• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

ayaklarını sakın ıslak bırakma ayşegülcüm,nem ve sıcaklığı çok sever mantarlar.Kremlerini sür,neyse ki erken önlem almışsın.Tırnağına geçmeden biter gider inşallah.Tırnağa geçti mi,bir de ilerledi mi malesef kurtuluşun olmuyor.Çok kötü bir görüntü ve hafif sıkı ayakkabılarda ve soğukta ağrısı çok oluyor.

merhaba kızlar.burçin geçmiş olsun canım.varis nerelerde oluyormuş.neden oluşmuşki.ne garip hastalıklar var
.ayşegülcüm hayrılı uğurlu olsun görev yerin.ben hemen çıkıyorum gelince görüşürüz inşl.ayrıca tipimie bakın koşturma tipi:)

geldin gidiyorsun,bir soluklansana.Varis görmedin mi hiç,şanslısın.Bacaklarda olur genelde ama vajnada da oluyormuş,ben de yeni öğrendim :(( Yeşil ,kırmızı-morumsu damarlar gözükür bacaklarda.Ağrı yapar,bende kramp da oluyor ama hamilelikle alakalıdır muhtemelen kramplar.İlerlerse şişer,solucan gibi gözükür bacakta.Allahım korusun

günaydın kızlar...

burçincim geçmiş olsun cnm bende bacakta ki varisi biliyorum ama vajinal varis ilk defa duydum inşallah çabuk geçer.. bu arada kardeşinin düğünü varmış hayırlı olsun cnm...

ayşegülcüm sanada geçmiş olsun çok ilerlemez inşallah kayınpederimde de vardı kremlerle geçirememişti en son sülük getirmişler yapıştırmışlar ayaklarına tamamen iyleşti şimdi... fotoları görünce bi kez daha üzüldüm sizleri göremeden döndüğüme keşke bende orada olabilseydim dedim inşallah bi daha ki sefere olurumda görüşürüz gerçi sen yoksun ama :(( seni ve göknuru tanıdım görünce burçini ve semayıda gördüğüme çok sevindim keşke ilknuruda görebilseydik bende bi foto koymak istiyorum belki yakın zamanda koyabilirsem koca göbüşümle :1::1:

göknur bu ne hız kendini burda bile gösterdin rüzgar gibi gelip geçtin :10::10:

bende bu hamilelikte dişten çok çektim dahada çekiyorum yine dişlerim iltihaplanmış dişçi bile şaşırıyo sapasağlam diş nasıl böyle oluyo diye kafamda çok karıştı başka dişçiye gittim kanal tedavisi öneriyo ama riskli olur ben yapamam diyo ilaçlarla doğumdan sonraya ertelemeye çalışalım diyo öbürü yok bişi olmaz diyo :52::52: kaldım böyle napıcam belli diil yani kızlar...

ayaklarını sakın ıslak bırakma ayşegülcüm,nem ve sıcaklığı çok sever mantarlar.Kremlerini sür,neyse ki erken önlem almışsın.Tırnağına geçmeden biter gider inşallah.Tırnağa geçti mi,bir de ilerledi mi malesef kurtuluşun olmuyor.Çok kötü bir görüntü ve hafif sıkı ayakkabılarda ve soğukta ağrısı çok oluyor.

sağol burçin, gerçektn ne çirkn görüntüsü var mantarın , netten resimlerine baktm da ıyyy iğrenç, benimkiler onların yanında sapasağlam ayol :1: çorap giyiyorum cnm, dr da aynılarını söyledi...
varis hiç görmedim ama çok bilindik bi rahatsızlık, biliyorum...burçin artık yapılcak bişey yok mu varisin için, demiştm ya varis çorabı, korsesi falan...kramp 1 kez girmişti bana 5. ayımda aman allahım nasıl bişeydi o :) sabah kalkar kalkmaz baktım netten, kalsiyum,magnezyum, potasyum eksikliğine bağlı diyordu hamilelikte, yoğürt ayrana ağırlık vermiştm bi de muza :56: ondan sonra olmadı hiç ama olacak gibi oluyor da bazen, ayak ucumu kaldırtarak engel oluyorum, nette öyle yazıyodu işe yarıyor :)

