Kahramanmaras///46

anca uyandım. gece çok kaynattık.

good-afternoon-100.gif

Tünaydıııınlarrrhihoyyyt

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizzz:CüvCüv: nesutcum inşallah güsell haberlerle gelirsin, bu zor sınavda sana güveniyorum bitanem, sen kazanacaksın öptüm. asimavicim dünden beri herkes kaçaksengözlerimebaksanab, seni de çooook öpüyorum bebişim kendüne iyi bakkkkkaydirigubbakcemile3 Herkese selam ve sevgilerimle:roflol:
mmez1.gif

w600.png

mrh hanımlar bende oyun kulubündeyim istanbul baya yağışlı dışarıda çıkmak içimden gelmiyor

derman betus abla nasilsiniz gorusmeyeli.neler yapiyosunuz.bende hersey ayni yemek utu temizlik.huuu sesimi duyan var mi???

huuuu hosgeldin berfinim naber napiyosun

balım biraz geç cevap versemde hoşbuldum a.s.:1hug: tam sayfaya geldim yazıcam ,eşim geldi ,cevap yazamadım kusura bakma,
ben iyiyim tatlım senden ne haber ,nasıl şimdi sizin oralar burası çok soğukdelikafadulden ben çok sevdim ya bu smaylı delikafaduldendelikafaduldenhihihihihihihi

oooooooooo herkes kaçmış bende gidiyorum valla sayfada tekim şimdi
gidip kanıbaharı yapayım akşam için bari salatada yapıcam ,et ocakta ,gelin buyruncanlarım beraber yiyelim

bugün izmir kapkara. habire yağmur yağıyor. pazara gitcektim. bu yağmurda kafamı dışarı dahi çıkaramıyorum. pazarda tektük insan var. evden onları izliyorum. yağmur yağması iyide havanın karanlık olmasına sinirleniyorum. artık yarın marketten alırım sebzemi.

ben dün mantar sote yapmıştım. çok az var. nohutlu pilavda yapmıştım dün. birazda ondan var. birde haşlanmış brokolim var. onunla salata yapacağım. bol sarmısaklı. markettende kadın budu almıştım. tembel karı reyonundan. onuda fırınlayıp ekledim mi akşam yemeğim fazla fazla. yalnız canım müthiş mercimek çorbası istiyor. öyle hazır olanları sevmiyorum. kendim yapmalıyım. adam marul salatası sipariş verdi. eğer üşenmezsem onuda ilave edeceğim. biz otkoliğiz. ne tapalım.

Back
X