• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

günaydın kızlar....

dün oğlumun doğum günüydü onun telaşıyla giremedim kocişle güzel bi pasta yaptık ablamlar annemler geldiler odasını süsledik balonlar şişirdik ayy çocuk olmak ne güzel akşamda hep birlikte kutladık odası oyuncakla doldu oğlumun en mutlu günüydü heralde :1::1:

burçincim sevindim hiç bişi çıkmamasına inşallah eşinde de bi sıkıntı yokturda belki de zamanını bekliyodur bebiş...

ayşegülcüm ne güzel yavaş yavaş atlatıyosun demek miğde bulantılarını cuma günüde iyi haberlerle gelirsin inşallah cnm...

göknurcum sen nasılsın cnm hala yoğunluk devam ediyo mu?

teşekkürler kızlar, inşallah iyidir herşey...
melihacım mutlu bir yıl dilerim oğluna... :)

oğlunun doğumgünü kutlu olsun melihacım,nice yıllara

güne gideceğim biraz sonra,çok da acıktım :56:

günaydınlar...

ohhh,okullar tatil ,tam da nöbet günüm,çok şanslıyım valla.

herkes iyidir inşallah

ayy çok güzel kar yağmış yine :) ama tatilde tadı olmuyor ki, şöle okulda olsaydık da oynasaydık :(

tutmaman hata,ne diye uğraşıyorsun ki.Zaten kötüsün,kendini iyi hissedersen yaparsın

merhaba canım,nerelerdesin

Canım bizim bu ay fuar var baya yoğun işler :( Arasıra size bakınıyorum.. yeni memleketimin güzel bayanları napıyor diye

meraba özluur, iyi sayılırım ne diyim ki .... :) herkes her gün soryor, iyi değilim demeye utanır oldum, ben mi abartıyorum diye düşünmeye başladım artık :) geçen haftaya göre daha iyiyim, o kesin...
canım eminim abartmıyorsundur çevremde o kadar anne adayına şahit oldumki ilk aylar zor geçiyor biraz allah yardımcın olsun iyi olmana sevindim... Kendine dikkat et :)

burçincim, göknurcum ve melihacım, hepinizin ortak kararı olmuş :) ağır temizlik yapacak bişey yok zaten evde, iki kişinin ne kadar sorunu olucak, ev süpürme ve silme işim var, onu yapmam lazım ama kocamdan yardım alıcam, büyük temizlik yapmam zaten, yapamam, şöyle bahara doğru büyük temzilik olur, o zaman tutarım birini, bakalım... sağolun düşündüğünüz için beni :)

teşekkürler özluurcum :) arada girmeye çalış, kolay gelsin işlerinde...

dr görünebilir dedi,zaten ne zamandır aklımda,ne olur ne olmaz.Bugün randevu alacak emriyolojiden bakalım.İnşallah hamileliğin iyi gidiyordur ,herşey yolundadır.Yemek yapmana da çok sevindim,bulantıların gittikçe azalır zaten.

biraz söylendi ama yapması gerektiğini biliyor,randevuyu alır umarım.Senin işler nasıl gidiyor canım?

meliha,dilek,sibel,ilknur,pınar sizler nerelerdesiniz?

burdayımmmmmmm:16::16: nasılsınız ablalarımmmmmm:16: günlerdir hastanelerde sürünüyorum ben
izinliydimm işe falan gitmedim bugun eve geldim daha bi giriyim dedim nete herkess iyimi ??

sibelcim hayırdır sana ne oldu ? kötü bişey yoktr inşallah, hay allah... iyisin demi

sibelcim hayırdır sana ne oldu ? kötü bişey yoktr inşallah, hay allah... iyisin demi

ayşegül ablacımm nasılsınn sen nasıl oldun bulantılar falan devammı ? geçmiştir inş..
benim babam rahatsızdı ameliyat oldu pazartesi günü bizde ona bakmaya gitmiştik ben babamı gördüm suratı kanlıydı sürekli kulagından agzından burnundan geliyodu kan ve hiç dayanamam böyle şeye beklemıyodum okadar kötü bide sonra suratına bakmam la babamın midem bulandı başım döndü 2 sn.gerisini hatırlamıyorum bayılıp kalmışım sonra bayılınca çenemi yerdeki zemin kesmiş dikiş atıldı çeneme kafa üstü düşünce benim mide bulantılarım göz kararmalarım kesilmedi hastanede yattım falan derken tahliller sonuclar allaha şükür iyi çıktı bugün evimdeyim şükür..:31::31:

