çook güzel yaa güzel bi duygu olsa gerek çook özendimm okuyunca böyle değişik şeyler yaşamak yapmak isterdimm
çook şanslısınızz :)
inşş ingiltereyede gidersinizz maceraları okuruz burdan
çok teşekkür ederim canım,inşallah giderim de sizinle paylaşırım :))) 5 ülkeden birine gidicem zaten ama en çok ingiltere istiyorum...
iyi akşamlar kızlar...
ayşegülcüm ne güzel senin için unutulmaz hatıralar olmuş yeni insanlar tanımak onlara bilmedikleri şeyleri öğretmek ve aynı zamanda çok eğlenmek inşallah sende gidersin ve yine bu kadar eğlenerek dönersin...
sağol melihacım, gerçekten unutulmaz hatıra benim için de onlariçin de, bağlarımızı koparmıycaz onlarla, eğer çocuğum falan olursa yurt dışı bağı olsun da istiyorum, dili yerinde öğrensin. evde zaten anneyle ingilizce konuşucak:) kısmetse tabi...
anlat çıtırcık ben sıkılmam gördüğün gibi bir dünya soru sordum sana :)çok şanslısın maşaalllah sana.duygusal konuşmadan etkilellenmelride demekki hernekadar elleri havada da kalsa sevmişler demektir.aslında onların bizi yanlış tanımaların sebebi bellide işte burdan diyeveremiyom size :)bir grubun yüzünden türkler deniyor.ayrım yok yani:)bu şekilde tanıtılyor inşl daha çok projeler olurda herkes tanışır kaynaşır.ay konya yamı taşınsan ne bakarsın burayada gelirler bende peşinden gelirim:)ayrıca ben halaaaa resim bekliyorum yolcularında gitmiş e hadi gariii :)
bburçincik gün nasıl geçtii.aşk olsun ben size hep dedikodu söylerdim günden gelince sende hiç yok :)bekliyoruz değişik yediğklerinide ilginç dedikodularıda:)
anlatıyorum göknurcum :)))haklısın canım,belli grup türk temsil ediyor bizi, biz de onlara dedik ki tamamen türk yok bizce, belki bizim atalarımız almandı, fransızdı,asırlar öncesindeki soyumuzun nerden geldiğini kim bilebilir...kaynaştık öyle :) fotolaragelince bi sürü makineden çekildik, okuldaki pc ye atıacak hepsi,ordan seçmemiz gerek, biraz süre alıcak yani.
bugün temizlik yaptık,bütün hafta gece gelebildim eve,ne yemek ne temizlik vardı, kocişim de sağolsun hiç sorun etmedi, diğer kızların eşleri son gün patlak verdiler de :) sınav haftam da geçmiş oldu, sınav hazırlamam lazım, çok yoğun günler beni bekliyor artık dönem sonuna kadar
yeni günün hayırlı olsun göknurcum, senin için gerçekten zor olucak,zaten pazarın vardı bi, eşinle geçirseydin o günü ama seviyorsun gün yapmayı, inşallah çok eğlenirsin günlerde :)))