- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
hanimlar yine bi duzeltme ekliyim BEN SANIRIM EVDEN GIDERSEM BISEY YAPAR DUSUNCESIYLR KORKUYORUM..DUZELTME YAPIYIM. HERKES YORUM YAPMIS. AMA BANYODAKI MASRAFA DEDIGIM OYLE ALATURKA TUVALETTE KULLANILAN MUSLUK ALTI MASRAFA DEGIL. HA EVET LAVOBA YANINDA DURUR SULAR KESILDIGNDE. AMA NORMALDE TUVALETTA KULLANILMAZDun 1 saat sizin deidklerinizj kendi ic sesimi dinleidm de kovuldugum evden yine defolup gidemeidm. Kafayi yicem bunu neden yapamiyorum ben neden?????! Evet ailem bi sebep onlara nasil anlaticam cok buyutecekler hic beklemiyorlar. Ama kendimi dusunuyorum ufffacik da olsa bi yanim gitmiyor. Diger yanim nefretler ediyor ben bole yasayamam diyor. Eger mantikk cercevesinde dusunursek mantiken benim bu evden gitmem gerkeiyor. Asla asla anlasamiyriuz. Adim gibi eminim ileride cokkkkk farkli sorunlar olacak. Son olaya bakin; Mutfak tezgahina banyodaki masrafayi koydum ama lavoba icine. Kaynar su doktum icine mangal telini temizlemek icin. Icine detarjan falan da doktum. Sonra o teli suyu suzulene kadar dursun diye tepsi ustune aldim. Kudddddurdu. igreniyomus benden piiissssslik diyo. Ne hakaretler. Sonra hakli mi acaba diye kendimi sorguladim tamam banyoda da kullanilabliyo nadir de olsa o masrafa ama onu tezgaha koymadim camasir suyuyla zaten temizleyip ole koydum teli tepsiye. S.c sam ayni seymis. Ne igrenc konusmlar. Neyse buyuk kavga edip birgun sonrasi normale dondu duzeldi. Uzatmadim. Kirginim ama normal konusuyorum. Dun de mutfak dolaplarini siliyim parlasin dedim. Genel temzleyici sadece salonun dolaplarini yani unuteyi ve mutfak dolaplarini sildigm detarjan.. tezgaha koydum ki silyim diye gordu. Seeen bana resmen savas aciyosun diyo bana. Inadina yapiyosun. Daha dun ayni seyden kavga etmedik mi sen beni sallamiyomusun. Ben o tezgahta yemek yapiliyo baska bisey koyma demedim miiii sen nasil biseysin diyo. Ya detarjan bu ne ki sanki dolaplari silicem diyorum. Heryerde geziyo o detarjan diyo. Icerinin mobilyasini sliyorum simdi de mobilya silicem mutfagin diyorum abana diyo ki. Bamyo da durmuyo mu o detarjan. Ya herkes detarjanalrini banyoya koyar kapali dolap. Napiyim dedim. Gudurdu kudurduu vurdu. Yuzume tukurdu pisslik. Rezilmisim ben.nasil pislikmisim. Suan keske yapsan da cikip gitsen su evden dedi. Inanin giyindim cantami ciakrdim hazrlandim. Gidmeiyorum!!! Kendimden nefret ettim. Niye defolup gotmyorum diye. Yapamiyorum. Cokkk sevdigmden degil. Cevabini ben de blmiyorum. Cildiriyorum artik. Napicam blmiyorum. Biri anlatsa bunlari salaksin derdim. Yok yapamiyorim. Cok cikmazdym. Bana ole empoze ediiyo ki ben hatalimym hakkaten diiyo beynim aklimin ucunda bi yerde. Inat ne diye yapiym. Bazen dedigi seyleri hakkaten yapmiyo ya da aksine ayni seyi yapiyorum. Ama yapi olarak umursamazligmdan oluyo bence. Cunku yaparken unutyorum aklima dahi gelmiyo dedigi. Heeer seye ama heerseye kariisyo. Cildiricam. Nasil defolup gidicem blmiyorum. Ki kovulmama ragmennn
Son düzenleme: