Kahramanmaras///46

cemilem hoşgeldin ablacığım tanıştırayım k.k.daki sizden önce tanıdığım en candan arkadaşım cemile yani filiz,,,,,filiz işte sana bahsettiğim canım ablam dıptısımınannesi yani betül ablam ,,,
mutluluğumun reçetesinide tanıyorsun

Son düzenleme:
ablacığım bende klimayı kullanıyorum kaydirigubbakcemile3soba işi beni sıkıyor laelaelaelaelae,güneş varda evlerin içi soğuk ,öğleyin ayhanla çaylarımızı alıp balkonda içtik:kahve: güneş sıcaktı yerimseniben,

bu sene kış gelmeyecek diyorum. grip yakalıyor beni. bugün acık halsizim. burun şır şır. mendisiz dolanamıyorum. acık kar filan yağsa iyi olacak.:dilcikar:

cemilem hoşgeldin ablacığım tanıştırayım k.k.daki sizden önce tanıdığım en candan arkadaşım cemile yani filiz,,,,,filiz işte sana bahsettiğim dıptısımınannesi yani betül ablam ,,,
mutluluğumun reçetesinide tanıyorsun

memnun oldumda...e ne kaynatıyosunuz....

meraba ben geldim...benide kabul edermisiniz...berfişim.....

hoşgeldin canım.

1905egkeneceksin_hosgeldin.gif

bu sene kış gelmeyecek diyorum. grip yakalıyor beni. bugün acık halsizim. burun şır şır. mendisiz dolanamıyorum. acık kar filan yağsa iyi olacak.:dilcikar:

hihihi bende öleyim tek katla evde gez yaz gibi ,ya valla sıkılıyorum kat kat giymeye güya benim adam 325 ytl veriyor:çok üzgünüm: daire olsa daha iyi heryer ısınır kötükedihüso

sağol ablacım...hoşbulduk...valla zeynep sizi o kadar anlatıyoki merak ettim doğrusu...bende tanışmak isterim...

Back
X