- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
aman ne güzel ne güzel , çok sevinçli bi haber bu :) zor olsun , bebiş olsun da... burda bebek isteyen bi kaç kişi var da ben dahil, henüz mutlu haberi alamadık((
kızlar ben de umutsuzluğa kapılmaya başladımartık, bu ay da olmadı 4 ay geçti, neden olmuyor gerçekenstres yapmasam iyi olucaktı ama zaman geçtikçe haliyle :)))))
canım 1 yıla kadar yolu var,4 ay dediğin nedir ki,inşallah olur.Ama 1 yıldan sonra dr'a görünmek lazım.Seni çok iyi anlıyorum.
:)))))))))))) ay burçin valla ağzımda olan çay dışarıya çıktı okuyunca:))))))) neden olmuyor bu yaaa:)biz sana çok dedik bu iş zor yapamıyoruz diye.bak sende yapamadın :=)zor iş zor.bak bana baktım olmuyor hemen peees mindere vurun :)yenilgiyi kbul etmekte lazım :)bizi zorla drye götürdün.hele o ilk dr nin çık masaya dediğinde o masanın altındaki çııkmak için basılan tahtanın birden ters dönüp komik duruma düştüğümü hiç unutmuyorum mesela :) baktımki ben o tahtayı daha çok ters çevirecem bıraktım gitti artık.şükret senin bir tane var.aslında sana daha çok ayıp bir tane var beceriksiz burçin 2.yi yapamıyor :))))))))))))birde neden olmuyor bu ya diye bize soruyor :)
Zor cidden ya,10 ay oldu,daha yok bir şey.Bu ay da olmazsa kesin gidiyorum iyi bir dr'a.Belki de yumurtlamıyorumdur.İnşallah sorun yoktur ya,moralim bozuluyor valla.