Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaar test yaptım pozitif çıktı çift çizgi yani, inanamıyorum hamile myim şimdi bennn napcam şimdi ayy panikteyim yaaaa, mide blantılarım bundanmış demek ki, adetim de 9 gün gecikmişti, dayanamadım yaptım...inşallah doğrudur, 2 tane yaptım test. kan testi yaptırmam alzım de mi şimdi benim, ayyy akıl verin bana
kızlaaaaaaar test yaptım pozitif çıktı çift çizgi yani, inanamıyorum hamile myim şimdi bennn napcam şimdi ayy panikteyim yaaaa, mide blantılarım bundanmış demek ki, adetim de 9 gün gecikmişti, dayanamadım yaptım...inşallah doğrudur, 2 tane yaptım test. kan testi yaptırmam alzım de mi şimdi benim, ayyy akıl verin bana
iyi olur inşallah iyi olur hadi bakalım hayırlısı cnm iyi düşün 'mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler'
anaaaaaaaaaaam anaaaaaaaaaaaaaaaaaam anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kıııııııııııız çıtıııııııııır şok oldum hAaaaaaaaaaaa.walla döndüm döndüm okudum ağlayasım geldi yaaaaaa.ay nasıl ne diyeceğimi bilemedim kııız.Allahım inşl tamamına erdirir inşl herhangi bir sorunla karşılamazssın.Hayırlı haberlerini bekliyorum.inşl sende kalır bebecik :)ay yaaaaa.kendim hamile gibi oldum sanki :))))))))![]()
Canım çok sevindim... Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.....
ayşeegül ablacımmmm hayırlıı olsunnn ne güzel bi haber yaa sen kadar herkes sevinmiş bende dahil
inş sağlıklı bi şekildee kucağınızada alırsınızz bebeğinizii
insan hevesleniyoo bide yaniiiii![]()
![]()
canım hayırlı olsun çok sevindim kızın olursa alırım artık![]()
sağol canım :) çin takvimine göre erkek olucak ama, kız olursa anlaşırız :) senin de hayırlı olsun bu arada...:)
çin takvimine inanma canım banada kız diyordu.ne durumda olduğunu anlıyorum canım ben uzun bir süre inanamadım akıntım oluncada regl oldum sanıyordum
çookk sevindim ya,inşallah doğduğu haberini de alırız burdan.Aklına kötü şeyler getirme.Çok sağlıklı olacak yeğenimiz inşallah.Çin takvimi bende de uymadı,yine de meraktan bakılıyor işte.
ben hiç dymamıştım göknurcum :) hormonun etkisiyle oluyor sanırım, normal bişey tabi ama çok zor... okulda nasıl yapıcam bilmiyorum, geçen günler idare ettim, ama tutarım artık kendimi yine. ara ara fena geliyor bulantı. inşallah benim de uzun sürmez arkadaşınınki gibi, ben de beklemiyordm sorma :) 10 gün geciktim hala bakmak aklıma gelmiyor,eşim ısrar etmese daha bakmıycam...istediğin zaman arayabilirsin cnm,ama öğleden önce sadece kan verebildim,randevu alamadığım için öğleden sonraya kaldım, haber alamıycakmışsın arasan da.aklına geldiğim için sağol pıtırcıkım...sevineyim bulantıya o zaman :)drler hep mide bulantısının olmasını bebeğin gyet sağlıklı olduğu anlamına gelir derlermiş.:)arkadaşımda hep öyleydi 4.ayına kadar dr midenin bulanması gayet güzel bir durum bebekten anneye bir mesaj sağlıklıyım demek oluyor demiş :))))))) şimdi 6.ayında arkadaşım.geçmiş bulantısı.ay walla çıtır ya bende böyle bir haber duymayı hç beklemiyordum yani senden :)daha yeniydi ya :)nasip işte.hiç aklıma gelmeyen sen başı çektin :)burçinden öyle bir performns bekliyordum :)
öğlen arıyacaktım seni çıtır naptın diyede :) yine merağımı beklettim :)Allahım tamamına erdirsin inşl.mide bulantılarına sevin tamammı ayşegülck :)
ayşegülcüm doktordan iyi haberlerle gelmişsin çok şükür çok sevindim inşallah kalp atışlarınıda duyarsın hayırlısıyla cnm bende 4 ay miğde bulantısı çektim benim yaza gelmişti ilk aylar sadece domates ve salatalıkla geçirdim 3 ayımı yani normal böyle şeyler ben senin yerine duramadım baktım 6 ekime geliyo bebişin geliş tarihi hayırlısıyla o günlerdede doğumunu konuşuruz artık bak mevlam herşeye kadirdaha 2 gün önce tüp bebek konuşurken konuvermiş meğer göbüşüne bebecik haberimiz yokmuş
![]()
günaydın kızlar...
evet ayşegülcüm,yiyemiyorum diye üzülme,bebek senden alacağını her halukarda alır zaten ama sen güçsüz düşersin işte.O yüzden az da olsa yemeye çalış.
haklısın canım,kalsiyum sonuçta... bugün çok kötü geçiyor, midem fena,halsizlik had safhada, nasıl geçer naparım bilmiyorm, okul da var...