Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür nasutayiciğim.. hayırdır bizim tayfa dan ses yok nerdeler yaw.. tutup saçlarından getirmek lazımmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileyeshilcim iyilik canım senden naber
neyse kızlar ben çıkıyorum. akşam yemeğiyle uğraşacağım. kocam balık almış. galiba yemekler yarına kalacak. ben salata ilave edeceğim sadece.
balım biraz geç cevap versemde hoşbuldum a.s.:1hug: tam sayfaya geldim yazıcam ,eşim geldi ,cevap yazamadım kusura bakma,
ben iyiyim tatlım senden ne haber ,nasıl şimdi sizin oralar burası çok soğukdelikafadulden ben çok sevdim ya bu smaylı delikafaduldendelikafaduldenhihihihihihihi
kızlar ben bugün akşama kadar antepteydim şimdide drumun tavsiyelerini yerine getireceğim.
ortalığı toparlıyorum ayrıca eğer gece açabilirsem görüşürüz
ben dün mantar sote yapmıştım. çok az var. nohutlu pilavda yapmıştım dün. birazda ondan var. birde haşlanmış brokolim var. onunla salata yapacağım. bol sarmısaklı. markettende kadın budu almıştım. tembel karı reyonundan. onuda fırınlayıp ekledim mi akşam yemeğim fazla fazla. yalnız canım müthiş mercimek çorbası istiyor. öyle hazır olanları sevmiyorum. kendim yapmalıyım. adam marul salatası sipariş verdi. eğer üşenmezsem onuda ilave edeceğim. biz otkoliğiz. ne tapalım.