- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
sen beni düşünme zaten..hıh... :) benim daha 9 hafta olmadı ki nasıl olcak acaba... araştırmadım da hiç. okulda zor dayandım valla, çok kötüyüm,sanırım ben de hastanelik olucam bu gidişle...aay aman olsun varsın halsizlik :)bebek iyi olsunda sorun yok.seni düşünmyorum ayşegül hanım :):)kalp atışını duyalımda o 9.hafta da olacakmış sanırım .araştırmacı göknur iş başında :)arkadaş hasteneden çıkmadı bu süre içinde sürekli serum alıyordu.şimdi çok iyi .inşl sen öyle olmazssın.biraz idare et artık napalım .![]()
evet canım bol bol yoğurt süt peynir ye miden bulansada ye benim bir dişim çürümeye başlamış şimdiden.benim bulantılarım olmadı çok şükür normalde 13. haftada bitmesi lazım ama benimki o zaman başladı galeta çok iyi geliyor canım ondan ye merak ettiklerin olursa sor bana.bide sağlık ocağın kayıt yaptırmayı unutma
sağol cnm, b kadar zor oldğunu bilmezdim bulantının, sanırdım ki sabah kalkınca bulanır sonra gün içinde geçer, hiç öyle değil sabahtan yatana dek böyle...kaydımı yaptırdım sağlık ocağına da bana yardımcı olamıyorlar hiç bi konuda. diyabet de var, kansızlığım da var talasemi taşıyıcısıyım çünkü, istediğini sorabilirsin dediler soruyorum biz bişey diyemeyiz şimdi sizin durumnuz farklı diyorlar...galeta aldım haftasonu... merak ettiğim olur kesin, sağolasın...