kız cadı esengüüüüüüüül artık bana buruşuk diyemezsin çünkü cümle alem gördü beni hahahahahaaaaaaaaaaaa
hemide ben senin yaptığın pastadan daha güzelini yaptım ablam az kalsın parmaklarını yiyecekti.brawnili yaşpasta yaptım e tabi brawnisinide ben yaptım çikolata soslu bi harika oluyor ama sen yapamazsın obuuuuuuuuuuuuuuuur
yarin yapmazsam dur sen ben pasta manyagiyim..yapmadigim pasta yok azicikde ben kendimi öveyim dimi hep sen övüyorsun ya kendini:roflol:
Teşekkürler:1hug: Nesutcum haklısın biz eskidik ondan belki de bu bıkkınlığı adamın bana kafayı yedirttircek yaaa bi günkafamçokkarıştı Ama söz deniycem kafama takmamayı, gerçi buluttan nem kapan aklımla yıllardır kafama takmışım kocamın her şeyini nası olcek bilmem:sm_confused: Yine de ucundan deniycem boşvermeyi, başarabülürsemmmm ne mutlu bana, sağolasınŞeniz Zaten kendime gelmek deyince benim aklıma ilk yemek yemek, en çokda pasta çörek sonra alışverş yapmak geliyorgamyoncuiremsu accuk hafta sonunu değerlendireyim barikaydirigubbakcemile3 Öptüm sizi çokkkkaydirigubbakcemile3