• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

ayy sibelcim, çok kötü olmuş, geçmiş olsn canım ya, babanı öyle görünce tabi kendinden geçmişsin, neyse ki kronik bi hastalığın yokmuş tahliller sonucu. insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmyor, allah beterinden korusun dediğin gibi... ben de iyiyim, gün gün iyiye gidiyorm sanırım...

burçincim, gerçekten hava fenaydı, ama ben fazla hissetmedim o havayı, arabadan okula okuldan arabaya olunca :) bizim arkadaşlar da arabalarını okulun dışına bırakmışlar giriş kapısında buzu görünce, ben de içeri parkettim her zamanki gibi. ordan yürüyerek geçmektense dedim arabayla geçerim daha iyi :) dışarı parkedenler bu sefer buzlu girişten girememişler, öğrenciler yardım etmiş, tabi miniklerin ne canı olur, hepsi yerlere düşmüş :)

göknurcuk dikiş başında herhalde :)

saolasınn aysegul ablacımm aynenn hiçbişeyın garantısı yok her an hersey olabılıyo malesef gayet dinç gittim güçlüyüm sanıyodum ama değilmişim meğerr az önce acile gittik dikişleri aldırmaya yaran derinmiş iyileşmemiş salıya kadar bekleyelımm dedi doktor:31:
iz kalcak iştee ona sinirim bozuluyo:26:

günaydın kızlar....

haftaya güneşli başlayınca içim açıldı.

sibelcim iz kalmaz merak etme,yine de contractubex diye bir krem var,izler için çok çok iyi olduğunu duymuştum.

günaydın kızlar ve günaydın burçincim...

burda da hava çok güzel güneşli...

sibelcim inşallah izi kalmaz cnm boşver güzelliğine nazarlık olmuştur dikişler cnm...

ayşegülcüm sen nasılsın bebiş nasıl kontrole gittin mi ne var ne yok??

göknur işten başını kaldırıp gelemiyor heralde..

sibelcim, dikiş izi kalmaz sanırım, çoğ şeyin artık izi kalmıyor, her türlü tedavisi var, onun da vardır çaresi :) yani dikişizi de geçer bisüre sonra zaten,e daha güzeliolsun diyorsan estetik var artık, güzellik değil gerçetekn tedavi için bile kullanılıyor,yaygınlaştı, yıllar sonra bile düşünebilirsin :)

brçincim, herşey yolnda olsa da sebepsiz infertilite diye bişeyler var, ben de forumlarda görüyordum, nedeni bilinmiyor ama bebiş de gelmiyor. geçici bi durumdur diye düşünüyorum :)

melihacım selamlar...evet gittim kontrole cuma günü, her şey normal, el kol oluşumları başlamış dedi dr, kalp atışlarını bu sefer daha net duydum, 1 ay sonra gel dedi ama arada istediğin zaman gelebilirsin dedi, ben de bu ayın sonuna randevu aldım, bakalım artık...testler yapılacakmış diğer gidişimde. kandan yapılıyor değil mi o 3 aylık testleri ? ense kalınlığı ölçülecekmiş bi de...

göknuuur özledik seni :( bak işler yoğun dedin diye gelmemeni ona bağlıyoruz, inşallah başka sorun yoktur, aklıma takıldı şimdi :44:

iyi akşamlarrrr:16::16:
yarın aldırcam bakalım alırlarsaa dikişleri:27:
sağlık olsun diyorumm yaa allah daha beter şeylerden korusunn hepimizi:nazar: izde kalsın amaaan ben iyi olıyımdaa :31:
sizlerr nasılsınızzz bakalımm havalarr nasıl oralardaa ?:16:

merhba kızlar.ben biraz geç girdim ama hepinizde anlamışssınız iş yoğunluğunu :)cidden bu ara yoğundu Allaha şükür birazda zor bir işti.arada işimizi yapanda olmayınca epeyce zorlandık.12 yada 11 gibi eve geldim bir banyo yapıp hemen yattım.neyse bugün işleri teslim ettik.yenisini aldık:)
ayşegül kalp atışı el kol Allahın muiczesi işte.inşl sağlıkla kucağına alırsın canım.mide bulantılarında hafiflemiş oda gayet iyi bir haber.Konyada feci soğuktu.ama bugün 2 gündür güneşliydi.

burçin bak sende aynı benm durumla karşı karşıya kalmışssın birşey yok ama bebekte olmuyor.:)ozaman benden sana bir taktik olursa olur olmazssa olmaz dicen :):)
melihacım sen neler yapıyorsun havalar güzel gezmelere gidiyorsun oğlunla artık.
sibelcim geçte olsa hem babana hem sana geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

günaydın bayanlar....

olmaz diyemem be göknurcum,başka şeyler deneriz olmazsa ne yapalım.Kolay gelsin bu arada,tam iş kadını oldun :))

ayşegülcüm çok sevindim her şeyin normal olmasına.

oh göknurdan haber geldi :))) gerçekten iş kadını oldun burçinin dediği gibi :)
gene kar yağıyor buraya yaşasın :)

göknurcum baya iş kadını olmuşsun kızların dediği gibi sağlık olsun iş olsun da sen ara sıra da olsa uğra buralara cnm gerçekten 2 gündür hava iyi bizde oğlumla çıkıyoruz dışarı oda durmak istemiyo zaten evde..

