• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

bayağı boş kalmış buralar,ben maraş'a döndüm şükür.İnsanın evi gibisi yok.

ayşegülcüm evi bulmanıza sevindim

herkesi öpüyorum

meraba kızlar, nasılsınız? pek kimseler uğramaz olmuş buraya.
ramazanı şerifiniz mübarek olsun, Allah bu ayda yapmış olduğunuz ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin

amin semacım,bu sıcakta susuzluk herkesi zorlayacak,Allah yardım etsin.

herkesin işi gücü var sanırım

ayşegülcüm yerleşmişsindir artık bu sıcakta bide hamileyken zor olmuştur taşınmak yerleşmek Allah kolaylık versin...

gerçekten kimseler yok ortada ben pek giremiyorum artık herkez iyidir inşallah..

bu arada herkeze hayırlı ramazanlar...

merhaba kızlar.evde net yok uzun süredir.giremedim bende.gecikmeli olarak ramazan ayımız mübarek olsun hepimize.bu sıcakta zor olur tutması.ben salı günü başlıcam inşl.:)daha başlamadım oruca.burçin meliha siz tutabiliyormusunuz orucu.aay maraşta çok sıcaktır.Konya bile resmen yanıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşl.
semacım sen nasılsın canım.nasıl gidiyor iş.kayınpederin nasıl oldu.

Ayşegülcük evine yerleşttimi acaba.benden bu kadar kızlar.başka bir değişiklik yok.Diğer sayfaları okyamadım.inşl herkesler iyidir.

merhaba kızlar.evde net yok uzun süredir.giremedim bende.gecikmeli olarak ramazan ayımız mübarek olsun hepimize.bu sıcakta zor olur tutması.ben salı günü başlıcam inşl.:)daha başlamadım oruca.burçin meliha siz tutabiliyormusunuz orucu.aay maraşta çok sıcaktır.Konya bile resmen yanıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşl.

Ayşegülcük evine yerleşttimi acaba.benden bu kadar kızlar.başka bir değişiklik yok.Diğer sayfaları okyamadım.inşl herkesler iyidir.

çok teşekkür ederim tatlım, dediğin gibi sıcakta zor oluyor biraz ama Allah sabrını veriyor çok şükür.
haftasonu zorlandım biraz, nöbetçiyim, nöbetlerim de hep aksiyon dolu geçer
kayınpederimin durumu çok kötü, hala yoğun bakımda, bizim dönüş günümüzün ertesinde hastaneye yatırdılar, hala da orada işte. bir haftadır uyutulmaya başlandı, makinelere bağlı yaşıyor şuanda, doktorun dediğine göre makineler olmasa yaşam belirtisi çok az, bu şekilde devam edebilmesi çok zor, durum kritik, kendinizi herşeye hazırlayın.
eşim çok kötü, moral sıfır, doğru dürüst yemiyor-içmiyor, uyuyamıyor. en çok ona üzülüyorum ben. Allah çok çektirmesin.

maraş'ı hiç bu kadar sıcak görmemiştim ,bizim oraları düşünmek bile istemiyorum.Hava tuhaflaştı iyice.Ben tutmuyorum canım,susuzluk bebeğe iyi gelmez,zorlamanın anlamı yok.

çok teşekkür ederim tatlım, dediğin gibi sıcakta zor oluyor biraz ama Allah sabrını veriyor çok şükür.
haftasonu zorlandım biraz, nöbetçiyim, nöbetlerim de hep aksiyon dolu geçer
kayınpederimin durumu çok kötü, hala yoğun bakımda, bizim dönüş günümüzün ertesinde hastaneye yatırdılar, hala da orada işte. bir haftadır uyutulmaya başlandı, makinelere bağlı yaşıyor şuanda, doktorun dediğine göre makineler olmasa yaşam belirtisi çok az, bu şekilde devam edebilmesi çok zor, durum kritik, kendinizi herşeye hazırlayın.
eşim çok kötü, moral sıfır, doğru dürüst yemiyor-içmiyor, uyuyamıyor. en çok ona üzülüyorum ben. Allah çok çektirmesin.

geçmiş olsun canım,bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduM.Allah eşine sabır versin.

geçmiş olsun canım,bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduM.Allah eşine sabır versin.

