Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım başladı 27 tane birinci sınıfımız var evet birleştirilmiş sınıf ama bu sene birler aldı başını gitti...kolay gelsin semacım...
serapcım mini mini 1ler başladı mı? kaç öğrencin var toplamda, birleştirilmiş sınıf sanırım değil mi
tanıdığım nazlılar hem çok güzel hem çok estetik... nazlı mıdırlar bilmem. ama naz ismini koyanların harbiden nazlı sorunu yaşadıklarını biliyorum![]()
meraba kızlar...
ilknurcum profil resmine bayıldım....:)))
hayırlı yolculuklar canım...inşallah geçer bu zor günlerin, daha güzel mutlu günler sizinle olur inşallah...evet canım başladı 27 tane birinci sınıfımız var evet birleştirilmiş sınıf ama bu sene birler aldı başını gitti...
Yarın yine yollardayım kızlar dua edin bu çilem bitsin nolur...
Sağol cnm .Sanırım lohusalık sendromumu filan hepsini atlattım.(yaralı bereli oyuncak ayı)profil resmi yaparken ne düşünüyordum hatırlamıyorum ama çok duygusal gelmişti bana o ayıcık .. herşeye duygulanıyodummm.
melihacım, duruyu başa koyarsınız, yanına başka isimle olur :) duru ayşe... :) elif koyma o zaman, aklımıza geldikçe yazarız :)
melihacım bugün kreşte bir isim duydum,hoşuma da gitti.Tuğsem,ablasının adı da Berra.İkisi de hoş sanki.
inşallah canım bir kaç duyum var ama inşallah doğrudur..günaydın
inşallah tez zamanda biter serapçım
geldim canım maraştayım şükür inşallah etz vakitte biter bu işkence...hayırlı yolculuklar canım...inşallah geçer bu zor günlerin, daha güzel mutlu günler sizinle olur inşallah...
arkadaşlar şimdi bizlere hak vermişler iki branş seçebiliyoruz özür grubu için.Teknoloji tasarım ve Zihinsel engelliler öğretmeni.Teknoloji tasarımın geleceği yok sadece 7ve 8. sınıflarda dersi var.. Zihinsel engelliler isminden de anlaşılabileceği gibi zor bir bölüm stajımı orada yapmıştım ve bitirene kadar ben bitmiştim. Şimdi siz benim yerimde olsanız bu iki alandan birisini seçip eşinizin yanına mı gelirdiniz yoksa devlet ne zaman sınıf öğretmeni olarak eşinizin yanına göndermesini mi beklerdiniz...Bu 4+4+4den dolayı biraz zor gibi görünüyor ama... Birde alan değişikliği yaparsam geriye dönemiyorum memuriyet hayatında bir kere alan değiştirebiliyoruz. tabi burası türkiye yarın ne olacağı da belli
Sistem açılmış canım ve nasıl biliyor musun? İlk önce mecbur zihinsel engellileri tercih edeceksin yoksa teknoloji tasarım öğretmenliği butonu aktif olmuyorr...ay seraaaap, bu nasıl bi seçim yapma böyle ya.... iki ucu b. değnek resmen... bilemiyorum, teknoloji tasarım, zihinsel engelliler öğretmenliğine göre daha iyi en azın dan, bütün meslek boyunca öyle okullarda çalışmak azim ister ve ben yapamam... tek. tas. daha eğlenceli ama diyosun ki ders saati az, azalmış zanlımca, bu sene hiçbişeyden haberim yok...ve bundan sonra kendi alanına dönemiyormuşsun, bu da berbat bi durum...çok zor cnm bişey diyemiyorum gerçekten, tamamen içinden çıkılmaz...fikirlerini paylaşmaya devam et bizimle...:44:
Sistem açılmış canım ve nasıl biliyor musun? İlk önce mecbur zihinsel engellileri tercih edeceksin yoksa teknoloji tasarım öğretmenliği butonu aktif olmuyorr...