Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
berfinsena nereye kayboldun. sesin çıkmıyor. sen ne pişirdin akşama.
kızlar marketlerde yılbaşı için öyle güzel şeyler gelmişki anlatamam. içeri girmeye korkuyorum. ışıl ışıl şeyler illa beni al diye göz kırpıyorlar. ya biz kadınlar ne fenayız. lüzumlu lüzumsuz herşeyi almaya kalkıyoruz. hele bu zamanda.
dedimya karşıyakaya gittim. adamda geldi. sıkıntıdan dün deli olacaktım. sonra kendime spor ayakkabı aldım. 20 gaymeye. hemde kaliteli.adamın dükkanı sinek avlıyordu. akşama kadar satış yapamamış. siftah bizden oldu yani. iyide oldu. çünkü spor ayakkabım deforme olmuştu.
kumruyu niye yiyeyim. o sabah yenir. ben adana yedim. adam beni mutlu etmek için bayağı uğraştı. arada bana gelenler geliyor. saatlerce denizi seyrettim. denizin sesini dinledim. hiç konuşmamışım. dün bayağı kötüydüm. bugün biraz düne göre iyiyim.
ya benim canım çoook sıkılıor bu günlerde inanılmaz derecede nedenacab patlayacak gibiyim ya zaten gebelik topiğindede kimse yazdıklarıma cevap vermiyor ama napim sürekli giremeiyorum oda buz gibi anca k bölye ne olur kızmayın bana sizi seviyorum