• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

aman ne güzel ne güzel , çok sevinçli bi haber bu :) zor olsun , bebiş olsun da... burda bebek isteyen bi kaç kişi var da ben dahil, henüz mutlu haberi alamadık:(((

kızlar ben de umutsuzluğa kapılmaya başladımartık, bu ay da olmadı 4 ay geçti, neden olmuyor gerçeken :( stres yapmasam iyi olucaktı ama zaman geçtikçe haliyle :)))))

canım 1 yıla kadar yolu var,4 ay dediğin nedir ki,inşallah olur.Ama 1 yıldan sonra dr'a görünmek lazım.Seni çok iyi anlıyorum.

:)))))))))))) ay burçin valla ağzımda olan çay dışarıya çıktı okuyunca:))))))) neden olmuyor bu yaaa:)biz sana çok dedik bu iş zor yapamıyoruz diye.bak sende yapamadın :=)zor iş zor.bak bana baktım olmuyor hemen peees mindere vurun :)yenilgiyi kbul etmekte lazım :)bizi zorla drye götürdün.hele o ilk dr nin çık masaya dediğinde o masanın altındaki çııkmak için basılan tahtanın birden ters dönüp komik duruma düştüğümü hiç unutmuyorum mesela :) baktımki ben o tahtayı daha çok ters çevirecem bıraktım gitti artık.şükret senin bir tane var.aslında sana daha çok ayıp bir tane var beceriksiz burçin 2.yi yapamıyor :))))))))))))birde neden olmuyor bu ya diye bize soruyor :)

Zor cidden ya,10 ay oldu,daha yok bir şey.Bu ay da olmazsa kesin gidiyorum iyi bir dr'a.Belki de yumurtlamıyorumdur.İnşallah sorun yoktur ya,moralim bozuluyor valla.

hayırlı olsun görev yeriniz canım.bebişinde hayırlı olsun ilk bebekmi.Allahtan topikte bebek bekleyen bir anne adayımız var yüz akımız.ama işin püf noktaları varsa bizimle paylaşssan :)kendim için değil arkadaşlar için :)
sus yalancı :52: kendin için istiyosun işteeee :52: püf noktaları ben yerine getiriyorum ama gene olmuyor :( ben 2 drdan randevu aldım, biri aralık ın sonuna verince tarihi dayanamadım başka hastaneden p.tesiye aldım, bugün kendi dr uma gittim de aylık kontrolüm için, orda heveslendim cesaret geldi :) nodüllerime de bakıldı sorun yokmuş, hatta bi nodülüm kaybolmuş :)

canım 1 yıla kadar yolu var,4 ay dediğin nedir ki,inşallah olur.Ama 1 yıldan sonra dr'a görünmek lazım.Seni çok iyi anlıyorum.
Zor cidden ya,10 ay oldu,daha yok bir şey.Bu ay da olmazsa kesin gidiyorum iyi bir dr'a.Belki de yumurtlamıyorumdur.İnşallah sorun yoktur ya,moralim bozuluyor valla.

1 yıl çok uzun,az değil ki bir yaş daha gecikmiş olucam... sabrım yok :)senin de 10 ay oldu demek, hayırlısı artık,bekleyelim bakalım...
bu arada abimin kızı dünyaya geldi bugün... :)

hayırlı olsun ayşegülcüm,bir prenses daha doğdu demek.Darısı bize inşallah.Ben hala kime gideceğimi bulamadım,sen kimden randevu aldın?

hayırlı olsun ayşegülcüm,bir prenses daha doğdu demek.Darısı bize inşallah.Ben hala kime gideceğimi bulamadım,sen kimden randevu aldın?

