Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seherkusum uzulme canim ya kavusursun tekrar.saglik olsun.seni cok iyi anliyorum benim annemde senin gibi cok zorlaniyo beni gonderirken ama ne yaparsin.allah kavuştursun ablamm senn atlattın bakalım yarın sıraa ben dee
daha şimdiden bogazım düğüm düğüm ama ağlamam yanındaa benn hele biirr yolcu edimm hayırlısızlaa...
ooooooooo cok guzel.birbirlerine cok yakismislar.rabbim huzurlarini bozmasin bir omur mutlu etsinbak benim kızikomun düğün fotosu.
[/IMG]![]()
kuşum şimdi biraz daha iyiyim. odasına giremiyorum ama. gideceği yere vardı. yani balıkesirde şimdi. yarında allahın izniyle kocaelinde olacak.
sanada günaydın canım özledik seni nerde geziyon bakalımm hıııııı
işteyimm elektrik süpürgesii bozulduu yaaaa 5 tane kadın oturuyolar şimdii deli olcammm çalışş nan süpürgee çalışşşş kırcamm ağzını burnunuu seninn hainn süpürgeeee.....
yaa kızımı yolcu edicem yaaa banene bu kadar gelip burayı açıp bekledigime dua etsinleerrr
doğrudur ablaa insan yokluğu hiç birşeye benzemiyorr bir ayakkabısını bile görsen gözlerinden yaslar akmaya baslıyorr elinde olmadan sen ağlamak istemiyorsun aslında ama gözlerin dinlemi yoooorrrrr