Aslen Erzurumluyum canım.İnşallah tanışırız. 1 yıllık evliyim.İnşallah mevlam isteyen herkese verir bir tane bebiş....![]()
ooo erken başlamışsın sen :))
inşaallah çok beklemezsin, Mevlam isteyen herkesi çok bekletmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslen Erzurumluyum canım.İnşallah tanışırız. 1 yıllık evliyim.İnşallah mevlam isteyen herkese verir bir tane bebiş....![]()
ooo erken başlamışsın sen :))
inşaallah çok beklemezsin, Mevlam isteyen herkesi çok bekletmesin![]()
Bana mı dediniz anlamadım ama bende hamilelik yok istiyorum ama nasip diyelim.13'ünde başlıyor başvurular ondan da pek ümidim yok ama hayırlısı diyelimcANIM bu kadar beklemişsiniz bikaç güne açıklamak zorundalar nasılsa.Hamilelikte var sanırım .Stres yapma sen..Hayırlısı olsun bakmışsın K.MARAŞ olmuş.
Meslekten dolayı çocuklara aşırı düşkünlük var.O yüzden çok istiyorum bakalım nasibimiz ne zaman olacak beklemedeyiz...ooo erken başlamışsın sen :))
inşaallah çok beklemezsin, Mevlam isteyen herkesi çok bekletmesin![]()
bende K.maraşlıyımmmm ayyyy çokkk sevindimmm burayı bulduğuma:))![]()
Ben de Kahramanmaraş geliniyim![]()
Hoşbulduk hocam diyeyim o zaman. Eşim Maraş'ta eş durumu isteyeceğim işte Maraş'a gelebilmek için. O da şu 4+4+4'den dolayı pek ümidim yok. Şans bu sene de bana burdan vurdu diyeyim.sen de hoşgeldin serapçığım,meslektaşmışız.Tayin niye istedin?
İnşallah bakalım bekliyoruz bir açıklama yapılacak mı? İldışında olduğu gibi kontenjan vermezlerse kaldı yine bizim tayin işi...eşinle ayrıydınız demek,ne zor ya,inşallah olur
hoşgeldin,zaten kaç kişiyiz şu topikte,iyiki bulmuşsun :)
Hoşbuldummm evet yaa cok kısı degılız ama olsun cogalır ıns zamanlaD
ben kahramanmaraş geliniyim, kütahya'da yaşıyoruz şuanda. k.maraş'a da tatil için gelmek iyi oluyor, inşaallah hep böyle olur :))
geçtiğimiz hafta oradaydık, kayınbabam vefat etti, cenaze için gelmiştik. ondan önce de haziran ayının ikinci haftasında tatil için gelmiştik, iki hafta kalmıştık orada.
çalışıyormusun ?
Başınız sağolsunn üzüldümm(hep inş oyle olurda bızm Maraşlılar pek sever dışardan gelin alıp hooppp üstüne konmayı
Dyokk bende burda okuyorum ebelık 3 sınıf
D
Başınız sağolsunn üzüldümm(hep inş oyle olurda bızm Maraşlılar pek sever dışardan gelin alıp hooppp üstüne konmayı
Dyokk bende burda okuyorum ebelık 3 sınıf
D
teşekkür ederim sibelcim, çok düşüncelisin canım :))) amiiiinnnayşegüll ablacımmm face den de yzdım ama burdan da yazıyımmmm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİNN BEBİŞİNLE SEVDİKLERİNLEE NİCE NİCE MUTLU SENELER DİLİYORUMM ÖPÜYORUMMM![]()
![]()
merhaba cnan,hoşgeldin. ben temmuz başı ayrıldım maraştan, 5 yıldır ordaydım, memlekete dönüş yaptım...bende K.maraşlıyımmmm ayyyy çokkk sevindimmm burayı bulduğuma:))![]()
ayy çok mersi canım, kesinlikle parasız olmaz:)))Hoşgeldin canım.
Ayşegül doğum günün kutlu olsun canıM.Sevdiklerinle birlikte huzurlu,sağlıklı,parasız olmaz :)) paralı yıllar dilerim
merhaba serap, benle de meslektaşsın, inşallah çıkar tayinin, bende de bu yaz tayin telaşı var, dediğin gibi il dışına yer açılmamış pek, ben gene de 1 tane istedim, kısmet artık...Ben de Kahramanmaraş geliniyim![]()
çok sağol semacım, amin inşallah .)ayşegülcüm doğum günün kutlu olsun, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice yıllara ...
teşekkürler burçincim, sana diyoruz üye ol diye ama sen bilirsin :)face olmayınca hiçbir şeyden haberim olmuyor malesef,doğumgünün kutlu olsun ayşegülcüm
Kısmet artık inşallah çıkar ama yoksa bu sene benim için çok zor olacakmerhaba serap, benle de meslektaşsın, inşallah çıkar tayinin, bende de bu yaz tayin telaşı var, dediğin gibi il dışına yer açılmamış pek, ben gene de 1 tane istedim, kısmet artık...
Kısmet artık inşallah çıkar ama yoksa bu sene benim için çok zor olacak![]()
günaydın sema, ben iyiyim, sen nasılsın? eşin nasıl oldu?
Evet canım geçen sene de ayrıydık Şanlırfa da görev yapıyorum sınıf öğretmeniyim. Dua edin nolur şu 4+4+4'den dolatı ümidimi kaybettim. Bütün okullarda sınıf öğretmenleri norm fazlası olmuş.inşallah çıkar, görev yerin neresi şimdi? branşını da sorayım...geçen yıl da mı ayrıydınız, zaten 1 yıllık evliymişsiniz :44:
Ben ümidimi kaybettim seneye değil ben 5-6 sene oradan gelemem gözüyle bakıyorum artık çünkü aşırı derecede fazlalık var bu da beni buldu anlayacağınız.anlıyorum semacım, gurbetin tabi ki o yanı zor... evimi düzene soktum artık, yolluklarım kısa geldi, yarım yamalak kaldı işte .) mutfak halım kısa geldi, onu da ortaladım, yenisini alamıycam şimdi hiç, serinin devamı varsa alıp ekliycektik ama onu da bulamadık,2 seneyi geçti malum alalı...öyle işte, bi odamız da enkaz tarzı, fazlalıkları koyduk, düzenlemek gerek de öff :) yorulma diyosun da artık ayacıklarım beni zor götürüyor :))) sabah kalkışlarım çok komik, yaşlı kadınlar gibi, belimi tutaraktan,ayaklarım şişmiş uyandığım için üstüne basamayaraktan .)))
serapcım, üzülme nolur, dua ederiz tabi, ama daha dur ümidini kaybetme bakalım, boşuna yıpratma kendini, inşallah olur. bu sene karmakarışk oldu zaten dediğin gibi, sınıfçılar hiç bi tayinle gidemiyormuş bu yaz, eş durumu açılacak haftaya, dene şansını...