Kahramanmaras///46

neyse kızlar ben yine yatağa döneyim. aklım sizde kalıyor canlarım. aman sağlıklı olun. hepinizi seviyorum. kendinize iyi bakın.

ablacim ya kiyamam sana.grip insani mahvediyo.takatini kesiyo.bende grip oldugum zaman senin gibi basimi kaldiramam.yatakta yatar dururum iyilesene kadar

öyle kaynaştıkki sanki bir ailenin fertleri gibi olduk. sende hergün buraya uğrarsan hiç ayrılamazsın. önce buraya uğrar sonra kk da gezinirsin. burası alışkanlık yapıyor.

kızlar yatağa gidip yatamıyorum. aklım hep sizde. eşimde ikazlayıp duruyor. günaydın mesajlarımı yollayayım yatacağım dedim. şimdi hepsi bitti. ben yatmayı sevmiyorum. gözden kaçırdığım varsa ne olur kusura bakmayın. hepinizi çok ama çok seviyorum.

canım ablam bizde seni çook seviyoruz aman dikkat et kendine sıkı sıkı giyin tekrar geçmiş olsun bideneeeeem

asicim o güzel sofra için teşekkürler canım ellerine sağlık harika görünüyor oğluşumun bile ağzının suyu aktı

Tünaydınnlar herkesekaydirigubbakcemile3

Betül ablacım aman yat dinlen, ilaçlarını iç. Bırak her şey beklesin, sen sağlığına kavuş yeter kiŞeniz Hasta hasta bize ne güzel günaydın mesajları yollamışsın çok teşekkürler, biz tembeliz senin kadar olamıyoruz nolur kusurumuza bakma olur mu? Ama seni hepimiz çoook seviyoruz, iyi ol e mi?:nazar:

Bu arada benim kızımda aynı dün okula gitmedi babası doktora götürdü faranjit, sünizit, grip hepsi var sürekli burnu akıyor tit tir titriyor ateşi çıkıyor bi ton antibiyotik ilaç vs vermiş. ben de dolayısıyla biraz uykusuzum ve sürekli onu takipteyim. Yatıyor, uyuyor sıcacık mercimek yapıyorum nane limon kaynatıyorum ama hiç iştahı yok yavrumun. Onun keyfi olmayınca benim ki de kaçıyor anlayacağınız:1closedeyes: Şimdi, biraz uyuyunca biraz forumda vakit geçireyim dedim Eşimde işten az önce geldi erken gittiği için o da uyudu, yalnız onda da var bir kırgınlık. Hava öyle soğuk ki herkes ya hasta ya da olmak üzerekafamçokkarıştı Allah herkese şifa versin inşallah. Hepinizi öptümkaydirigubbakcemile4

geçmiş olsun dilekcim kızına allah acil şifa versin inşallah.benimde tayfun çok hasta okulda terlemiş montunuda giymeden dışarı çıkmış ateşler içinde yanıyordu çok şükür bugün iyi.

geçmiş olsun dilekcim kızına allah acil şifa versin inşallah.benimde tayfun çok hasta okulda terlemiş montunuda giymeden dışarı çıkmış ateşler içinde yanıyordu çok şükür bugün iyi.

Amin, Canım benim çok geçmiş olsuna.s. Bugün daha iyi olmasına sevindim, inanılmaz derecede salgın var. Bir de üstüne şu okulda dışarı çıkmalar eklenince çabucak hastalanıyorlar. Allah sağlık sıhhat versin şifa versin inşallah. Söz dinlemiyor lar kardişiiimmm dikkat etmiyolar kendilerine:oklava: Bak hastalanırsın atkını iyice sar diyorum ama kime diyooorummm:mymeka:

canım hemşerilerim nasılsınız canım çok acayip bi şekilde tatlı istiyor ama yapamıyorum çünkü fırın bozuk kendimi helv kutusuna verdim ayyy bi tarif yokmu bilen hani böyle ocakta yapılan bi tatlı çok canım istiyor çünkü

canım hemşerilerim nasılsınız canım çok acayip bi şekilde tatlı istiyor ama yapamıyorum çünkü fırın bozuk kendimi helv kutusuna verdim ayyy bi tarif yokmu bilen hani böyle ocakta yapılan bi tatlı çok canım istiyor çünkü

Tatlişkom selam canım, Bak sana Yalancı Tavuk Göğsü tarifi vereyim çok kolay;

3 kahve fincanı un
1 litre süt
3 fincan şeker
1 paket vanilya
Tarçın üzerine serpmek için.

Hazırlanışı,

1. Tencerede yarım paket margarini eritiyoruz.
2. Üzerine 3 kahve fincanı un ekleyip, 2 -3 dakika kavuruyoruz.
3. Süt, şeker ve vanilyayı aynı anda tencereye ekliyoruz.
4. Katılaşana kadar sürekli karıştırıyoruz.
5. Islak borcama döküp, buzdolabında 1 saat bekliyoruz.
6. Üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapıyoruz.

afiyet bal olsun, yarasın canıııımmŞeniz

Son düzenleme:
kızlar iyi dilekleriniz için sağolun. nightrose canım seninde kızına geçmiş olsun. benimde hiç iştahım yok. yemek kokusu bile midemi alt üst etmeye yetiyor. birtek çorba içiyorum. eşim buranın pazarına gitmiş. bana muz aldı. balla karıştırdım ezdim. içinede az karabiber koydum. 2 kaşıkta sütle yumuşattım. kaşıkla yedim. ardındanda nane limon yaptım. bu benim göğsümü yumuşatıyor. çok kötü gıcık ve öksürük var. içine limonda sıkabilirsiniz. doğal yönden tedavi olmaya çabalıyorum.

bugün üzerime battaniyemi alıp yemek yaptım. adamın bir damla yemeği yoktu. domates çorbası yaptım. iyiki yazdan domatesleri rondolamışım. hazır oluyor. sonra geceden fasulye ıslamıştım. uzun zamandır kuru yapmıyordum. tabii yanına pirinç pilavı yaptım. adam çok mutlu oldu. ben yiyemedim. pişerken doydum. yine çorbayla yetindim. biraz daha oturup yatacağım. hala başım çok ağrıyor. sünizit olduğu için burnum akmıyor. akması için ne yapacağımı şaşırdım. sprey var. ama yinede açılmıyor.

sünizit bende mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor. antibiyotik kullanıyorum. hiçbir şey fayda etmedi. ya bu ne biçim salgınmış. eşim bari sağlam kalsa. yatırmıyor resmen insanı süründürüyor. kızıma ancak bugün hasta olduğumu söyledim. haberi yoktu. daha doğrusu söyleyipte üzmeyim dedim. çocuk duyunca çok perişan oldu. gelemiyormuş bu hafta. izin alamamışlar. ocak 15 te burada olacakmış. tabii canım sıkıldı. fakat bir açıdanda sevindim. iyileşeyimde öyle gelsin.

16.gif

günaydın herkeseeeeeeee hala uyanmadınızmı tembeller sizi kalkın bak hava çok güzel güne güzel başlayalım elhamdülillah diyelim

Back
X