melihacım, ben de mi sülük yapıştırsam acep :52:allah korusun ama son çare oysa yaparım valla, çirkin görünmesinden iyidir...neyse ki ayaklarım hala şirin :) ama poğaça gibi :1: göbişli resmini bekliyoruz, gerçi faceden gördüm bi tane ama buraya da koy lütfen, ben de ekliycem :49:

göknurum teşekkrler cnm, hayırlı olur inş... azcık dursaydın, dedikodu yapsaydık, sen maraştayken ne haberler veriyodun bize, şimdi sohbet bile edemiyoz :10:

geldin gidiyorsun,bir soluklansana.Varis görmedin mi hiç,şanslısın.Bacaklarda olur genelde ama vajnada da oluyormuş,ben de yeni öğrendim :(( Yeşil ,kırmızı-morumsu damarlar gözükür bacaklarda.Ağrı yapar,bende kramp da oluyor ama hamilelikle alakalıdır muhtemelen kramplar.İlerlerse şişer,solucan gibi gözükür bacakta.Allahım korusun

bende bacakalrdaki varisi biliyorum.ayrıca benim ayaklarımda mevcutlar zaen çok olmasada.:)bizde azcık ırsi de zaten halamlarda babamda hepimizda var :)çok ayakta durmaktan da kaynaklanıyor.ama ben vajinal olanı bilmiyordum onuda duyduk .zor birşeymiş.geçmiş olsun tekrar canım.
biz atölyemizin yerini değiştirdik.dükkan değişikliği yani.gelinimz taşındı hepsi bir arada olunca 3 gündür maaf olduk yani.size bakmasamda olmuyor.aah nerde o eski günler çıtırım her gün yeni haberler veriyordum size ne güzel.artık herbirşeyden bihaber.olsun azcık rahatlarız br gün inşl.
sema yok sanırım nerelerde acaba.

merabalar... kimseler yokmuş evet :) hayırlı olsun göknur yeni iş yeriniz, daha çok kazanç getirir inşallah...sema görünmüyor bugünlerde :26:

ben geldimmm,düğünü hallettik şükür.

melihacım bol bol yoğurt,yeşillik ye.Dişine iyi gelecektir.Fotoğraf da koy en kısa zamanda,görmüş oluruz.

ayşegülcüm varis çorabı aldım,yani kardeşim zorla aldırttı,varislerime de baktı,ilerlemeden giy,doğumdan sonra da birkaç ay devam et dedi.Hatta bir tane daha gönderecekmiş.Yapılacak şimdilik bu sanırım,doğumdan sonra umarım azalır.

göknurcum inşallah yeni yerinizde daha çok paralar kazanırsınız,uğur getirsin size.

sema,ilknur,serap sizler de iyisinizdir inşallah.

ben okula gideceğim birazdan,offf,başlıyor ya

meraba canlar, nasılsınız? bizim iş çok yoğunlaştı, robotlaştık yine :)) göknur iyi bilir bu halleri :)
sizler nasılsınız? geçmişi okuyamadan çıkıyorum yine. çok öpüyorum hepinizi de :16:

selamlar...hoşgeldin burçin,düğün iyi geçti inşallah. varis hareketsizlikten ayakları dinlendirmemekten oluyor aslında, çok mu yürüyüş yaptın acaba ondan mı oldu :))) yoksa fazlsıyla hareket ettin dediğine göre, ilerlemez inş.

semacım kolay gelsin iş yerinde sana...

serap gitmiştir sanırım okuluna, girmez oldu nete....

burçincim hoşgeldin cnm düğün nasıldı?? iyi etmişsin varis çorabı almakla faydası olur muhakkak. hiç yemez oldum yoğurt falan biraz yemeliyim haklısın...

göknurcum yeni yeriniz hayırlı olsun cnm inşallah işleriniz daha iyi olur çok para kazanırsınız...

