Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoook ya , çok farklı bi meslek değil tabigenelde bizim okuldaki öğetmenlerin eşleri de öğretmen ya da ev hanımı, bi eşiminki farklı, o anlamda kullandım "farklı" kelimesini :) polis memuru eşim
![]()
hehe farklı diince bende nasıl bi farklı meslek die düşünmeden edeemedim birden :))
klasık bi meslekmiişş cnmmm ben yanlış algılamışımm![]()
evet haklısın çıtır kesin gideriz.yeni evliyken çok gittik ya artık orta yaşa gelince kesiiiiin gideriz :)))))))herkese günaydın diyorum ve ben işe gidiyorum.iyi tatiller siz![]()
çok özürdileyerek öğretmenler gününüzü gecikerek kutluyorum.Allah sizleri başımızdan eksik etmesin şekerlerim.
dün ben biraz hastaydım bir faceye bakıp hemen çıktım.sonra yattım tabiki:)bugün biraz daha iyiyim.işlerde çok yoğun bu ara hep bir toplantı yapıp bizde saat en erken saat 7 de çıkıyorum akşam.öle olunca yorgun oluyorum .yoksa bende de önemli birşey yok şükür.Çıtır ne güzel olmuş kız günün.Valla senin adına çok sevindim eğlenceli olmuştur eminim.ayrıca maraşa özgü olan yeride ben hiiiç duymadım nedense :)gerçi hoş eşim maraşlımıydı neydi oda malumda :)
burçincik dediği doprudur eminde yaş biraz geçince hevesin kalmıyoru artık.Sanada kolay gelsin canım yatılı misafir zor olur gerçekten.