ayşegül ablacımm nasılsınn sen nasıl oldun bulantılar falan devammı ? geçmiştir inş..
benim babam rahatsızdı ameliyat oldu pazartesi günü bizde ona bakmaya gitmiştik ben babamı gördüm suratı kanlıydı sürekli kulagından agzından burnundan geliyodu kan ve hiç dayanamam böyle şeye beklemıyodum okadar kötü bide sonra suratına bakmam la babamın midem bulandı başım döndü 2 sn.gerisini hatırlamıyorum bayılıp kalmışım sonra bayılınca çenemi yerdeki zemin kesmiş dikiş atıldı çeneme kafa üstü düşünce benim mide bulantılarım göz kararmalarım kesilmedi hastanede yattım falan derken tahliller sonuclar allaha şükür iyi çıktı bugün evimdeyim şükür..:31::31:

sibelcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm baban nasıl iyi mi şimdi ne ameliyatı oldu ağzından burnunda kan niye gelmişki sen nasıl oldun çenenden dikişler alındı mı tüh tüh çok kötü oldum ya tekrar çok geçmiş olsun cnm...

sibelcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm baban nasıl iyi mi şimdi ne ameliyatı oldu ağzından burnunda kan niye gelmişki sen nasıl oldun çenenden dikişler alındı mı tüh tüh çok kötü oldum ya tekrar çok geçmiş olsun cnm...

saolasın meliha ablacımm dikişlerim alınmadı daha pazartesi alıncak bandaj var işte :31:
babamın burnunda hem et hem kemik varmış onlar alındı ağır geçirdi biraz bende adamın gözü önünde küt gidince yatagından falan fırlamış ondan biraz kötü olmuştu oda bende çıktık hastaneden işte işe başladım iyiyimm şimdilik allah daha beterinden korusun hepimizi:31::31:

geçmiş olsun sibelcim,hem sana hem babana.İyisiniz değil mi şimdi?

bugün feci bir hava var,keşke dün okul olsaydı da bugün olmasaydı.Sabah buz pisti gibiydi her yer.Öğrencinin koluna girdim yürüdüm valla.Bir de insanın içine işleyen rüzgar,uçuyordum az kalsın.

geçmiş olsun sibelcim,hem sana hem babana.İyisiniz değil mi şimdi?

bugün feci bir hava var,keşke dün okul olsaydı da bugün olmasaydı.Sabah buz pisti gibiydi her yer.Öğrencinin koluna girdim yürüdüm valla.Bir de insanın içine işleyen rüzgar,uçuyordum az kalsın.

saolasınn ablacımm iyiyizz allahaa şükür...
bu sene gerçekten çok sert uzun soguk ve karlı bi kış geçirdik halaa devam gerçi yazz gelsinn artkk dimi amaa:31::31:

ayy sibelcim, çok kötü olmuş, geçmiş olsn canım ya, babanı öyle görünce tabi kendinden geçmişsin, neyse ki kronik bi hastalığın yokmuş tahliller sonucu. insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmyor, allah beterinden korusun dediğin gibi... ben de iyiyim, gün gün iyiye gidiyorm sanırım...

burçincim, gerçekten hava fenaydı, ama ben fazla hissetmedim o havayı, arabadan okula okuldan arabaya olunca :) bizim arkadaşlar da arabalarını okulun dışına bırakmışlar giriş kapısında buzu görünce, ben de içeri parkettim her zamanki gibi. ordan yürüyerek geçmektense dedim arabayla geçerim daha iyi :) dışarı parkedenler bu sefer buzlu girişten girememişler, öğrenciler yardım etmiş, tabi miniklerin ne canı olur, hepsi yerlere düşmüş :)

göknurcuk dikiş başında herhalde :)

iyi haftasonları....

ben de araba öğrenmeye başlayacağım inşallah,havalar az düzelsin de,dolmuşlarda sürünmekten bıktım valla

filme dün gidebildik şükür,güzeldi,beğendim.Eşim de dr'a gitti,herşeyi normalmiş,bakalım yaza kadar uğraşalım ,olmazsa tedavi başlarlar herhalde.

a güzel haber bu burçin, sorun yoksa olması an meselesidir artık... :)
arabayı öğrenirsin hemen, araba artık ihtiyaç, lüks değil, bana inanılmaz büyük yardımcı yani, yoksa kontrollere hastaneye falan dolmuşta gitmek fikri benim midemi bulandırıyor resmen, sağlıklı adamı mahvediyor, beni napar artık, dolmuş çok tutar beni...

haklısın canım,o halde dayanamazsın zaten,hele de havalar ısınınca dolmuş eziyet oluyor.
İnşallah an meselesidir,herşey normalken olmaması da tuhaf,hayırlısı ne diyim

Back
X