bir sen bilirsin.Dualarım seninle..
amin semacım,allahım nasip etsin hayırlsıyla...hafta sonu ya kimse uğramıyor,sizi gidi sizi...
göknur geziyodur avm lerdebenim de avm olsa burda, ben de gezerdim, vardı da gitmedik mi o da doğursun onu da görün gelininiz iyi demiş valla,ben de yapıştırırım hemen cevabı, başına gelmeyen bilemez. hem bebeklerin de her gü temiz havaya hava değişimine ihtiyacı var, hava da güzel, karlı hvada çıkarmadınız ya... ayrıca hastaneye falan çıkarınca bişey olmuyo da gzmeye gidince mi ayıp ben e sinirlendim gül gibi...
gülcüm maşallah idil hiraya, su kurbağası gibi demekbiz de ince tulumla yatıyoz bazen, atletsiz. serin serin :) görümcem tokide oturuyo canım malatyada, bi de muğlalı lise ve ünv arkadaşım var, çok severim, yakıncadan ev aldılar orda oturuyolar. sen ne tarafındasın ? malatyaparkı gezmiştik çok güzeldi, bi d epolisevinin önünden geçen yol üstünde sivas köftecisi var,orda köfte yemiştik :)
burçincim,mersindesindir şimdibiz de köye gidicez kızımla da hanfendi uyansaydı bi
aynen şekerim herşeyi nazara bağlamamk gerek.onun gibi düşünsek evden çıkmamamız lazım.geçen güm reale bile giitk oğluşla azcık baktı.tabi göremiyor hala :)sonra az ağladı kucakta uyudu bizde gezdik azcık :)hatta hamile bir kadın dediki bize bakarak yanındaki kocasına ben hiç anlamıyorum küçücük bebekle gezmkten ne anlarlark, dedi.bunu diyen kadında doğurdu doğuracak yani.ben duymazlıktan geldimde ilk defa çemkiresim gelmedi.gelinimiz tutamadı kendini.kadına baktı dediki yarın senide görecez canım dedi.allahtan laf uzamadı :)ama dediğin gibi okuyup çıkmakta en iyisi.
gündüz çıtçıtla duruyor akşamuzun kollu giyiyor.terlemesi daha kötü dediğin gibi.
dilekcim, e kv her daim haklıdır :))) cevaba bak,illa üste çıkıcaksenin çok ağlamanın sebebi o değil, abinin ağlama sebebi annen iyi bakamamış falan,bu ne özgüven kv lerdeki :) gül ve burçinin kv ilişkilerine nazar değmesin aman bi tk onlar var iyi olan herhalde...banyo yaparken ağlayınca zor dilekcim, kolay gelsin, bizimki tv nin karşısında filesinde alıyo duşunu, çırpına çırpına seviniyo :) tv ye bakarak özellikle aldırmıyorum, kötü örnek olmasın,tv olmasa da ağlamıyor şükür.uyku vaktine ve beslenme vaktine getirme duşunu, onlar da etkileyebilir, bizimki de açsa ykusu varsa mızlanır.
gülcüm,köy yeri bi başka tabi. ben de köylüyüm,annemler köyde yaşıyor, inekler tavuklar köpüşümüz var :) bağımız bahçemiz de var. işte çalışma hayatı olnca insanın merkezde oturmak kolaylık oluyor, köyden gidiş geliş hem masraflı,hem de bazen sıkıcı oluyor benim için. hemen kalkıp bi markete gidemiyosun falan, ben avm gezmesine bayılırım da :))) bugün kızımla milli eğitime gittim, ücretsiz iznimi sonlandırdım, dönüşte de mağazalarda dolaştım,bişeyler aldım,saatin nasıl geçtiğini anlamadım, kahvaltıdan beri bişey yemedim, 3te eve geliverdim, açlık bile hissetmiyo kadınlar gezerken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?