saol burçincim gerçekten çok korkmuştum bu hafta geliyo bebiş diye ama en azından çarşambaya kadar beklicek bi aksilik olmazsa deiğin gibi2900 bnile olsa sevinirim gelişimi ii olsun da...çok sevindim melihacım,gözünaydın.3 kilo olmaz belki çünkü 4 gün var ama 2900 civarı olur.Gelişimi çok da geri gelmedi bana,bence sonraki haftayı bile görür senin bebiş.
oley burçininde bebişide geliyor.yaw siz ne çabuk doğuruveriyorsunuz ben anlamıyorum :)meliha sen bizde hamileyiz dediniz şimdi gün sayıyorsunuz bebekler için.:))))))) inşl sağlıklı ve sorunsuz bir bebeğin olur gazsız :)hayırlısıyla kavuşucaksın inşl.
melihacım gözünaydın seninde.bak almış işte bebek kilosunu.bende de ben alıyorum kiloyu.53 kilo ile başladım şimdi kaçım biliyormusunuz :)))))) 60 kiloyuuuum :=))))))) dr bana dediki ekmek az ye dedi :))))))popom filan löp löp ediyor :))))))
inşl sağlıklı bir bbebeğin olur seninde canım.arkadaşada bebeğin çok kilolu dediler çocuk 3 kilo doğdu :))))))dert etme çok fazla sağlıklımı sen ona bak kiloyu gelişimiini doğunca tamamlar inşl.
gökurcum çok saol evet biraz daha iyiyimiş bebiş evet inşallah doğuncada devam eder gelişmeye de iyi olur bebişlerimiz... sende hızlı almışsın kiloyu gerçekten ve çok güldüm löp löp ediyo demek popon :)))))) burçinin dediği gibi yapıylada ilgili hatta bebkten bebeğe bile değişiyo benim oğlumda deli gibi kilo almıştım çok hızlı doktor yuvarlanarak çıkıcan burdan yakında demişti ama bunda çok yavaş ve daha az aldım doktor artık bakmıyo bile o yüzden sen takma olacağı varsa oluyo bi şekilde
selamlar...
melihacım gökçe almış kilo maşallah, dert etme bence, 2 kilodana az bebekler bile sonra sağlıklı oluyorlar, ki sen erken doğum da yapmayacaksın hayırlııyla ve gökçenin kilosu anormal değil, benimkini de öyle dediler, önde gidiyordu ve kilolu doğdu, ben de çok korkuyordum ama napalım elden bişey gelmiyor, önden önden gidiyoz haladr 1 aylık kontrole gittiğimizde görünce " 3 aylık mı bebek" demişti
sen tecrübelisin, benim naçizane söyleyeceklerim böyle canım...
burçin, çağla şikelden sonra en az kilo alan anne sen olcaksın galiba :) maşallah, formun harika.
göknuuuur löp löp müallah seni napmasın kız, ekmeği kes ekmeği :))) diyene de bak sen, ben 17 kilo aldım ya :) 51le başlayıp 68le bitiriverdim. hatta bi keresinde 70 i gördüm de hemen o an hastaneye gidip doğumu bşlattırasım geldi ... hamiş elbiseleri alıyo musun, bulabiliyo musun, yaza denk gelseydi sana benimkileri de gönderirdim canım çünkü ben çok sinir oldum istediğim gibi kıyafet bulamayınca, sıkıntılı bi durum yani, konyada rahatlıkla bulabiliyorsundur belki bilemiyorum...
cnm çok saol gerçekten oluyo gidiyo bi şekilde ben sebepsiz gelişim geriliği olunca çok üzülmüştüm ama düzelince biraz daha sevindim maşaallah senin bebişe ne güzel tombul tombul sevmesi iyi olur gaz problemi devam ediyomu gece uykusu nasıl cnm??