ayşegülcüm inşallah mantar çok ilerlemez kayınpederimde yıllardır vardı geçmiyodu son çare yaptı oda belki sana kremlerin faydası olur gerek kalmaz bişeye benim ayaklarımda kocaman oldu 37 giyerdim şimdi 39 numaraya zor giriyo fena voldu yani...

semacım Allah kolaylık versin cnm...

meraba canlar, nasılsınız? bizim iş çok yoğunlaştı, robotlaştık yine :)) göknur iyi bilir bu halleri :)
sizler nasılsınız? geçmişi okuyamadan çıkıyorum yine. çok öpüyorum hepinizi de :16:
Allah kolaylık versin semacım.milletin eli ayağı dili rahat durmuyorki hele hafta sonları coşuyorlar :)sabrın bol lsun canım.savcılktan bir kurtulsan :)

yeni işyerim dilekleriniz için herkese bol bol şükranlarımı sunuyorum :)Hepimize bol helal kazançlar olsun inşl.
ayrıca bu hamilelik işi ne zor ya hepinizin ayrı ayrı sıkıntsı var.ağrısız başınıza neler neleeeer aldınız :))))))))) az hasarla doğurursunuz inşlllllllllll :))))))))))bakın semayla bana iş iş iş konuşmalarımız höydür höydür gezeriz bazane :)siz varis şişlik mantar :)Allah şifalar versin hepinize şekerlerim.

haklsını göknur ya :))) derdimi bitmedi bi türlü, melihayla burçin bilir önceden de bana herşey çok yeni, gece yatakta sağdan sola dönmek için nerdeyse 10 hamle yapıyorum :37: yarım saatte bi tuvaletim geliyor, yere bişey düşse almakta zorlanıyorum falan filan, son aylar böye geçiyormuş zaten. siz rahatsınız işte oohhhh :6:

meliha ayakların büyümüş ha :) benim de 37 numara ama parmak arası terliklerimi giydiğim için farketmedim büyüdüklerini, aynı terlikleri giyiyorum yani, geçen spor ayakkabımı giyeyim dedim mnantardan dolayı kapalı giyeyim diye giydim ayakkabıyı ama sıktı , giymedim artık :)şıpıdık terliklere devam :24: mantarım da geçti sanırım, hiç bi sorun görünmüyor şimdilik, kremleri kullanıyorum yine.

ilişik kesme işlerimi arkadaşım halletti, bugün evrakları göndericek bana, sonra burdaki okula vericez, sağolsun koşturdu, gelmemize gerk kalmadı :) okullar açıldı ama gidemiyorum :5:

Ayşegül k.maraş defterini kapattın tamamen ..hayırlı olsun canım ..Mantar olmuşsun geçmiş olsun çok güzel kaşınır o illet, sakın kaşıma, kaşımayıp sabredersen kendiliğinden geçiyor bende öyle oldu.Burçin düğününüz hayırlı olsun canım .varislerin umarım ilerlemez her güzel şeyin bir kötü yanı oluyor maalesef.Melihacım Tombiş kızlar oldunuz artık hepiniz.Azcık kaldı allahım hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla ,sağlıklı bir şekilde kucağınızaa alın inşallah.Buluşma günü mallesef ben erken kalktım o nedenle fotoğraflarda yokum .:51::51:

teşekkürler ilknurcum, evet kapattım maraş defterini :) mantarım geçti ya herhalde, 2 kez kaşıdım zaten çünkü kaşıyınca canım yanıyordu :)

düğün iyi geçti kızlar,sağolun.

az önce geldim,sınavdan sonra arkadaşa gitmiştim.

Ayşegülcüm ilişiğini kesmişsin,bağlantın kalmamış artık burayla,ne güzel.Darısı bekleyenlerin başına.

