Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git git çıtır değişiklik olur.herşekilde geçmiyor nsıl olsa eğer kötü olursan avleriniz yakın kalkarsın :)şuan hafta sonu falan yok canım.makine borcumu var azcık.bir an önce borcu bitsin diye tatil vermiyoruz.
burda öyla lapa lapa kar yokta.fırtına var.karda var ama öyle çok yağmıyor.maraşta kar nasıl olur acaba merak ediiyorum :)hani yollar hep yokuş ya arabalar kaymıyormu acaba :)
güneşli bir maraş sabahı,oh ne güzel.Hepinize günaydın![]()
iyi akşamlar....
misafirlerimi uğurladım,mutfağı temizlemeden bakayım dedim.Nasıl oldun ayşegülcüm? Cidden yaya gelinecek gibi değil,nasıl kötü bir hava ya.Maraş hepten sapıttı bu kış.
günaydınlar kızlar...
ayşegülcüm inşallah çabuk atlatırsın bugünleri doktora gittin mi kalp atışları için.. bende o filme gitmeyi çok istiyorum dün baktık sinemaya hangi seanslarda var diye hafta sonu olunca adım atılmıyo öyle bi sıra varki mümkün diil bilet bulmak
burçincim sende gidicektin doktora ne oldu gidebildinmi?
evet,farklı bi duygu, ama dediğim gibi çok duyamadık, çok hızlı atıyordu ama:)günaydın kızlar....
ayşegülcüm kalp atışını duymanıza çok sevindim.Nasıl güçlü geliyor değil mi,insan şaşırıyor.
ayşegülcüüüüüüüüüüm nasıl sevindim bu haberine valla.ben biraz korkmuştum erken oldun ya acaba duyulmazmı diye:)çok şükür duyulmuş.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşl.eşin nasıl oda uçmuştur sevinçten dimmi:)ben bile zıplayasım geliyor :))))))
filme bizde gideceğiz inşl.cumaya falan anca sıra geliyor :)herkes güzel dediğine göre vardır hikmeti.hem okadar para harcamışlar gidelimde emeklerine değsin :)ben tarihi filmleri pek sevmiyorum gerçi.çok fazla saptırıyorlar ama dediğinie göre bu güzl olmuş.gidelim görelim ozaman :)
burçin sıra sende bebek işi.söz senden sonra bende çaba harcıyacağım tekrar :)