Kahramanmaras///46

kızlar pc ısınınca hemen çıkıyorum. fazla duramıyorum. soğuyunca tekrar açıyorum. yani işim çok zor. anca yazıp kaçıyorum. bana kızmayın. hatta teşekkür butonuna bile basamıyorum. pc düzelsin sonra dönüp o işlemleri yapacağım. bundan dolayı şimdiden özür dilerim.

galiba yine ısınıyor. ama olsun ben yinede hepinize bir selam vereyim dedim. nesutayi daha başındasın canım. bende çok çabaladım. 3 ay sonra durumun aynı olursa bende denemek isterim. hatta başta eşim koşar. kızikom ve oğluşumada yaptırırız. ay inşallah iyi sonuç verir.

çünkü biz 3 ay sonunda tekrar başa dönüyoruz. dayanma gücümüz o kadar oluyor. neler denemedik ki. ay iyi haberlerini bekliyorum.

ablacim nasilsin.hic sorma ya benim leptopunda sesi bozuldu.insan hasta olurda sesi cikmaz ya boguk boguk leptopta aynen oyle oldu valla:roflol:

tamam ablacım inşallah dediğin gibi olmaz kendime söz verdim ne kadar canım isterse istesin ağzıma almayacağım inşallah.vücut istemedikten sonra insan daha kolay unutuyor ablacım.inşallah sizde benim ailemde herkes kurtulur şu illetten.

kızlar 2008 enleri anketi başlamış. haber vereyim dedim. bende şimdi araştırıp cevap yazacağım. banada kızım haber verdi. ben pek giremiyorum ya.

641xqpu.gif

hadi kızlar ben giremiyorum diye iyice uyuşmuşsunuz.
sabah kahvaltı sofralarınıda göremiyorum.
bomba olsaydı hepsini ben yiyeceğim derdi.

3f835d2e2d3d1b1c8d74af155a703913.jpg

goodmorning1ur4.gif

w387.png

Şeniz Şeniz Şeniz Günüzüz aydın olsunnnnnn Canım ablacım ellerine sağlık, nefis simitlere ve sofraya bayıldım:kahve: Zaten böyle mükellef sofralara hamur işlerine bayıldığım için tombikleşmeye başladımsositososito Dün akşam eşofman takımı almaya gittim çarşıya Offf L beden böööyle üstüme yapıştı sanki, XL daha bir rahat ettirdi yani alt taraf resmen 42 olmuş yaaaaaa çok sinir oldum gece gece, ne yapcam bu kiloları ben:roflol:

Kıssssss nasılsın şekerimm? Laptopuna geçmiş olsun, öskürük olmuşsırnaşık şey
Bu arada eski form yazılarıma bakmışın bana rtep vermişin çok tekeşür ederimmmdelikafadulden Sen nediyon nasıl vercem şu fazlalıkları, nesutcum kilo almaya uğraşıyo ben de vermeye nası olcak bu işa.s. Ama şimdi azimli suziş sigarayı bırakınca kilo almaya başlayacak ben de senin nefis kahvaltı pohaçalarını yiye yiye kilo almaya devam etceeemm:a015: Verme kardişiiim öyle güsel tarifler verme artık noluuuurkafamçokkarıştı

benim gönderdiğim panda pasta tarifini denemediniz mi? ay herkez o tariflerin peşinde. özellikle bendeki pasta kitabının. bisküvi firması çıkarmış onu. herkese vermemiş. çok kişi almak için çaba sarfetmişti. ben bile o kitaptan bulsam alacam. fazlasını ne mi yapacağım. kızıma ve oğluşumun ceyizine koyacam. gelinim zorlanmasın diye.

ayrıca rulo pastamdanda yapın. çok nefis oluyor. içinin kremasını ister kakaolu, ister çilekli, ister sade yapabiliyorsunuz. arzunuza görede süslüyorsunuz.ben genelde muzlu yapıyorum. içine yani kremasının üstüne muz ve antep fıstığı koyuyor öyle rulo yapıyorum. en üsteki kremayı sürüncede yine muzla süsleme yapıyorum. görünüşüde harika oluyor. çeşitli alternatifi var yani.

