- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Tek derdiniz bu olsunGözüm kanadı Allah aşkına ya. Bu nasıl bir yazım tarzıdır.
Var cok sukur. Calisiyorum daSonrasında yaşayacağın zorlukları düşünüp cesaret edemiyosundur belki. Ama cesaretini topla ve çık git o evden kendine değer veriyosan. Bir yerden başladıktan sonra bi şekilde kolaylaşır ve düzelir her şey. Mesleğin var mı?
İnanılmaz ama kocanıza hak verdim.
Banyo malzemelerini asla mutfağa taşımam.
Gerçekten çok kötü bu yönünüz.
Genel temizleyicileri de banyoda değil balkon dolabında tutarım.
Banyodaki dolapta sadece banyoya ait malzemeler bulundururum.
Başka yol yokmuş gibi banyo maşrapasını mutfakta kullanmak iğrenç.
Çok şükür daha ne olsunVar cok sukur. Calisiyorum da
Bu şekilde davranması mı gerekir. Kendisi de el atacak o zaman. Hiç sevmem hizmet bekleyip bir de söylenen adamı. Zaten iki tarafta çalışırken ev işinin sadece kadına yüklenmesi de başlı başına bir sorun benceİnanılmaz ama kocanıza hak verdim.
Ya psikolojik olarak ole bi haldeyim ki. Butun kotu konusmalarini unutuyorum kisa sure sonra. Ben unutmak istemiyorum. Resmen hali altina supuruyorum istemsizce. Mesela nasil kavga ettigimizi hatirliyorrum ittigini kaktigini hatirliyorum ama soylesigi igrenc sozleri ve kavga konusunu unutuyorum kendi kendime unutturuyorum bunun farkndaym. Ama nasil yapiyorum blmiyorumÇok şükür daha ne olsunekonomik bağımsızlık çok önemli gerçekten. Cesaretinizi toplamanız lazım. Psikolojik olarak savunma geliştirmişte olabilirsiniz. Yani yapılanları umursamamanız buyüzdendir. Ama zamanla hem kendinize saygınız kalmaz hem hayattan tat almazsınız. Çocukta yoksa bir dk düşünmeyin bile. Tekrar birini seversiniz, bu adama ömrünüzü vermeyin
Daha iyi bildiğini iddia eden, kendi yapsın?İnanılmaz ama kocanıza hak verdim.
Tamam bu konuda zaten o da ben de kapadik konuyu. Ama dun. Dunku yaptigm gayet normal biseydi. Dolap silmek icin yuzey temzleyicisi kullandm. Ki banyoda kullandigm bir urun degl. Sadece kapalli banyo dolabinda duruyor. Ayrica onun derdi dedigini dinlememem. Bana diyo ki bu yaptgn savas acmak seni biyerime takmiyorum demek diyiİnanılmaz ama kocanıza hak verdim.
Kağıda yazın, buzdolabına asın.Ya psikolojik olarak ole bi haldeyim ki. Butun kotu konusmalarini unutuyorum kisa sure sonra. Ben unutmak istemiyorum. Resmen hali altina supuruyorum istemsizce. Mesela nasil kavga ettigimizi hatirliyorrum ittigini kaktigini hatirliyorum ama soylesigi igrenc sozleri ve kavga konusunu unutuyorum kendi kendime unutturuyorum bunun farkndaym. Ama nasil yapiyorum blmiyorum
Ayrılmıyorsanız ve huzur istiyorsanız kocanızı dinleyin.Tamam bu konuda zaten o da ben de kapadik konuyu. Ama dun. Dunku yaptigm gayet normal biseydi. Dolap silmek icin yuzey temzleyicisi kullandm. Ki banyoda kullandigm bir urun degl. Sadece kapalli banyo dolabinda duruyor. Ayrica onun derdi dedigini dinlememem. Bana diyo ki bu yaptgn savas acmak seni biyerime takmiyorum demek diyi
Bence de ama burada ne kadın normal ne erkek.Daha iyi bildiğini iddia eden, kendi yapsın?
Sebep ariyo deglim ki. Sebep o kadar cok ki. Bana gul givi de davransa hayata bakis acimiz farkli. Ben gidemiyorim. Bisey var sanki yapamyorum. Dun cok dusundum kapadim kendimi odaya. Cesaretim yok kahretsin ki yok.yaptığınız doğru değil gerçekten ama yüze tükürmek? vurmak ,hakaretler ve sizin gitmek için hala sebep aramanız ? biri benim yüzüme tükürse onu o tezgaha gömerim? ne demek yani?Çıkın gidin niye hala sebep arıyorsunuz? Ya ben burdaki kadınları hiç anlamıyorum. Hadi geliriniz olmaz ,mecbursunuzdur e bi de çalışıyormuşsunuz. alın o evde dayak yiyerek hizmet etmeye devam edin daha ne diyebiliriz ki?
Cesaretsizlik değil bu, stalinin tavuğu gibi olmuşsunuz.Sebep ariyo deglim ki. Sebep o kadar cok ki. Bana gul givi de davransa hayata bakis acimiz farkli. Ben gidemiyorim. Bisey var sanki yapamyorum. Dun cok dusundum kapadim kendimi odaya. Cesaretim yok kahretsin ki yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?