selaaaaaaam kızlar

ayol maraşta günden başka kadın aktivitesi mi var ki kalayım

daha da durmam maraşta

misafirlerimiz henüz gitmedi, yarın gitmeye başlıyorlar birer birer, aldığımız yere bırakıcaz yine, çok alışmıştım

(((( dün urfadaydık,11de döndük, farklı bir ülke gibiydi, çok beğendim, çok otantik bi yer...ama her yerim ağrıyor, 3 gündür derse girmiyorum, her yeri arşınladık, bacaklarım nasıl ağrıyor,düzgün yürüyüp oturamıyorum. bu akşam veda yemeği var son olarak.inşallah martta ingiltereye gitmek istiyorum, kooordinatörümüz ok derse. türklere bile ingilizce konuşuyorum o derece alışmıştım :)sürekli tercüme falan yaptım, herkes peşimizde çeviri yaptırıyor falan, diller karıştı...
melihacım, geçmiş olsun, yetişkinlerde zatürre tehlikeli olsa gerek....
göknurcum,ülkemizde değişik ne görmüşler diye sormuşsun, dün urfada arkadaşın evine konuk olduk 22 kişi, babası kadınların elini sıkmadan geçti gitti, çok şaşırdılar mesela :))) çarşıda pazarda falan kapkaç olmaması ilginç geldi, türkleri böyle kaba saba, sert,cani gibi görüyorlarmış bazı ülkedekiler, o fikirleri değişti biraz. okulumuza geldiklerinde acayip kalabalık buldular tabi, nasıl idare ediyoruz diye merak ettiler, öğrenciler hiç görmemiş gibi davransalar da, davranışlarından memnun kalmışlar,saygılı buldular, çok fazla baharatlı ve şekerli yiyecekler tüketmemize şaşırdılar, hatta çoğu ikramları geri çevirdiler, "bize fazla" diyerek....böyle işte...ama gelenlerin 9u bayandı, hepsi gencecik görünüyorlardı, öğrendik ki hepsinin 2şer 3er çocuğu var hatta bi kısmının torunu bile varmış,kadınlar zayıf, incecikti, 35 gibi görünüyorlardı. yediklerine içtiklerine çok dikkat ediyorlar, çok fitler...facede paylaşırım fotoları görürsünüz zaten