Merhaba Kahramanmaraşlı bayan arkadaşlarım
Ben resim öğretmeniyim 12yıl bekleyişten sonra artık atamam cıkcak gozukuyor.Ben kocaelinde yasıyorum.Tercih konusunda kararsızım tercihlerimde Kahramanmaraşta var.Sizlere bir danışmak istedim.Pazarcık ve türkoğlu nasıl ilçeler yaşam nasıl pahalımı ev kiraları nasıl ne civarda ulasım nasıl? halkı ve kültürüde merak ediyorum.Su okullardan bildikleriniz varmı yardımcı olabilirmisin karar vermeme.

Beyoğlu Aşağı Sarılar Ortaokulu
Turgut Reis Çok Programlı Lisesi
Kılılı Nazlı Balduk Ortaokulu
Yeşilyöre Ortaokulu
Cumhuriyet Ortaokulu
Narlı 26 Ocak Ortaokulu
Yavuz Selim Ortaokulu
Şekeroba Yunus Emre Ortaokulu
Türkoğlu Lisesi
Yatılı Bölge Ortaokulu
Pazarcık Lisesi
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Ben resim öğretmeniyim 12yıl bekleyişten sonra artık atamam cıkcak gozukuyor.Ben kocaelinde yasıyorum.Tercih konusunda kararsızım tercihlerimde Kahramanmaraşta var.Sizlere bir danışmak istedim.Pazarcık ve türkoğlu nasıl ilçeler yaşam nasıl pahalımı ev kiraları nasıl ne civarda ulasım nasıl? halkı ve kültürüde merak ediyorum.Su okullardan bildikleriniz varmı yardımcı olabilirmisin karar vermeme.

Yeşilyöre Ortaokulu
Cumhuriyet Ortaokulu
Narlı 26 Ocak Ortaokulu
Yavuz Selim Ortaokulu
Türkoğlu Lisesi
Yatılı Bölge Ortaokulu
Pazarcık Lisesi

Hayırlı olsun canım.Okullar konusunda pek bilgim yok ama türkoğlu pazarcığa göre daha iyi bir yer .Karışıklık yok.k.maraş merkezede yakın.

selamlar...hoşgeldin burçin,düğün iyi geçti inşallah. varis hareketsizlikten ayakları dinlendirmemekten oluyor aslında, çok mu yürüyüş yaptın acaba ondan mı oldu :))) yoksa fazlsıyla hareket ettin dediğine göre, ilerlemez inş.

semacım kolay gelsin iş yerinde sana...

serap gitmiştir sanırım okuluna, girmez oldu nete....
geldim canım pazartesi hep milli eğitimdeydim müdür yetkililik işlemlerini hallettim mühürdür berattır onalrı teslim aldım adaylığım kalktı bugün onun evraklarını teslimettim yoğundum canım o yüzden giremedim sizler napıyorsunuz

ben geldimmm,düğünü hallettik şükür.

melihacım bol bol yoğurt,yeşillik ye.Dişine iyi gelecektir.Fotoğraf da koy en kısa zamanda,görmüş oluruz.

ayşegülcüm varis çorabı aldım,yani kardeşim zorla aldırttı,varislerime de baktı,ilerlemeden giy,doğumdan sonra da birkaç ay devam et dedi.Hatta bir tane daha gönderecekmiş.Yapılacak şimdilik bu sanırım,doğumdan sonra umarım azalır.

göknurcum inşallah yeni yerinizde daha çok paralar kazanırsınız,uğur getirsin size.

sema,ilknur,serap sizler de iyisinizdir inşallah.

ben okula gideceğim birazdan,offf,başlıyor ya
tayin çıkmadı kürkçü dükkanına geri döndük canım napalım iyi diyelim iyi olalım

Yeşilyöre Ortaokulu
Cumhuriyet Ortaokulu
Narlı 26 Ocak Ortaokulu
Yavuz Selim Ortaokulu
Türkoğlu Lisesi
Yatılı Bölge Ortaokulu
Pazarcık Lisesi

kılılı,beyoğlu çıkarsa rahatlıkla merkezde kalırsın,yakın çünkü.Türkoğlu pazarcık'tan daha iyi ve yine merkezde kalma şansın var,yanlış bilmiyorsam yarım saatlik yol merkeze.Diğer okullar merkez zaten,istediğini seçebilirsin.

Back
X