ayşegülcüm çok sevindim daha kuvvetli duymuşsun bu sefer kalp atışlarını ne güzel eli koluda belli olmaya başlamış :21::21: cnm kan testiyle bakarlar 3 lü teste ben hamileyken ankaraya göndermişlerdi ordan geliyo netice öyle olunca biraz bekliyosun 1 hafta falan.... cinsiyetini merak ediyorum ben şimdi hissediyo musun yada içine bişiler doğuyo mu çin takvimi rus takvimi faln baktın mı :))))))

burçincim sen nasılsın ay ben iyce korkmaya başladım inşallah rabbim hepimize verir en kısa zamanda bebişimizi...

sibelcim sen nasılsın cnm nasıl oldu yaran??

mutsuz hoş geldin neden mutsuzsun burçinin dediği gibi gurbettesin diye mi tanışalım istersen cnm ben meliha konyalıyım eşim maraşlı o yüzden bu topikteyim bide oğlum var 3 yaşında sen neler yapıyosun evlimisin çocuk var mı ne iş yapıyosun ??

slmlarr:16::16:
göknür ablacımm saolasınn:31:
dikişlerimi dün aldırdımm tam iyileşmemiş yaraa az açık gibi dikiş izleri belli
çalışmayaa devam olcağı varmış işte başımıza neler gelebilceğini bilemiyoruz ki :26:

merhaba kızlar

geçer inşallah sibelcim,canını sıkma

melihacım ben de korkuyorum valla :((

ayşegülcüm çok sevindim daha kuvvetli duymuşsun bu sefer kalp atışlarını ne güzel eli koluda belli olmaya başlamış :21::21: cnm kan testiyle bakarlar 3 lü teste ben hamileyken ankaraya göndermişlerdi ordan geliyo netice öyle olunca biraz bekliyosun 1 hafta falan.... cinsiyetini merak ediyorum ben şimdi hissediyo musun yada içine bişiler doğuyo mu çin takvimi rus takvimi faln baktın mı :))))))

teşekkürler melihacım, inşallah sağlıkla devam eder, korkularım çooook büyük ... :) ayy 1 hafta çatlarım ben sonuç gelene kadar :) sorunsuz gelsin de bekleriz...ya ben hala hiç bişey hissetmiyorum bebek varmış gibi, dr normal dedi, hele bi 4 aylık olsun dedi ama ne bileyim, hissetmem gerek mi? çin takvimine göre erkek ama rus takvimi de mi var hiç duymadıydım, bakayım hemen :) kız olsun isterim ama her bayan gibi, bakalım kısmet, daha erken bunları düşünmek için, kafamı buna vermek istemiyorum :) olur da kötü bişey olursa diye herhalde...
sen bebiş çalışmalarına başladın mı tam olarak,ara vermiştin sanki?

cidden iş kadını oldum ama çok yorucu saat belli değil.diğer işimde saatim ve tatilim belliydi.neyse iş ve sağlık olsunda gerisini düzene otrtacağız inşl.Bugünde güzeldi hava konyada.maraşa nekadar ok kar yağdı bu kış.
Allah gönlüne göre versin inşl burçin.kalırsın yakın zamanda hamile inşl.Zor bu bebek işi zoor :)Başkalarının nasılda hemen oluyor anlamıyorum istemedikleri halde bide garip bir durum :)))))
Ayşegülcüğüüüm bence bebek erkek olacak.takvim doğrumudur bilmem ama senden önce benm içime doğdu :)4 aylık olsunda inşl. isim aramaya başlayalım :)Sonuçlarda sağlıklı gelir inşl.bir problem olsa belli olmazmıydı şimdiye kadar.

teşekkürler melihacım, inşallah sağlıkla devam eder, korkularım çooook büyük ... :) ayy 1 hafta çatlarım ben sonuç gelene kadar :) sorunsuz gelsin de bekleriz...ya ben hala hiç bişey hissetmiyorum bebek varmış gibi, dr normal dedi, hele bi 4 aylık olsun dedi ama ne bileyim, hissetmem gerek mi? çin takvimine göre erkek ama rus takvimi de mi var hiç duymadıydım, bakayım hemen :) kız olsun isterim ama her bayan gibi, bakalım kısmet, daha erken bunları düşünmek için, kafamı buna vermek istemiyorum :) olur da kötü bişey olursa diye herhalde...
sen bebiş çalışmalarına başladın mı tam olarak,ara vermiştin sanki?

cnm içini ferah tut inşallah rabbim korur bebişini en iyisi ona emanet etmek cnm ben ara verdim evet nisan gibi tekrar başlamak istiyorum çalışmalara ben burçin ve göknur sebebsiz hamile kalamayınca korktum bi ara bıraktık korunmayı 3 ay kalamadım hamile bakalım şimdi bırakınca ne kadar beklicem ben 2 ay diet ve spor yapıp hamile kalmak istiyorum hemde 2013 itibari ile bebiş gelsin tam yılın son aylarına denk gelmesin diye artık okullara biliyosundur sen zaten doğum yılına göre kayıt yapılıyo 2012 diye almaya kalkarlar çocuğu okula şimdi 5 yaşında okula almaya başlıyacaklarmış ya benim oğlum yavaş yavaş okul çağına gelince ikinciyide ona göre planlamaya çalışıyorum cnm biliyorum çok ileriyi düşünüyorum ama 1 2 ay için sıkıntı çekmeyelim diye yani

günaydınnn maraş topiğininn şekerr hatunlarrııııı
kadınlarr gününüz günümüz kutlu olsunnnn:16::16:

Back
X