- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her haftasonu 350 km yolu tepip duracağım![]()
zannetmiyorum canım seneye istifamı veririm herhalde bu gidişlekıyamam ya,inşallah bu sorun en kısa zamanda halledilir.
canım Allah analı babalı büytüsn haayırlı evlat olsun inşallah.heyecan kalmıyor canım çünkü çok yorgun oluyorum ilçeden urfaya geliyorum urfadan antepe geçiyorum dolmuşlarla sonunda maraştayım. ama bende de hal kalmıyorüzgünüm doğurmadım dahacuma günü dr daydık, nst ye girdim, patladım orda sırt ütü yatınca nefessiz kaldım, bi de ilki düzgün çekilmemiş, bi daha girdim öff, perşembe yine gidiyorum, yine giricemi, onun siniri sardı şimdiden. neyse ki 2.sinde yan yatırdılar da daha rahattım
eğer aksilik olmazsa 24 eylülde sezeryana giriyorum, 2 haftam kaldı yani :18: anneeeeeee:18:
kaynana olayını da eşimle konuşucam demiştim, iyi bi ruh halindeyken açtım konuyu, ne zaman geliyo dedim, doğumdan sonra gelksin dedim, hastanede falan gerek yok, annem olucak zaten dedim, bakarız dedi. ne kadar kalıcak diye sordum, kışı geçirir herhalde dedi, ya hayır dfedim, uzun kalmasın , insan sıkılıyor, kendi annem gelse de o kadar kalmasını istemem, bizden başka birinin evde kalması 1 aydan fazlası olmuyor, zaten lohusa olucam ,yemek falan da yapmıyor, söyle o zaman yapsın yardım etsin, o halimle bi de yemek hazırlayamam önüe dedim, kendimiz olsak ekmek arası da yeriz ama o olunca ben tedirgin oluyorum dedim, ben git diyemem kadına,kışın ortasında eve mi gönderiyim dedi, ben anlamam dedim, lafı değiştirmeye çalıştı falan, mtfkta işin yok mu hadi sen bak işine falan dedi, ben de "bu konuları senle rahatça konuşamadıktan sonra neden evliyiz, aramızda ayrı gayrı mı var, sen de rahatsız olduğun şeyleri söyle ailemle ilgili, asla baskı yapmam, köye giderken her seferinde gelmek istemiyorsan gelme, ben giderim diyorum sana"dedim, "ailemin sormaya hakkı yok, sorsa da kimseyi ilgilendirmez neden gelmediğini, benim ailem,önceliğim sensin, senin huzurun ailemin mutlu olmasından daha önemli "dedim, "ama sizdeki bu tarz baskılar hoş değil"dedim. bakarız dedi en son, bi kaç kere de tamam mı ? tamam mı? dediklerimi düşünücek misin? diye de ısrar ettim, bakarız dedi. eşim de olayın farkında ama eğer benden yana oluverirse sanki ben kaynanayı evden kovacakmışım sanıyor herhalde, ben öyle biri miyim![]()
gene de gelicek işte...hayırlısı
serapcım, eşin için çekicen artık yolu yine, heyecanınız bu sene de kaybolmayacak , iyi tarafından bakarsak![]()
zannetmiyorum canım seneye istifamı veririm herhalde bu gidişle
canım Allah analı babalı büytüsn haayırlı evlat olsun inşallah.heyecan kalmıyor canım çünkü çok yorgun oluyorum ilçeden urfaya geliyorum urfadan antepe geçiyorum dolmuşlarla sonunda maraştayım. ama bende de hal kalmıyor
eşim özelde canım onu n gelmesi imkansız sadece pazar günleri boş. pazartesi geri dönüş canım. sabah 4.30 urfa otobüsüne biniyorrum urfada iniyorum. Orada ilçe dolmuşuna biniyorum köy ayrımına yaklaşmadan köylülerden birine telefon açıyorum yoldan beni alıyorlar...anca bir sene daha dayanır vücudum. inanın yollarda yoruluyorum...amin canım teşekkürler...
hmm çok yorucu oluyor ve aynı zaman geçiyor değil mi? o zaman maraşa akşama varıyosundurne anladık o işten,ertesi gün de dönmek zorundasın... öff harbiden yorucu... bi yol bulmak alzım, eşinin işiyle ilgili yapabileceği bişey yok mu?
evet ayşegülcüm çok zormuş yawww bi isim bulamadık irem içime sinmişti ama oda yalancı cennet bahçesiymiş kafam karışık kimi öyle diyo kimi böyle ama içime irem kadar çok sinen bi isim yok eşimde çok beğenmişti bilemiyorum yani... nil defne çok güzel bence eşininde seninde içinize sindiyse en iyisi onu koymak gibi görünüyor galiba cnm...
eşim de ben de beğendik, eşim daha çok beğendi, herkes beğendi, 2 isim istemezdim ama neyse artık :) bizimkilerin de hiç anlamı yok canım ya, ben de isterdim anlamı güzel olan isim, nil ırmak ismi, defne de bi çeşit güzel kokulu ağaçcık diye geçiyor :) sizinkine daha var, bulursunuz bi tane, ama bizim en başından beri bu isimdi :)