ahha bacım ah vakit yetti mi diye sor bir hele.hemşolarım hepinize selam nasılsınız bakalım görüşmeyeli ,biraz sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz ailece o yüzden canım hiç birşey yapmak istemiyor siteyede bu yüzden uğramaz oldum kimsenin keyfini kaçırmak istemedim ,özledim sizleri ,
ablacığım yeni pc n hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan,
artık eskinin helvasını yaparsın bizde yerizcokacimcoook,hepinizi kocaman öpüyorum ,Şeniz
canım inşallah bu kötü dönemi bir an evvel atlatırsın.rabbim gönlünüzdn geçen bütün herşeyi verisn size.umarım dertlerin bir an önce çözülür
aşk olsun emi cadı sen demek k.maraşa geldin kız insan arkadaşınada uğramazmı eh ben küsmeyimde kimler küssün:dilcikar:
bacım evleniyrodu geldim.
kına düğün dü çeyiz di derken hiç bir yere çıkmadım.
zaten bebk büyümeye başladı ya :)))))) pekte yalnız bırkamadıalr sağolsunlar.anne baba bacı derken herkes nazlıyordu.arayan çağıran arkadaşalr abile varya siz gelin gelemiyorum dedim.vakit yoktu.ama inşallah gene geleceğim ben.:))))köküm herşeyim orada canım .
nihayet döndün canım. ee memleketten bahset. bol bol hasret gidermişsindir sanırım. :jeyyar:
evet evet ama yetmiyor be abla .oyyyyyy oyyyyyyy çok güeldi.
istanbuluın yoruculuğu yoktu.yoğunduk ama yorulmadık.kafa rahattı.ne desm mki .herkes orada çok iyi, ne desem ki özelm bitmiyuor abla.hemen başladı:)