keşke doğuma kadar kalsa keşke.... şurda kaldı 2-3 haftam doğuma, ben bütün kış kalmasından korkuyorum, gelicek şimdi, kış da gelince evime gideyim demez ki çünkü köy yollarını kar kapatmış olucak, kışta nereye gidicek. allahım ya keşke 2-3 hafta kalsa da gitse off :2: ona her türlü razıyım, haziranı bulmazsa iyidir, bebeğimi kendim büyütmke istiyorum ben eşimle, herşeyini ilklerini eşimle yaşamak istiyorum, kendi annemd e değil, bebek 9 aylık olana kadar burda kaldıktan sonra hiç bişey anlamam bebekten, eşimle de aram bozulur her gün asarım çünkü suratımı... geçen gelişinde zaten söyledim onca lafı, azcık üzüldü ama umrunda mı gene de, bu sene çekinerek sordu geleyim mi diye, bu sefer hiç bi ş yapmıcam, o yapsın, 7 aylık hamile halimle yemeği herşeyi ben yaptım, bu sefer lohusa halimle hiç yapmam, zaten eşime de diycem annene söyle yemek yapsın,işleri yapsın diye, sadece bebek sevmeye gelmesin bi ahmet, bi de doğumdan sonra gelsin, hastanede bi de onla uğraşmiyim dicem. çok güleryüz göstermiycem, biraz zaman geçsin sürekli köye anneme gidicem, annemi çağırıcam,annemle konuşucam gülüşücem, tersliycem. kötü gibi duruyor anlatınca ama başka çarem yok kusura bakmasın. evime kendi annem 2 kez geldi daha,sefasını kayunana çekiyo, arabayla gezdiriyorum bi de hanımı, annecim daha arabama 1 kez bindi... görümcem de kangalda,anneme en yakın, eşime annemi çağırın demiş, anneme de "aman gitme burda kal" demiş, tezata bak, kendi de istemiyo annemi de söyleyemiyo yüzüne karşı...