hmm anladım melihacım, geçmiş olsun, çok sürmneden geçer dielim terar sarılık. hipotiroid olayı da var tabi, inşallah ilaçla kullnaıldığında sorun düzelir:) göknur doktoru ara bakalım bi :)))
burçin evet süt olsun da ben de dayanırım ağrısına, benimkiler bomboş, bebekten önce biile daha dolgundu göğüslerim, şimdi hiiiç bişey yok...hem nil hasta oldu, hırıltı geliyor boğazından burnundan bi yerden, canım sıkıldı çok, anne sütü alamadığı için hemencik hastalandı... eşim de bana kızıyor sen hasta ettin, üşütmüşsün çocuğu diye, sabah bi parti daha patladık birbirimize... dayanamıyorum, nasıl toplayabilirim kedimi, bi psikologdan yardım mı alsam, bebekle de zor oluyor işte, bi yere de gidemiyorum, hiç bu jkadar çaresiz hissrtmemiştim kendimi. neyse durdurayım kendimi, yoksa yazaıp durucam , size patlıcak herşey :))) oku oku bitmez.
patla kız okurum ben bende patlıyım sonra:)))) bende pskopata bağlıyacağım yakında kendimi.benm herif seninkinden de beterleşti.ben anlamıyorum ki hamile onlarmı bizmi anlamdım valla.bizde hep patırdıyoruz bu aralar Allah sonumuzu hayır etsin inşl :)nile de geçmiş olsun haerlerden izliyorum muğlada baya soğuk olmuş .çocuk bu hastlanmadan büyümüyor .inşl sadece öksğrğktğr hemen geçer.