hemşolarım selam nasılsınız bugün ALLAHIM cümlemize güzel bir cuma geçirmek nasip etsin inşallah
hayirli cumalar efendim hörmetlerimleeee Şeniz
gelgelelim cadılara siz ben gidince beni nasıl çekiştirirsiniz bakem
ben bisi yapmadimmmmm fisfisfis
kim dedi sana misafiri yalnız bıraktığımı kocişler okey oynuyor çayları tazeleniyor her dakika,kız arkadaşlarımla bende hem konuşuyoruz hem size katılıyoruz, hem sen beni tanımadınmı len daha becerikli garıyam hem misafiri hem sizi idare ediyorum demedimmi ,gerileri okusan dimezdin öle ,hem yapta görelim içli köfteyi tek başına hahay hahay ,valla yeni bir yemekteyiz programını ben başlatıvericem haberin ola ilk davetlim sensin ,
icli köfteyi bi kere bende yapabiliyorum tamam miiiiiiiii havan kimeeeeeeee
sen bittin cadı kız benim arkamdan sen ne zamandır atıp tutuverir oldun bittin kız sen almıyoz seni hıh hemşom aliyede sölicem alma bu kızı diye
üstüme iyilik saglik ben seni her zaman korudum ama filiz abla cok kizdi sana kaydirigubbakcemile3
doktorlar bana esengülünde saçınını başını yol sana iyi gelir dedi bunuda biliyormuydun cadııııııı
yok yok doktorlar sey demistir, o güzel saclarini oksa, öp kokla, hani saclarimi kiskaniyorsun ya.. o bakimdan :jeyyar:
hah işte bunu bildin kocişimi yalnız bırakıp buraya gelirmiyim ,bombamda nesutayimde bende iyi yapıyoruz ohhh ,hem diyenede bak şimdi aliş yanında olsa seni ayda bir bu sayfada ancak görürüz hahahahaha alişçi seni
alosumaaaaaa kurbannnnn olurum kurbannnnnnn Şeniz
ana beni everseneeeeeeee :jeyyar:
sizin garezinize bu gece bütün çamaşırları yıkayacağım oldumu şimdi çatlayında patlayın hahahahahah:jeyyar:
ohoooo filiz abla kos nerdesinnn duydun dimi :jeyyar::jeyyar::jeyyar: