ilknurcum, o zamanlar doğuma ahzırlıyorlardı beni sanırım :) sağol cnm...
bugün çıktım canım dediğim gibi :) amin amin, inşallah, hepimizin sağlıklı bebişleri olur...ben başlattım gerisi siz ekalmış :)
kızlar, çok teşekkür ederim aradınız sordunuz beni, allah razı olsun hepinizden

sezeryana girerken gülerek girdim ama içerde korktum, fenalık geçirir gibi oldum, umduğum kladar kolay geçmedi, bebeğimi ilk sesini duyunca gözyaşları sel oldu aktı tabi

allahıma şükür sağlıklı şimdilik bebeğim, benim ameliyat sonrası kanamam oldu, karnıma basa basa 2 saat kan çıkarttılar, öyle acıdı ki anlatamam,ağlamaktan helak oldum, uyuşukluğum da geçmişşti ki ağrıyı tamamen hissettim. o akşam da yürüttüler off inanılmazdı

kaldığım özel hastanenin kuralı öyleymiş, sezeryanlılşar 4 gün kalıyormuş, çok iyi oldu kadar kalmamız, bebekle ilgili bişey bilmiyoruz fazla, bi sorun oluyor hemenbebek hemşiresinden yardım isteyebiliyoruz, dr da sağolsun çok ilgilendi, çok iyi oldu uzun kalmamız... bu arada bebeğimizin adı nil oldu sadece :) defne bekliyordunuz ama karar değiştirdik işte :)
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin, ben de ramazan beyde karar kılmıştım en son ama tayinimiz çıktığı için onda devam edemedim, bahar hanıma da gitmiştim, iyiydi ama ne bileyim pek önermedi kimse...hayırlısı olsun sizin için de :)