Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim mutluluğumun reçetesi kıyamam ben sana demek sana bulaşık yıkatacaklar haaa eminim pastanda senin gibi çooook güzel olmuştur bidenem
esengülüm canım sen kendinemi yaptın o pastayı tek başınamı yedin obuuuuuuuuuuuuur bari bulaşıkları yıkada yediklerin erisin işin gücün tıkınmak
yine günahimi aldin burus burusluuu:mymeka:
annemin bu gün noel kutlamasi var sirkette, oraya götürsün diye yaptim, annem cok seviyor, kendim icin yaptiysam iki gözüm ciksin senağlama kötü gariiisin sennnnnnnnn![]()
sana seve seve yollarim ablacimmmmm
Afiyet olsun Canlarimmmmm
"Kahramanmaras topigine sevgilerimle.. Not: burus burus suzan catla emiiiii :) "
![]()
NightRose";4526450]Yok ben kafayı yiyorum azıcık gamsız olmayı başaramıyorum Neden hayatı kocama endekslemişim o ne derse ben o gün moralimi şekillendiriyorum sankisenağlama Yaaa azıcık güçlü ol dediklerini umursama:mymeka: Yok .!.:canım benim yine kaybeden sen oluyorsun.anladığım kadarıyla evlilikte olması gereken ve aşılmaması gereken sınırı aşmışınız.hayatını neden ona endeksliyorsun anlamadım.sen aklı başında bir kadınsın o sana endekslesin hayatını.sen keyfine bak gez dolaş eylen boşveeeeeeeeeeeeeeer:1hug:kötükedihüso[/COLOR]