sağolasın canım, önümüzdeki günlerde tekrar maraşa gelme ihtimalimiz var. iznimiz de kalmadı ama cuma akşamı burdan çıkıp, cmtsi sabah orda olacağız, babasını görmeye çalışacak eşim, cmtsi akşamına tekrar oradan yola çıkacağız, pazar sabahına da burada oluruz inşaallah. tek başına gidecekti, bu haftasonu ben nöbetçiyim, ramazan ayına denk gelince kimse nöbeti değişmek istemedi. eşim tek başına gitmekten vazgeçti, seninde benimle gelmeni istiyorum, babamı öyle görünce desteğine ihtiyacım olacak, dayanamam diyor. hayırlısı bakalım. sıcakta tekrar yola çıkmak zor olacak, hayırlısı olsun.

zor olacak sizin için sıcakta bu koşuşturma,ama eşin için de iyi olacak.Görmüş olsun,aklı kalmasın.İnşallah durumu iyiye gider.

Allah acil şifa versin inşl.zor bir durum eşin için.Allah çok çektirmesin .hem çekene zor hem kalanlara.1 günlükte olsa gideceksin artık eşinin yanında olman onun için daha iyi olur.yolada katlan bakalım :)
2 yıl öncede çok sıcaktı maraş burçin.ozamanda öyle demişlerdi hiç bukadar sıak olmamıştı diye :)sıcak memleket işte.gerçi senin memleket daha bir sıcaktır :)

semacım geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versin sabır versin inşallah tez zamanda kurtulur adamcağız ya bi an önce toparlanır kalkar yada çok çektirmesin rabbim.. eşine destek olman lazım tabi cnm zor olacak ama napalım bencede git yanlız bırakma.. iki sene önce aynı şeyi yaşadık iznden döndüğümüzün ertesi günü kalp krizi geçirdi kayınpederim yoğun bakıma aldılar eşim hemen gitti apar topar bizim küçük çocuk olunca götürmedi beni artık çünkü 1 gece kaldık daha valizi yeni yerleştirmeye başlamıştım kendi gitti ama günlerce gelmedi çok zor oldu neyseki ayağa kalktı şükür iyi şimdi..

göknurcum ben tutamıyorum zaten baygınlıktan sonra doktor kesin yasak koydu sıvı almam çok önemliymiş sağlıkla doğsunda bebişlerimiz inşallah burçincim sende iyi etmişsin zorlamamışsın kendini...

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. cuma akşamı bi aksilik olmazsa inşaallah yola çıkıyoruz, bir hafta kalacağız maraşta. sıcakta biraz zorlanacağız, birde oruç olunca bizim için epeyce sıkıntı olacak. varsın olsun eşimin içi rahat etsin önemli olan bu diyorum bende.
kayınpederim artık tamamen makineye bağımlı hale geldi, doktor iç organları iflas etmiş, durumu kötüye gidiyor, kendinizi herşeye hazırlayın diye konuşmuş. Allahım çok çektirmesin. böyle çekmesi de zor

1 haftaya çıktı demek,senin için iki kat zor olacak.Kayınbaban bu duruma nasıl gelmiş,yani farkedilmemiş mi

Herkese merhabalar ve hayırlı ramazanlar diliyorum ayşegülcüm demek gittin muğlaya yerleştin bebek ne durumda kaç aylık oldu :)

meraba cnm, evet muğladaym artık, bebiş de iyi, 30. haftamdayım :)

kızlar herkese selam :3: herkesler iyi şükür... semacım, babana geçmişler olsun. inş düzelir diyorum ama zor görünüyor, umarım iyi olur...kesinlikle eşinin yanında olmalısın, uzakta zaten ailesinden, desteğe ihtiyacı olacak, sabırlar diliyorum size...

meliha, burçin sizin de iyi gidiyor bebişle sanırım... oruç tutmamanız iyi olmuş, sağlıklı insan tutamaz, değil ki siz...
göknurcum, oruca başladın herhel, allah yardım etsin, önceki tarihlerde msj yazdm ama okumadm demişsin zaten, şimdi evimdeym yerleştm, ufak eksikler var, hala bitmedi, klima taktırıyorz inş, eşim gitti almaya bakalım, durulacak gibi değil çünkü...
öpüyorm hepinizi...:6::3:

yerleşmenize sevindim ayşegülcüm,değişiklik her zaman iyidir.30 hafta oldu demek,maşallah.Zaman çok çabuk geçiyor cidden,benimki bile 20.haftada,daha dün gibi.Allahım sorunsuz doğurmayı nasip etsin.

Back
X