merabalar... oy göknur onu biz de eşimle yapmıştık, hatta eşim biraz fazlalığı vardı onu vermeye aışıyodu,ben de habire kilo alıyodum,ortada buluşacaktık da nasip olmadı :))) o 80den 74e dştü, ben de 68e ulaşınca az kalmıştı valla :)))çekebilrsen görelim göbişlrinizi
haklısın dilekim, zaman geçiyo da nasıl geçiyo bilinmez,dediğin gibi çekene sor...
kızlar ben köye geldim, akşam eşimle geldik,allahıma şükürler olsun eşim köye de geldi, düzeldik bayağı, ama tırsarak geldi biraz,ailemin ona karşı tavırlı olacağından, iyi karşılamayacklarından çekindi, ben de anlattım onların bizim hayatımıza karışmadığını ve eşimi eskisi gibi gördüklerini, hiç hakında kötü konuşmadıklarını... tabi ki iyi karşılandı eskisi gibi, öpe öpe doyamaı annem :) fethiyeye görevi vardı oraya gitti, kalacak bi kaç gün, ondan bıraktı köye bizi. adak adamıştım, kestirmem lazım, merkezde nasıl hallediliyor adak işi bilir misiniz ? köyde kolay da, babamın falan duymasını istemiyorum,ayrıca sğukta et işi anneme eziyet oluyor