Kahramanmaras///46

mrh kızlar bende pırasa ile bulgur plavı yapıyorum yemeğe

Ben dün etli yaprak sarması yaptım.. Hımmm nefistii, yanına da yoğurt makarna.. Tek tek kalem gibi sarıp uğraştım, saldırırcasına bayıla bayıla yenince accuk kaldı:(( Artık bugünde kalanlarla idare edicez..

dedimya karşıyakaya gittim. adamda geldi. sıkıntıdan dün deli olacaktım. sonra kendime spor ayakkabı aldım. 20 gaymeye. hemde kaliteli.adamın dükkanı sinek avlıyordu. akşama kadar satış yapamamış. siftah bizden oldu yani. iyide oldu. çünkü spor ayakkabım deforme olmuştu.

kızlar marketlerde yılbaşı için öyle güzel şeyler gelmişki anlatamam. içeri girmeye korkuyorum. ışıl ışıl şeyler illa beni al diye göz kırpıyorlar. ya biz kadınlar ne fenayız. lüzumlu lüzumsuz herşeyi almaya kalkıyoruz. hele bu zamanda.

Hiç sorma ablacım benim, ben de çok seviyorum öyle süslü şeyleri.. Bu yüzden marketlerden kaçar oldum. Dün güsellllce yemeğimizi yedik sonra bu kriz haberleri yüzünden evde tatsızlık oldu, ne olacağı belli olmayan iş durumları yüzünden canımız sıkıldı. Allah herkese yardım etsin inşallah, tasarruflu olmak lazım gerçekten:1hug:

Son düzenleme:
dedimya karşıyakaya gittim. adamda geldi. sıkıntıdan dün deli olacaktım. sonra kendime spor ayakkabı aldım. 20 gaymeye. hemde kaliteli.adamın dükkanı sinek avlıyordu. akşama kadar satış yapamamış. siftah bizden oldu yani. iyide oldu. çünkü spor ayakkabım deforme olmuştu.

Süper fiyat ablacım, güle güle kullan inşallah. Benim yerime de kumru yeseydin keşke:kahve:

valla bu saatte sarma yapamam. ha bu arada benim sarma makinam var. çok rahat ettim. allah onu icat edenden razı olsun. mantı makinamda var ama ben kullanmayı beceremedim. elle yapmak daha kolay geliyor. çok az taze fasulye yemeğim var dünden. ama benim adama yetmez. makarnayıda ben sevmiyorum.

[QUOTE="NightRose";4574898]Süper fiyat ablacım, güle güle kullan inşallah. Benim yerime de kumru yeseydin keşke:kahve:[/QUOTE]

kumruyu niye yiyeyim. o sabah yenir. ben adana yedim. adam beni mutlu etmek için bayağı uğraştı. arada bana gelenler geliyor. saatlerce denizi seyrettim. denizin sesini dinledim. hiç konuşmamışım. dün bayağı kötüydüm. bugün biraz düne göre iyiyim.

okudum gülüm. tam benim konum. daha dün maaşımı almıştım. hesap yapınca sinir krizleri geçirdim resmen. ya durumumuz ne olacak ben bile bilemiyorum. hesap cambazı olduk resmen. eskiden aldığımız yetiyordu. artıyordu bile. şimdi öyle mi ya. herşeyden kısar oldum. bu yüzden adama dün bayağı çattım. önümüzü göremiyorum vallahi. hadi biz emekliyiz. iş sorunumuz yok. ya çocuklarımız ne olacak. hep bunlar aklıma geliyor.

ya benim canım çoook sıkılıor bu günlerde inanılmaz derecede nedenacab patlayacak gibiyim ya zaten gebelik topiğindede kimse yazdıklarıma cevap vermiyor ama napim sürekli giremeiyorum oda buz gibi anca k bölye ne olur kızmayın bana sizi seviyorum

kumruyu niye yiyeyim. o sabah yenir. ben adana yedim. adam beni mutlu etmek için bayağı uğraştı. arada bana gelenler geliyor. saatlerce denizi seyrettim. denizin sesini dinledim. hiç konuşmamışım. dün bayağı kötüydüm. bugün biraz düne göre iyiyim.

Bitanecikim afiyet şeker olsunkaydirigubbakcemile3 Ama lütfen üzme kendini.. Ben de canım çok sıkkınken denizin sesisyle rahatlayan, manzaraya dalıp giden bir hatun olduğumdan ne kadar çok bunaldığını anlayabiliyorum:1hug: Önemli olan çok üzülüpte sağlığımızdan olmamak, Allahın izniyle her şey düzelir inşallahŞeniz

ya benim canım çoook sıkılıor bu günlerde inanılmaz derecede nedenacab patlayacak gibiyim ya zaten gebelik topiğindede kimse yazdıklarıma cevap vermiyor ama napim sürekli giremeiyorum oda buz gibi anca k bölye ne olur kızmayın bana sizi seviyorum

Tatlım biz de seni çok seviyoruz. Açıkçası ben de fazla giremiyorum, fırsat buldukça işte.. Yalnız şunu biliyorum, hamilik hatunların öyle canını sıkmaya, üzülmeye hiç hakkı yok:mymeka: Bebişleri için hep mutlu maymunu oynamak zorundalar bebikoları üsülmesinnnn tımam mıııı caaaanımmmŞeniz Çık biraz hava al, topicler bekler seni, hoşgeldin de der merak etme, yeter ki canını sıkma, moralini bozma e mi? Allah hayırlara çıkarsın, için ferahlasın inşallah bitanem, öptüma.s.

ay maşallah benim bugün moralim çok iyi kıpır kıpırım hatta aşkım bile diyorki gözlerinin içi gülüyor sen hep böyle gül ben ne istersen yapayım diyor
buyüzden aşkımda bugün yere göğe sığmıyor
e tabi yarınında heyecanı var hayırlısıyla yarın bu saatleri bi görseydim inşallah

Back
X