teşekkürler göknurcum, amini nşallah sağlıklı uzun ömürlü olur hepimizin bebişleri

bebek de iyi, bugün 1 haftalık oldu, toparlandı, ödemleri indi, bebeğe benzedi biraz

benim de arkadaşım öyle demişi, biz önceden ne yapıyormuşuz diye...
ben daha anlayamadım, çok stresliyim, arada ağlıyorum, kaynanam yüzünden en çok, kadının uzun süre kalacak olması beni dlirtiyor, o kadar tavrlıyım ki, anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki sizlere...yaza yaza bitmez, hastanede annem çok ilgilendi, annem ilgileninc ekendini yalnız hissetti falan fazlalık hissetti, eve götürüyodu eşim arada onu, evde kalıyodu, bi gün ben gidişcem demiş,eşim de nedenini sormuş, ben kaynanam gelince hissettirdim biraz çok uzun kalmaması gerektiğini, onu anlatmış, ben de annene sana söyledikelrimi söyledim dedim, bana tavır yaptı eşim, hastanede suratıma bakmadı, zaten ben bebekli hayata adapte olmaya çalışıyorum, yaram var, psikolojm alt üst olmuş, annem üzülüyor bizi öyle görünce...çok zor günler geçirdim.eve geldiğiizde annem kaynanamla konuştu, diğer gelinlerin gibi tutma ayşegülü, ona ben hiç bi iş yaptırmadım, ev kızı gibi büyümedi, ona göre davran dedi, gene gidicem diye tutturdu eşime de gidemiyo bi türlü nedense...kalsın 1 ay sonra gitsin ama işte...annem gitti evden dün, gece bebek durmadı, sinirlerim çok bozuk, sakinleşmeye çalışıyorum...
teşekkürler sibelcim, şükür aldım kucağıma, günler geçiyor da bana geçmek bilmemişti hamileliğim, inşallah senin düğün gününü, bebek gününü de bekleriz
öpüyorum hepinizi kızlar...