inşallah :126:p.tesi olan tıp fakültesinde, aralık ın sonundaki hilal hanımdan randevu. eşimin polis arkadaşları hilal hanımı önermişler, ben daha önce megaparktan almıştım randevu, alparslan beyden ama benim kocam gerikafalılık yapıp "erkek dr olmaz" deyince !!! bayan dr aramak zorunda kaldım...o zaman yine atışmıştık bayağı... tıptaki de erkek ama söylemiycem eşime, söylesem de kabul etmek zorunda napiyim, bi daha çemkirmemi duymak istemez sanırım :)

demek sende de bir geri kafalı var çıtır.bnm kocada öyle memlekette tek iyi doktor omuymuş der durur.istediğin kadar çemkir işe yaramaz.hem herşeyide söylemek zorunda değiliz dimi :)sanki seninlemi geliyor.Allahtan hayırlısı artık inşl olur artık bir bebek.streste yapıyoruz sanırım ondan da olmuyor bebek.her seferinde bebek bebek diye düşününce beyin geri çekiyormuş o salgıyı :)nasıl nazik bir salgıysa artık.çıtır vary yaşda geçiyor diyorsun ya yuh yani.biz ölelim ozaman.hem benim bir arkadaşım var 72 doğumlu.daha 20 günlük bebeği var.olunca oluyor yani yaşa bakmıyor bu iş.

demek sende de bir geri kafalı var çıtır.bnm kocada öyle memlekette tek iyi doktor omuymuş der durur.istediğin kadar çemkir işe yaramaz.hem herşeyide söylemek zorunda değiliz dimi :)sanki seninlemi geliyor.Allahtan hayırlısı artık inşl olur artık bir bebek.streste yapıyoruz sanırım ondan da olmuyor bebek.her seferinde bebek bebek diye düşününce beyin geri çekiyormuş o salgıyı :)nasıl nazik bir salgıysa artık.çıtır vary yaşda geçiyor diyorsun ya yuh yani.biz ölelim ozaman.hem benim bir arkadaşım var 72 doğumlu.daha 20 günlük bebeği var.olunca oluyor yani yaşa bakmıyor bu iş.

ayy canım öyle deme, genciz tabi sen de ben de ama benim annem 32 yaşında menopoza girince düşün halimi, acele etmemek elde değil, genetik biliyosun bu işler, önceki ölçümümde zaten yumurtalarım azalıyordu, dr acele et demişti, benim derdim o, senin yaşına geldiğimde ben nolurum bilemiyorum anlıycan... stres olunca bazı hormonlar salgılanıyor vücutta,onlar da herşeye bedel valla,şekeri bile yükseltiyor stres, her kötülüğün başı yani. benim koca, o çemkirmeden sonra düzeldi biraz, erkek mi kadın mı diye soruyor gene ama erkek diyorum çekinmeden,bişey diyemiyor, alışıcaklar şekerim, bunlar daha dr yüzü mü gördü, daha neler görücekler hamilelik olsun bi, dr un cinsiyetine bakmazlar bile, sanki kadın doğumla işleri mi oldu şimdiye dek, alışıcaklar, biz nasıl alıştıysak :)))) sen şimdi çık o tahta basamağın üstüne, düşmezsin mesela :))) nelere alışıyor insan...

oof çok erken girmiş yazık annene ne zorluk çekmiştir.ama sende bunu drye söylemişssindir sanırım .geç girmek içinde çareler var sanırım duyduğuma göre.ama yumurtlama konusunu bilemem.stres dediğin gibi çok tehlikeli.ama insan doğasında var sanırım bazıların da fazla olmak şartıyla.biz biraz fazla duygusal olanlar grubuna girdiğimiz için ee haliyle bizde daha fazla oluyor stres.hakkımızda hayırlısı artık.Allah versinde bebişleri bizlrde sevelim resimlerini paylaşalım :)vardır bir zamanı o zamanı beklicez artık.benim zamanım yok cidden o tahtaya çıkmak için.siz bir çıkın neer olacak bakalım :)söz arkanızdan geleceğim .