kızlar ilk defa bizim topik 2. sıraya düşmüş gördüm. ay çok üzüldüm. hiç böyle olmamıştı. neyse toplayıp ön sıraya getirdim. artık buraya uğramıyorsunuz bakıyorum.

kızlar size bir anımı anlatıyım. göreve başlamıştım. çok heyecanlıydım. artık bende bir iş sahibiydim. kendi param olacaktı mutluydum. işe gittim. gururlu ve mağrur bir şekilde. azıcıkta kasılıyordum. öğretmenlik gibi bir mesleğim vardı. okuldan içeri girdim. kimse bana bakmıyordu. çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım. ne bekliyorsam? benim için tören mi olacaktı ki. sonra tontoş müdürümün yanına gittim. kapıyı çaldım. çok ürkektim. ben programımı almaya geldim dedim. müdürüm gel çocuğum otur bakalım şöyle dedi. gösterdiği yere ürkek bir şekilde oturdum. kendide oturdu. günaydın kızım görevin hayırlı olsun dedi. bu laf beni biraz olsun rahatlatmıştı. ama hala çekiniyordum. seni çok tedirgin gördüm dedi. rahat ol ve gülümse etrafa dedi. her önüne gelene günaydın de. o günün sana aydın olmasını dilemiş olursun dedi. gülümse ki güne gülerek başla ve gülerek bitir dedi. o benim kulağıma küpe oldu. her sabah kalktığımda gülümseyerek herkese günaydın derim. yıllar sonra bunun bana ne çok getirisi olduğunu gördüm. çok üzgün bile olsam daima gülümser ve günaydın demeyi asla unutmam.

kızlar ilk defa bizim topik 2. sıraya düşmüş gördüm. ay çok üzüldüm. hiç böyle olmamıştı. neyse toplayıp ön sıraya getirdim. artık buraya uğramıyorsunuz bakıyorum.

canım ablam selamlar a.s.nasılsın,
üzülme sen herşey 2. sıraya düşmek gibi olsun onu düzeltiriz ,
ben günlerdir doğru dürüst takılmıyorum ,
oğlum açıyor benim yerime biraz keyiflenirim takılınca diye,
ama inan canım istemiyor hiçbirşeysenağlama
dünde yine oğlum söyledi duygudan ve sihirsensinden gelen mesajları sadece
onlara bakıp ,kutlayıp çıktım
pc açık ama ben kapalıydım-tatlicadiarzu-
hava burada çok kapalı yağmurlu iyice bunaldım,
ev kilma ve sobayla ısınıyor doğal olarak ben de
odadan dışarı çıkınca donuyorumdelikafadulden
ekonomik kriz bütün türkiyeyi mahvetti:a015:
bendede bi ağırlık bi isteksizlik var ,
akşam olup eşim gelip çocuklarda yanımda olunca biraz neşeleniyorum ,
nolucak bu türkiyenin hali ALLAHIM sonumuzu hayırlı etsin:Saruboceq:

ben bugünlerde bu konulara pek takılmıyorum artık. üzül üzül nereye kadar. geçenlerde büyük stres içindeydim. deliler gibi kendimi sokaklara atıp saatlerce yürüdüm. şimdi biraz rahatladım. artık gülümseyebiliyorum. çünkü herkez bizim gibi. sen mutlu ol. çocukların henüz yanında. ilerde yani büyüdüklerinde sorunlarıda büyüyor. tabii masraflarıda o kadar artıyor. şimdi günlük 5 lira veriyorsan büyüdüklerinde bu iki misli artıyor. bütçende ona göre fazlalaşıyor. ben oğlana her ay dünya bir para yolluyorum. aman okusun, aman rahat etsin. ama biz burada kemer sıkmaktan içimiz dışımıza çıktı.

Back
X