ah canım ya k.valde k.pedr lafını hiç açma. ben artık gemileri yaktım. konuşmuyorum 2 aydır. 5 senelik evliyim sürekli laf söyleyip duruyorlardı artık dayanamadım ağzıma geleni saydım kapadım telefonu ogün bugündür konuşmuyorum. kandillerde eşim konuşucakmısın diyor bende eşimi tersliyorum. 5 senedir çektiğim yeter oda biliyor ama anası babası sonuçta. bana saygıları yok ne giydiklerimi eleştirmedikleri kaldı ne de yaptıklarımı. 2 sene önce bir araba aldık. k.pdr söylenip duruyor. kendisine sormamış eşim benim istediğim arabayı almış karısının aklına gitmiş.. ona göre düşünün yani. hepsi aynı halt al birini vur ötekine Allah islah etsin onları. eşime diyorum sen benim 5 yıllık kocamsın ben senin hatrına sustum. onlarım 35 yıllık oğullarısın onların susması gerekirken her halta karışıyorlar birazda onlar seni düşünsünde sussunlar. bir de k. vld beni amcamlarda görmüştü beyenmiş. amcamın çocukları aracı oldu tanıştırdı bizi. yani görücü usulü gibi. k.vld söyledim. madem beni eleştirip duruyorsunuz gelip istemeseydiniz. annemler k.vld. aynı şehirde gidince gitmiycemde diğer tarafa.
ben çok sviyorum senin orumlarını okumayı çıtırım. çok güzel yazıyor. aynen devam
aaa siz de mi sorunlu oldunuz hay allah

keşke hiç kötü olmasak ama böyle olacaksa konuşmamak en iyisi dediğin gibi, napalım...gelinlere zulmü nedir bu kv lerin anlayamıyorum, kendileri de gelin halbuki, anlamaları lazım. ayrı bi yuva kurduklarını ayıkamıyolar. hayırlısı neyse o olsun. ben de konuşmuyorum hala, inşallah böyle sorunsuz devam eder gideriz, eşime bayramda izin al git, bi gezer gelirsin kardeşelrini anneni dedim, gitmiycem ya dedi, niye gitmiyosun küsmüsün annenle dedim, yo değilim dedi, e gitsene onlar kardeşelrin annen dedim gitmiycem dedi kaldı. benden de günah gitti

ay canım, teşekkür ederim, nasıl yazıyorum acaba :44: içimden geldiği gibi yazıyorum, özel bi çabam olmadığından herhalde, kendim böyleyim

sen de yaz, burası dert kaynıyo
göknuuuur oy kıyamam yavrumaaa, canı yanmış da söyleyememiş kuzum, babası da itiraf etmese kimvurduya gidecek nerdeyse, geçmiş olsun, klasik erkek işte,şaşmamak lazım, kızmakta haklısın ayhana, o da korkmuştur da anneler kadar merhametli vicdanlşı olmuyor babalar, dersini almıştır o da

denize soktuk nili, ayakalrını sokunca söylendi biraz, gülümsüyodu,su popoya gelince çığlığı bastı :) o kadarcık soktuk yani, tanıştı sayılır :))) nilin de dil bağı var demişti dr küçükken, konuşmasında sorun olursa dil bağını alırız ufak bi operasyonla dedi, inşallah gerek kalmaz doruk a da müdahale. masaja devam edin,işe yarıyor,yeğenimde de vardı öyle bi sorun. geçti şimdi.
semacım, rutin ağlama krizini geride bırakmışsın gene, bu ayda olmadı, önümüzdeki aylara bakıcaz , moral bozmak yok

şeytan diyo yapma yemek falan, otursun kuru ekmek yesinler

ben melemen yapıyorum şimdi, yumurtasız yalnız, bi de kızartma, neyse ki sever :)
melihacım teşekkür ederim canım. size de geçmiş olsun, meraklı yavrular, ateşi ve ishali de geçmiştir inşallah...gökçe nasıl?
kızlar nilin gözlerindeki alerjinin karpuzdan olduğunu düşünüyorum, ilk gözleri kızardığı gün ilk defa karpuz suyu vermiştik, o akşam başladı kızarıklık, köye gitmiştik köyde polenden falan olmuştur diye düşündüydük ama dün de karpuz verdi eşim 10 dk sonra gene hortladı gözler, nette de araştırdım karpuz kavun elma şeftali kayısı alerji yapabiliyomuş, hadi bazı besinleri biliyoruz da bunlardan hiç şüphelenmemiştim, yedirmiycem artık karpuz

tek sebebi bu olsun da yemeyiversin.
gül nerdesin