Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oleeeeey selam kızlar ben geldim ne var ne yok bakalım.bensiz neler kaynattınız haa
Az önce okulun bağlı olduğu Milli Eğitim mdürlüğünü arayıp şikayette bulundum çoğunda aksırık tıksırık var gidip lütfen görün dedim ilgilenicez dediler okul adını alıpkötükedihüso Yazık yavrucaklarasenağlama2 doktorda romatizmadan şüphelendi ama bazı değerlei normal çıktığı için tedaviden sonra tekrar ileri tetkikle bakarız dedi. inşallah bir şeyi yoktur diyorum.:Saruboceq: Allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsun di mi? Öptüm hepinizi:1hug:
Az önce okulun bağlı olduğu Milli Eğitim mdürlüğünü arayıp şikayette bulundum çoğunda aksırık tıksırık var gidip lütfen görün dedim ilgilenicez dediler okul adını alıpkötükedihüso Yazık yavrucaklarasenağlama2 doktorda romatizmadan şüphelendi ama bazı değerlei normal çıktığı için tedaviden sonra tekrar ileri tetkikle bakarız dedi. inşallah bir şeyi yoktur diyorum.:Saruboceq: Allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsun di mi? Öptüm hepinizi:1hug:[/QUOTE]