ben de uzun zamandır hilal hanımı düşünüyorum ve randevumu da aldım.Ama aklım Turgay beyde.Hastenede çalışan bir arkadaşım var tıp fakültesinde.Geçen bizdelerdi,sordum.Maraş'ta Turgay beyi tek geçerim dedi.Ama erkek olunca çekiniyorum,utanıyorum.Eşim bir şey demez ama bizde de ben gidemem işte.Hamile olsam giderim ama kontrolde oraya bakacağı belliyken gidemem.Ama hilal hanım olmazsa gitmeyi düşünüyorum.Offf,ilkinde ne kolay olmuştu,bu niye olmuyorsa :((

göknurcum, tabi söyledim dr a, o yüzden de dedi acele et diye, tam bi dr edinmediğim için de takipte değilim tabi, takipte olsam daha ayrıntılarıyla bilgim olurdu, tedavi gerekirse başlardı falan, bakalım artık bundan sonra takipte olmak istiyorum...

burçin, turgay aksu de mi dediğin dr ? tanıyorum ben onu, ilgili bi dr, hangi hastanede canım oşimdi, billboardlarda görmüştüm hangi hastaneye geçtiğini ama hatırlamıyorum... onu unutmuştum ben bi dşüneyim o fikri de, 3. dr'um olur o da,abarttım artık durumu he hee:))) hilal hanıma randevun ne gün ? 30 aralık benimki...

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar...

msg bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah...

ayşegülcüm abinin bebeğide hayırlı olsun rabbim herkeze nasip etsin inşallah...

kızlar herkezde bi bebek düşüncesi ne güzel inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıkla bebeklerimize benim bu ayn boş geçti bakalım ikinci ay denemem olcak bende genel bi kontrol için gitmek istiyorum ama korkmaya başladım tahta falan diyince siz hamileylen çıkmıştım ama tekrar zor tabi :18::18:

kızlar ben eltimden eşimin teyzesinden ve bi çok akrabasından ramazan bey diye bi doktor duymuştum maraşta çok iyi dediler ama tabi hiç bilmiyorum nasıl bi adam hani aklınızda bulunsun diye söyledim

benim doktorum kadındı eşimde pek erkek doktordan yana diildi ama ağzımız yandı çok sıkıntı çektik o doktordan artık eşim hiç karışmıyo erkek kadın farketmez diyo bende burda bi mehmet bey var ona gitmeyi düşünüyorum göknur senin bildiğin bi doktor varmı

sağol melihacım, inşallah sağlıkla büyür yeğenim, ismi de ece :)))
sen ne zaman başladın bebek çalışmalarına kııızzz, bak hiç söylemiyo, yoksa ben mi duymadım:44: nasıl kaçırırım böyle bişeyi :))) hayırlısı olsun hepimiziçin, 4 kişi olduk, hamile kalmak isteyenler topiği oldu hakkaten burası :)

kızlar bu arada semayla görüştüm msn de bugün, bizim nanelişeker yani :) hepinize selamı var, zor günler geçirdiğinden bahsetti, bebek ve aileler konusunda yani, burçinle biraz konuştu sanırım msnde ama göknura da çok selam söylememi istedi... :)

melihacım dr konusunu tam bana sordun yani.hele birde kadın doğumcuyu :)inanaki hiiç aram iyi değildir kadındoğumcularla.duysam bile adını hemen unutuyorum nedense :)o yüzden yardımcı olamam sana sanırım:)))))bi atilla tonyalı mıydı neydi.öle bir dr var sanırım.çok uzman diyorlar hatta şehir dışından bile çok hastası varmış.adı doğru ana soyismini atmış olabilirim.:)sen kesin biliyorsundur onu.ben bir onu biliyorum diğerlerini hemen unuturum :)burçin burda olsaydı oooo sana bin tane dr adı söylerdi.

