Kahramanmaras///46

günahımı alın siz küçüğüm bilgasayarı kapattı zor girdim valla...gıcıklar ....:mymeka:küstüm bakın..:dilcikar:senağlama

yaaa iste berfinsena böyle.. misafirlerine bakmaz, ablasina kizip durur, beni dinlemez..

üzülme sen abla, bu berfinsena biraz gicikta.. doktorlar kendi haline birakin demisler..

sen kusuruna bakma emi:Saruboceq:

yaaa iste berfinsena böyle.. misafirlerine bakmaz, ablasina kizip durur, beni dinlemez..

üzülme sen abla, bu berfinsena biraz gicikta.. doktorlar kendi haline birakin demisler..

sen kusuruna bakma emi:Saruboceq:

haklısın canım...ne demişler delidir laelaelaelaelae:1shok:napsa yeridirkaydirigubbakcemile3...azgın hatun....:mymeka: misafir bahane azcık çamaşır yıkıycek...

çamaşırları yıkayıp astım. yarına nasıl kuruyacaklar bilmiyorum. oğlana erzak hazırladım. eve gittiklerinde zorluk çekmesinler diye. malum benim oğlan dışarda yemeyi pek sevmiyor. kendi pişirir. başkasının pişirdiğinide yiyemez. böyle bir huyu var. tek benim yemeğimi yiyiyor hayret. oğlum biraz hirjen hastası. evleneceği kızın vay haline. kızcağıza şimdiden acıyorum.

allahtan kediye laf etmiyor. eee malum oda hayvanları çok sever. sokaktaki kedilere annelik yapardı. ölen olursada oturur ağlardı. kızda öyleydi. eşi izin verse evi hayvanat bahçesine çevirecek.

burdayımm ablaa yaa canım sıkılıyoo birazz

hayırdır ne oldu?

ev sobalımı abla yaa son geceye niye sıkıstı ki çamasırlarr

klima var sadece evde. burada soba kullanılmıyor. kaç gündür yıkayayım dedikçe biraz sonra dedi. son dakika golü attı.

senin gelin yandıı demek ablayaa ama bakarsın kız değiştirir oğlanı belli olmaz yaniii

vallahi pek sanmıyorum. onu galiba ben bu hale getirdim. eldivensiz iş yapmam. özellikle yemek. sonra yemek yaparken saçım bonelidir. eh saç yüzünden. yani titiz davranırım yemeğe. oğlanda benden kaptı.:nazar:

canım benim çocuklar bir alem vallahi. insanlara kök söktürürler. biraz fazla titizler. damat çekiyor. gelinde çekecek sanırım. dışardan hiç iyi görmüyorum. ben ne yaptım diyorum bazen. yemek yapan bir kadının hemen tırnağına bakarım ben. uzunsa yemek yiyemem.

yaa doğru evde kedi beslemek herkesin harcı değil sevmek lazımm bizde hayvan olarak kuşş türüü besleniyoo kedi biraz ters kalıyoo bizdee

ev hergün süpürülüyor. hergün deterjanla siliniyor. çok tüy oluyor. ama seviyoruz işte. ne kadar titiz davransanda, o yapınca ses çıkarmıyoruz.

diğer odalarda pek oturulmuyor. hem bu odam çabuk ısınıyor. benim bütün günüm burada geçiyor. eşim salonu gece tv izlemek için kullanır. sonra gider odasına yatar. salonda kirlenmiyor. 2 günde bir temizlerim. oda toz oluyor diye. çok şükür fazla işim olmuyor. oğlanın odasıda gidince temizlerim ve kapatırım. giren çıkan olmadığından haftada bir anca temizlerim o odayıda.

4bs35ec.gif

Herkese selam bayramda bitti nasıl geçti bayramınız

selaaaaaaaaaaam benim bayramım çok güzel geçti harikaydı dolu dolu geçti ama şimdi ne yapıcam ben ablam gitti herşey bitti.evin ne tadı kaldı ne tuzu.

Back
X