meraba kızlar...teşekkürler iyi dilekleriniz için ev konusundaki. ben yine hastanelerdeyim en son yazdığımdan beri, acillik olmuştm, yatırdılar. kusma bulantı halsizlik had safhada, neler oluyor anlamıyorm, başta çekmem gereken kusmaları yeni yaşıyorum, yemeklerden sonra kusma isteği geliyor, kusmasam bile fena bulantı çekiyorum,süründürüyor...ayrıca çok moralim bozuk, burdaki tıpta profa görüneyim dedim, maşallah bütün kehanetleri sıraladı bana, şekelrim yüksekmiş, çocuğun ciğeri gelişmezmiş, erken doğarmış, 3 hafta önde gidiyormuş gelişimi bu da iri bebekmiş... saydı da saydı. tabi çıkar çıkmaz hıçkırıklara boğuldum ben. allahım hayırlısını versin ne diyim ki. günler geçtikçe zorlaşıyor herşey, , şu mideden çok çekiyorum, yiyemiyorum bişey, sırf kusmiyim diye yemiyorum artık acıksam da...
isim demişsiniz, isim Nil Defne düşünüyorduk biz, ama defne ismi çok var sanırım, değiştirebiliriz, şimdilik isim düşünme halinde değiliz

burçin, bizim maraşta alt komşunun da 2 oğlu vardı, büyük olan kaan küçüğüne de kerem koydulardı :) onu hatırladım şimdi. yiğit ismini de kaynanam erkek olsaydı koyası vardı bizimkine, sivaslılara yiğido deniyor ya ondan :) çağan ismini ben de beğenmiştim, neden beğenmediler acaba, söylenişi mi zor geldi :S melihacım senin yok hiç isim aklında herhald...ben ömür, fulya, defne, gökçen gibi isimleri beğeniyordum bakalım ne olur...sağ salim atlatsam isim kolay iş...öpüyorum hepinizi