ayaklarını sakın ıslak bırakma ayşegülcüm,nem ve sıcaklığı çok sever mantarlar.Kremlerini sür,neyse ki erken önlem almışsın.Tırnağına geçmeden biter gider inşallah.Tırnağa geçti mi,bir de ilerledi mi malesef kurtuluşun olmuyor.Çok kötü bir görüntü ve hafif sıkı ayakkabılarda ve soğukta ağrısı çok oluyor.
sağol burçin, gerçektn ne çirkn görüntüsü var mantarın , netten resimlerine baktm da ıyyy iğrenç, benimkiler onların yanında sapasağlam ayol

çorap giyiyorum cnm, dr da aynılarını söyledi...
varis hiç görmedim ama çok bilindik bi rahatsızlık, biliyorum...burçin artık yapılcak bişey yok mu varisin için, demiştm ya varis çorabı, korsesi falan...kramp 1 kez girmişti bana 5. ayımda aman allahım nasıl bişeydi o :) sabah kalkar kalkmaz baktım netten, kalsiyum,magnezyum, potasyum eksikliğine bağlı diyordu hamilelikte, yoğürt ayrana ağırlık vermiştm bi de muza

ondan sonra olmadı hiç ama olacak gibi oluyor da bazen, ayak ucumu kaldırtarak engel oluyorum, nette öyle yazıyodu işe yarıyor :)
melihacım, ben de mi sülük yapıştırsam acep

allah korusun ama son çare oysa yaparım valla, çirkin görünmesinden iyidir...neyse ki ayaklarım hala şirin :) ama poğaça gibi

göbişli resmini bekliyoruz, gerçi faceden gördüm bi tane ama buraya da koy lütfen, ben de ekliycem
göknurum teşekkrler cnm, hayırlı olur inş... azcık dursaydın, dedikodu yapsaydık, sen maraştayken ne haberler veriyodun bize, şimdi sohbet bile edemiyoz