Kahramanmaras///46

hiç unuturmuyum ablam yaaa inan günlerim çok yoğun geçiyor ama ben çok memnunum bu durumdan böylece artık hiiiiç sıkılmıyorum.bu yüzdende eskisi gibi pcye bakamıyorum.peki diğer hemşolar nerdeler hiç yazmıyorlarda eşk olsun yani ben bile şu yorgunluğuma rağmen yazıyorum.

yeniyil10008va6wn4.jpg

bugün ben geç kaldım. eh mesajlarım anca gelecek.

good_afternoon_02.gif

herkese tünaydın. fazla kalamayacağım. çok işim var. daha börek ve pogaça pişirecem. fırını bekliyorum. rulo pastamın pandispanyası pişiyor. dün gece 2 pastam hazır oldu. büyük fırını açtım. eh rulo pastamın tarifinin ölçüsü ona göre. o çıkınca börek ve pohaçamı koyacağım. herşey hazır. tek yemek derdim var. oda tavukla pilav olacak. yanına salata. menüm nasıl kızlar. fakat ben az yiyeceğim. malum tansiyon var.

.

• 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınız da güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bol ve bereketli para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. hamişler için i her şeyden önemlisi mutlu sağlıklı bebeklerimizi hayırla kucağımıza almayı dilerim.
    herşeyin toz pembe görünmediği,beyaz ,mavi yeşil,sarı rengarek güzel bir yıl diliyorum
    ülkmeize sizlere bizlere hepimizee Mutlu Yıllar
a.s. a.s. a.s.​

Son düzenleme:
bugün ben geç kaldım. eh mesajlarım anca gelecek.

good_afternoon_02.gif

herkese tünaydın. fazla kalamayacağım. çok işim var. daha börek ve pogaça pişirecem. fırını bekliyorum. rulo pastamın pandispanyası pişiyor. dün gece 2 pastam hazır oldu. büyük fırını açtım. eh rulo pastamın tarifinin ölçüsü ona göre. o çıkınca börek ve pohaçamı koyacağım. herşey hazır. tek yemek derdim var. oda tavukla pilav olacak. yanına salata. menüm nasıl kızlar. fakat ben az yiyeceğim. malum tansiyon var.

oooo ablacim harika valla menun canim cekti.bizi davet etmek yokmu

selam canum hemşolarım nasılsınız bakim bugün
ben malesef biraz buruğum
çünkü kocişim yanımda olamayacak
sizin gece için planlarınız ne anlatın bakim kimler neler yapcek nerelere gidecek

selam canum hemşolarım nasılsınız bakim bugün
ben malesef biraz buruğum
çünkü kocişim yanımda olamayacak
sizin gece için planlarınız ne anlatın bakim kimler neler yapcek nerelere gidecek

canım kıyamam sana. yakın olsak gel bana derim. biz iki yaşlı başbaşayız. tv izleyeceğiz. kocaman bir sofra hazırladım. ama kimse yok. senağlama bir sürü mama yaptım. tatlı ve tuzlular yaptım. hepsi kalacak gibi. keşke çocuklarımda yanımda olsaydı.:çok üzgünüm::a015:

oooo ablacim harika valla menun canim cekti.bizi davet etmek yokmu

cokacimcoook keşke gelsen. biraz buruk bir yılbaşı olacak bize.senağlama ilk defa böyle yalnız kutlayacağız.:çok üzgünüm: kalabalık bir aileymişiz gibi hazırlık yapmışım. yalnız olduğumuzu unuttum.:a015: hersene böyle hazırlık yapardım. alışkanlık işte.:bbo:

Mutlu Yıllar... Yılbaşında evi ıssız olan bi siz değilsiniz şekerler, hatta yemekler bile annemden geldi. Biz ailecek grip olduk eşim uyuyor ben de fırt fırt burmumu çeke çeke foruma bir uğrayayım dedim:) Habire ateşim çıkıyor bir üşüyorum bi terliyorum kzım antibiyortikleri içiyor iyileşiyor derken eşimde ben de faranjit şiddetli bir gribe yakalandık ve bugün mugün evde yatıyoruz Allah yeni yılda herkese sağlık, sıhhat ve mutluluk versin, yanında da bol kazanç inşallah..

Öptüm, tekrar iyi seneler...
10957ri7.gif

w500.png

betül ablacım çook sağol canım benim senin düşünmen yeter şimdi kocişim geldi ama ben yeni yıla temizlik yaparak girdim.önümüzdeki yıl boyunca temizlik yapıcam sanırım.
sende sıkma tatlı canını evlatların sağlıklı olsunlarda varsın yanında olmasınlar
ne yapalım hepimiz zamanımız gelince yuvadan uçmadıkmı doğanın kanunu işte
bazan düşünüyorumda bisürü çocuk doğurup yaşlılığımda biri olmasada biri olur yanımda yalnız kalmam diyorum
yalnız kalmaktan çok korkuyorum kocamaaaaan bir aile olmak istiyorum

yeniyıl dileğim ailemle huzurlu mutlu sağlıklı ve hep beraber uzuuuun bir ömür geçirmeyi diliyorum
allah kimseyi yanlız koymasın sağlığından etmesin

[QUOTE="NightRose";4733119]Mutlu Yıllar... Yılbaşında evi ıssız olan bi siz değilsiniz şekerler, hatta yemekler bile annemden geldi. Biz ailecek grip olduk eşim uyuyor ben de fırt fırt burmumu çeke çeke foruma bir uğrayayım dedim:) Habire ateşim çıkıyor bir üşüyorum bi terliyorum kzım antibiyortikleri içiyor iyileşiyor derken eşimde ben de faranjit şiddetli bir gribe yakalandık ve bugün mugün evde yatıyoruz Allah yeni yılda herkese sağlık, sıhhat ve mutluluk versin, yanında da bol kazanç inşallah..

Öptüm, tekrar iyi seneler...
10957ri7.gif

w500.png
[/QUOTE]

canım iyi yıllar sanada. ayrıca geçmiş olsun. umarım tez zamanda ayağa kalkarsınız.:asigim:a.s.:nazar:

Back
X