çıtır sonunda semadan haber alabildik.ben çok msj atmıştım.neyse iyiymiş.sende çok seam söylersin :)birde dilekten haber yok bir ara onuda araştırın bakalım :)))
hadi bakalım kızlar siz dr işine hız verdiniz arkanızayım ve sizi sonuna kadar destekliiyorum:))))en kısa sürede hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

günaydın kızlar........

evet ayşegülcüm,Turgay aksu.Maremardaymış.Randevum 3 ocak.İnşallah kötü şeyler duymam.Çok korkuyorum.

bugün hiç uyuyamadım,ağrım feci zaten.Birazdan çarşıya gideceğim,işlerim ve ödemelerim var.Hepinize iyi haftasonları...

günaydın kızlar........

evet ayşegülcüm,Turgay aksu.Maremardaymış.Randevum 3 ocak.İnşallah kötü şeyler duymam.Çok korkuyorum.

bugün hiç uyuyamadım,ağrım feci zaten.Birazdan çarşıya gideceğim,işlerim ve ödemelerim var.Hepinize iyi haftasonları...

hmm maremar, sık sık tıpa gidiyorum zaten maremar da yakın, bu konuyu da ileriki zamanlarda düşünmek için erteliyorum :1:
ağrıların kısa süreli olur inşallah, geçici olmayacak nasılsa... moralini de bozma, birbirimize destek olmalıyız, yoksa böyle forumlar insanın psikolojisini bozuyor aslında, böyle olmasına izin vermemeliyiz...

ben de çarşıdaydım, kuaföre gidecektim boya ve kesim için ama kuaförüm ordan ayrılmış,ayrılacağını söylemişti ama yeni yerini sormak için aradım, bu hafta açılıyormuş binevlerde... biraz daha sabretmem gerek :)

ben de öyleyim,kuaförüme alıştım,başkasına gidemiyorum.1 hafta geçer hemen,binevlere açacak olması da iyi olmuş.

bence de moralinizi bozmayın.umutsuz olmaz.inşl ağrında geçer.iyi haberlerle bekliyoruz seni.hem tıp artık gelişti.çaresi vardır elbet herşeyin.zamanla tutmuyordur bence:)bende şimdi burde real diye bir yer var büyük alışveriş merkezi oraya gideceğiz.

ayşegülcüm yiğenin ismiyle büyüsün inşallah çok güzelmiş ismi...
ben yeni başladım çalışmalara cesaret edemiyodum oğlum küçük diye ama şubatta 4 yaşına gircek olunca eşimde artık beklemeye gerek yok dedi ve başladık hayırlısı inşallah artık...

göknurcum duydum atilla beyi ablam gitmişti ilk kızına hamileyken iyi demişti bak hiç aklıma gelmiyodu hatırlattın şimdide farabi hastanesinde mehmet bardakçı var onu çok duyuyorum ablam ikinci kızı için ona gidiyodu çok memnun kaldı bakalım gidebilirsem birine giderim artık...

burçincim geçmiş olsun cnm...

göknuuuuurrrrr.... :52: pıtırcıııııık, koş kııızzz face e gir,fotoları paylaştım, kendimde olanları paylaştım,ötekileri bekleyemedim gari :4: ya koyacak foto bulamadım, hepsini ben çekmişim, beni çekenler diğer makinelerde kalmış :))) sen gez real'de falan, ohh ne güzel, burda yok, orda iyice gez,tadını çıkar... :)

teşekkürler melihacım, inşallah sağlıkla büyür. senin de hayırlı olsun hadi bakalım... :)

göknuuuuurrrrr.... :52: pıtırcıııııık, koş kııızzz face e gir,fotoları paylaştım, kendimde olanları paylaştım,ötekileri bekleyemedim gari :4: ya koyacak foto bulamadım, hepsini ben çekmişim, beni çekenler diğer makinelerde kalmış :))) sen gez real'de falan, ohh ne güzel, burda yok, orda iyice gez,tadını çıkar... :)

teşekkürler melihacım, inşallah sağlıkla büyür. senin de hayırlı olsun hadi bakalım... :)

ben gördümmm fotoları çookk güzel yaaa :)) beğendim de :16::16:

Back
X