geçmiş olsun canımcım Kerem iyileşemedi mi hala, Allah şifa versin, inşaallah tez zamanda toparlarramazan bitsin sonra yaparsın semacım,senden kıymetli mi.Ben de çok uykusuzum günlerdir. Kerem hasta olunca.Bu gece sahura bile kalkamamışım,saati kapatmışım.Yazık,benim adam aç susuz oruç tuttu bugün
ayy hayır yanlış anladınız kızlar yaslı değil en guzel yaş 35 derler ama ben 25 yasındayım ve o olgunlukta hissediyorum demek istemiştim anlatabildimmi bilemedim.
bugun mısafr gelecek sigara böreği tava pirinç pilavı salata ayran çorbası ve ezogelin var simdilik menude.
dilek 2 yıldır takip eden kişi hala takip ediyor mu seni? baktınmı bi profiline yazılarına paylasımlarına falan. belki kendini kaptırıp siteye kendinden bişeyler anlatmıstır. yani bunlar ip ucu verir. tanıdıgınsa! yok hiç bi şey paylasmamışsa ondada var bişey sadece seni takip için üyelik almıs olur.
geçmiş olsun canımcım Kerem iyileşemedi mi hala, Allah şifa versin, inşaallah tez zamanda toparlar
uykusuzluk mu, uzun süren açlık mı, ne çarptı beni anlamadım, işimiz de bugünlerde epeyce yoğun ve hareketli geçiyor.
Allah sağlımızı bozmasın, napalım idare edeceğiz artık, sonuçta bir hafta kadar kaldı, inşaallah sağlıkla tamamlarız
ben beyfendiyi yeni uyuttum.ağlayarak kalktı daha yeni sustu:)gazını çıkartamayınca kaskatı oluyor çocuk kafayıda dikiyor eller arkada :)ayşegül ya köyde ya sahilde :)sema yok .adli tatile girince işleri yoğunlaşır :)
Eki Görüntüle 767459 Eki Görüntüle 767459
anneannemize gezmedeki halimiz yandan yandan gülünce ekledim zor bulurzuz bu halini :)tipe bak ya kara oğlum benim.babası kılıklı:)) kıyafetimizde abi kıyafeti :)
çok teşekkür ederim burçincim, benim için güvenlik ilk sırada geliyor dediğin gibi, bebeğin başına bişey geldikten sonra napayım ben, temizlik de tabi önemli, ama çok titiz değilimdir ben, ama tabi bunu söylemiycem, her zaman daha fazlasını istemek en iyisi. ben de merkezde olursam giriş çıkış saatlerime göre olur artık, muhtemelen tüm gün, çünkü burda ikili öğretim pek yok, olsa süper olurdu...inşallah kızıma iyi bakar. abimlerin apartmanında güvendikleri biri var, tanıdık sonuçta 4 yıldır aynı binadalar ve çok beğeniylar o kadını, ona sormuşlar da öğretmen olursa belki bakarım demiş, önce bi onunla konuşmak istiyorum. hayırlısı...
aynen göknurcum, ben de bbasına bile güvenemiyorum ki, inşalah babasından daha çok güvenebileceğim biri olur. doruk gözünün önünde ya büyüdüğü anlaşılmaz,nil de öyle, eski resimlerine bakınca hatırlamıyorum bile o ilk zamanlarını, çok değişik geliyor.
biz de akşama davetliyiz ama iftar sonrası oturmaya :) karşı komşuma gidiyoruz, kız hamile ,bulantıları var, bişey yapma hazır al, zaten yenmez yemek sonrası dedim, çok ısrar ettim ama inşallah uğraşmaz, abimler de oraya davetli :) akşama menüm izmir köfte, mercimekli bulgur pilavı eşimin isteği üzerine, yanına da cacık gider herhalde...
o insan görmek banaa iyi geliyorda beyfendi ev seçiyor.her gittiğimiz evin tvanından başlıyor önce ,sonra duvarlar ve sonraaaaaaaaa ağlaaaaa :)birde ortam kalbalıksa gittiğimden de birşey anlamıyorum.kalabalık olunca elden ele gidiyorda fazla dokumuyor :)akşama biz de arkadaşlardayız,oh,yemek yapmamak ne güzel.Birazdan da arkadaşım gelecek,oturacağız.İnsan görmek bana iyi geliyor
malesef kerem'in akciğerinde ve sol kulağında iltihap varmış,antibiyotik başlayacağız,zayıflamış tontilim.
malesef kerem'in akciğerinde ve sol kulağında iltihap varmış,antibiyotik başlayacağız,zayıflamış tontilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?