- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tercih yapamadık ki canım kadro açmadılar Maraş'a...günaydın kızlar....
serapçım özür grubu atamaları daha açıklanmadı ki,tercih yapmadın mı? Maraş'ı mı açmadı,orayı kaçırdım galiba.
ilçe tercih edemiyorduk ki canım.Yeni gelen düzenlemeye göre eşin neredeyse orayı tercih edebiliyorsun ilçeyse sadece ilçe il ise sadece il. Gerçi gelmemişte olsa değil ilçe, ilçenin köyü bile açılmadı kocaman bir "0"kontenjan verildi maraşailçelerde mi yoktu canım,ya da osmaniye bahçe gibi yakın ilçe,belki antep?Ne biliyim yakına gelsen olur muydu ki?
Valla iyi oluyor bilgileri tazeliyoruz bu şekilde napalım bir noktadan sonra kabulleniyor insan kendim için düşünmüyorum eşime üzülüyorum. Gider annenlerde kalırsın ben yokken diyorum evden çıkmam diyor. soğurum diye korkuyorum diyor eve karşı. bakalım ne yapacağız.merabalar...
burçin, türkiye geneli 7 il açmışlar sınıfçılara ,sen hesap et artık nereyi istesin ki...maalesef bu sene böyle oldu,sınıfçılarda bi sürü norm fazlası oluştu, yeni atamalarda da almıycaklar galiba, branşlarda gene o kdar yok sıkıntı, bana 7 yer açılmıştı muğla merkezde, yazdım hepsini çıksın da yeter ki...bugün açıklanır deniyor bakalım beklemedeyim, puanım çok yok, çıkmaz diye tahmin ediyorum, bi umut yine de... :26:
melihacım teşekkürler cnm, keşke 3800 olsa sevinicem, daha iri olmasın dapsikolojk olarak korkuyorum aslında iri olmasından, başka bişeyinden değil de...sen de iyisindir inşallah...
serapcım, alıştın herhlde duruma :) öğrenilmiş çaresizlik oluştu valla...
Kendilerinin başlarına gelmediği müddetçe bunlar bizim halimizden anlamazlar.evet ya,doğru söylemiştiniz,unutmuşum.İnşallah başlarına gelir de anlarlar eşlerden ayrılmak nasıl oluyormuş![]()
hayırlı uğurlu olsun canım darısı benim başımkızlar tayinim çıkmış, muğla merkezdeki bi köy okuluna, son tercihimdi, en uzak yerdi 54 km... çıktı ya şükür, puanı en az olan benim 95 puanım vardı :) hayırlısı olsun artık...
kızlar tayinim çıkmış, muğla merkezdeki bi köy okuluna, son tercihimdi, en uzak yerdi 54 km... çıktı ya şükür, puanı en az olan benim 95 puanım vardı :) hayırlısı olsun artık...
teşekkürler serap ve ilknur...
serapcım, darısı sana öncelikle inşallah, size de bi güzellik yaparlar da biter bu ayrılık umarım, sesinizi duyar da bi hareketlilik olur belki, çok itiraz var çünkü eş durumu atamalarında...
ilknur, nasılsın, nerelerdeydin bakalım :)
Ben ümidimi kaybettim artık canım sınıfçıları mahvettiler kendilerinin başlarına gelse bir dakika ayrılmak istemezler eşlerinden ama biz insan değiliz ya özlem gibi bir duygu yok bizde![]()
Bugün biraz daha serin canım hava. puan 87 şu an ben artık 5-6 seneye anca gelirim diye düşünüyorum...Kontenjan vermiyor çünkü...üzülme canım ya :2: eğitimi mahvettikleri yetmiyomuş gibi bi de aile ilişkilerini mahvediyorlar, vicdanın azıcığı olsaydı bunlarda zaten, bu kadar abartmazlardı... allah ıslah etsin ne diyelim, ümidini kaybetme canım yine de, biliyorum zor ama napıcaksın, ümitsiz de yaşayamıyor insan ...
daha fazla konuşup canımızı sıkmayalım, senin puanın kaç serap? maraşta hava sıcaktır şimdi off![]()
teşekkürler serap ve ilknur...
serapcım, darısı sana öncelikle inşallah, size de bi güzellik yaparlar da biter bu ayrılık umarım, sesinizi duyar da bi hareketlilik olur belki, çok itiraz var çünkü eş durumu atamalarında...
ilknur, nasılsın, nerelerdeydin bakalım :)
Bugün biraz daha serin canım hava. puan 87 şu an ben artık 5-6 seneye anca gelirim diye düşünüyorum...Kontenjan vermiyor çünkü...
Canım alan değişikliği gelmiş diyorlar nette de bir kaç yerde gördüm bir bilgin var mı?
ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI 10 İLA 13 EYLÜL ARASI ALINACAK
2- Mezuniyetleri itibarıyla, Sınıf Öğretmenliği alanından başka alanlara geçmek isteyenler başta olmak üzere il genelinde ihtiyaç duyulan alanlara alan değişikliği yapılacaktır. Buna ilişkin 2012 Yılı Alan Değişikliği Kılavuzu, Bakanlığımızın ..::T.C. MLL ETM BAKANLII::.. adresinde kamuoyuna duyurulacaktır. Başvurular, 10-13 Eylül 2012 tarihleri arasında alınacak olup, atamalar 14 Eylül 2012 tarihinde yapılacaktır. Atananlar, yeni görevlerine 17/09/2012 tarihinden itibaren başlayacaklardır.
iyi sayılırım canım işte gün sayıyorumCanım Osmaniye -K.maraş arasında yoğun bir gidiş geliş yaşıyoruz.Babamın sonuçları henüz çıkmamış bu hafta boşa gittik .Pzt ye kaldı yine.Bu arralar iş yerine uğrayamıyorum desem yalan olmaz .evde de girmeye vaktim olmuyor ancak girip okuyup çıkıyorum ama takipteyim.Herkeslerde iyi okuduğum kadarıyla ohh ohh ne güzel.Bugün yine yolcuyuz görümcemi görecekler,isticekler2 gün sonrada tatlı yicez.Biraz yoğun ve telaşlı bir dönem Allahım hayırlı telaşlar versin sonu iyi olan telaşlar versin. Kızlarda pek uğramaz olmuş topige ..şşşş burçin,sema,göknur,meliha ,serap sizler nasılsız
Ayrıntı yok canım neye göre seçeceğiz ortaya birşey tıp çekiliyorlar gerçi bölümümü seviyorum ama sınıf öğretmenliğinde kalırsam imkanı yok ben urfadan çıkamam ve sonumdan korkuyorum gerçekten.evet duydum bu haberi ben sabah haberlerde, bi de nette okudum daha sabah, eş durumu tayinlerinde yeni düzenleme diye aratmıştım bu yazıyla birlikte benm aradığım yazı çıkmıştı, açık olan alanlara sizin branştan alacaklarmış ama ayrıntısı açıklandı mı acaba? bi araştır bakalım...yeni sistemde farklı alanlar var ya, mesela kuranı kerim seçmeli ders olacak, okutacak öğretmen eksikliği oluyormuş öyle bişey sanırım benim anladığım ...
ilknur, sağlık olsun da geç belli oluversin artık, hayırlı olsun görümcenin tatlısı :)))kızlar girmiyor artıkfazla...
iyi sayılırım canım işte gün sayıyorum
Ayrıntı yok canım neye göre seçeceğiz ortaya birşey tıp çekiliyorlar gerçi bölümümü seviyorum ama sınıf öğretmenliğinde kalırsam imkanı yok ben urfadan çıkamam ve sonumdan korkuyorum gerçekten.