• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahretsin ki bitti!

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
keşke hiç başlamasaydık..:14:yaşanmasaydı bunlar..:14:erkek arkadaşımın atanamadığı için girdiği stres dönemi bizim ilişkimizin bitmesine neden oldu..her gün kaç kere arayan adam günde 1 kere aramaya haftada 1 gün görüşmeye başladı gitgide soğuklaştı,dialogumuz yavaşladı..kendi içine çekildi.biliyordum aslında beni sevdiğini, hissedebiliyordum ama benim de yaşadığım kişisel ve ailevi sorunlar ilişkiyi bu şekilde yürütmeme yetmedi.çünkü bugünler de her zamankinden fazla ilgiye ihtiyacım var.o yüzden anlayışlı olamadım ona karşı.o da çaba gösteremedi.dün yine sert bi mesaj gönderdim.bana karşı net olmasını istedim.buluştuk.elimi tuttu, ''bu süreci beraber atlatalım beni anla bana destek ol bu süreci yaşamak zorundayız sen de geleceğini düşün bişeyler için mücadele et 7 ay boyunca böyle çalışmak zorundayım başka şansım kalmadı'' dedi. istediği cevabı veremedim ona o gerginlikle.o da ''böyle üzülmeni istemiyorum.bu şekilde gitmesi seni üzüyor. beni düşünme bu yaşadıklarımızı ihmal olarak görme. ara verelim. ben seni yine ararım sen beni arama desen de ararım '' dedi..bişey ya vardır ya yoktur benim için.ara vermek de neyin nesi dedim..bi yöntem sun o zaman dedi sustum yani ona da çıkış noktası bırakmadım..''benim mesleki durumum bu özel durumumuzun yürümesine engel oluyor öyleyse bitsin' dedi..özel derse gidiyordu.benle aynı otobüse bindi.eve tek başına yürüme dedi öğrenciyi aradı geç gelicem biraz dedi eve kadar bıraktı beni.dersten sonra da yine aradı.fakat bugün ses yok.ne olduğunu ben de anlayamadım.ne yapmam gerektiğini de şaşırmış durumdayıım.sevmek herşeye yetmiyo.keşke olmasaydı böyle:85:

Son düzenleme:
pişmanım diyemiyorum ama içimde nedenini çözemediğim bi huzursuzluk var.ben ondan bi çaba beklemiştim.istedim ki kendiliğinden ''düzelirim tamam'' desin.ben de ondan bunu isteyemedim.:50:

bulunduğu durum nedeniyle sizden uzak durması gerektiğine karar vermiş belliki ama şu varki seven insan ara verelim ayrı kalalım dememeli herşeye rağmen sana değer veriyorsa eşi,sevdiği, işinden önce gelmeli ama ben sana tekrar dönecek diyorum aynı durum benimde başıma geldi ve 5 ay sonra döndü sorunları olduğundan dolayı arayamadığını söylemişti ama insan inciniyor üzülüyor ilgi sevgi bekliyor ara verme kararından sonra ben soğumuştum beraber olduğum kişiden seni anlıyorum

Anladığım kadarıyla sevgiliniz öğretmen ve henüz atanamadı, bunun ezikliğini ve sıkıntısını yaşıyor içinde, belki bunalımda.
Sense beni sürekli arasın, görüşelim falan diyorsun.
Ama insan hep aynı olamaz ki, biraz anlayışlı olmalısın, ona destek olup bunları atlatabileceğinizi söylemelisin.
Tek taraflı çabayla malesef yürümez, biraz daha anlayışlı ol bu sefer ilk adımı sen at.

ilişkiniz bitmemiş bence...
biraz zor dönemler geçiriyorsunuz sadece.
sanırım kpss ye girecek?
gerçekten çok stresli bir dönem.
ben de sevgilime çok agresif davranıyorum. gelecek kaygısı her şeyi bastırıyor :(
biraz daha sakin gidin. günde 1 kere konuşun mesela.
sabredilmeyecek şey değil.
ben gündüzleri çalışıyorum. akşam 8 den 9 a kadar nette sevgilimle konuşuyorum. onun dışında konuşmuyoruz.
birbirinizi kaybetmektense biraz az görüşmek çok daha mantıklı geliyor bana.

ara vermekte ne oluyo bu yeni moda sanırım
ben hiç anlamıyorum o verilen arada ne yapılıyo ki niye ara veriliyo sonra tamam ara bitti devam mı deniliyo
ya tamamen bitmeli yada bütün olumsuzluklara rağmen devam etmeli
hayat birçok şeye gebe her an bişey olabilir herkesin sorunu vardır ama tüm olanlara rağmen aşkın hatrına gönlün hatrına direnmek gerekir
bence klasik erkek modeli işte ayrılalım demeye cesaret edemeyip ara verelim gbi şeyler
sizi ve ilişkinizi tam bimiyorum sadee yazdıklarınıza ve ara verelim lafına göre konuşuyorum
hakkınızda hayırlısı olur inşallah

bulunduğu durum nedeniyle sizden uzak durması gerektiğine karar vermiş belliki ama şu varki seven insan ara verelim ayrı kalalım dememeli herşeye rağmen sana değer veriyorsa eşi,sevdiği, işinden önce gelmeli ama ben sana tekrar dönecek diyorum aynı durum benimde başıma geldi ve 5 ay sonra döndü sorunları olduğundan dolayı arayamadığını söylemişti ama insan inciniyor üzülüyor ilgi sevgi bekliyor ara verme kararından sonra ben soğumuştum beraber olduğum kişiden seni anlıyorum

evet şu an çok kötüyüm.
zaten yeterince yorgun ve çaresiz hissediyordum kendimi.
ben onu bu şekliyle kabul edemedim.
o da ara verelim' dedi
ben benim lugatımda ara verelim yok diyince; sonuç bu :bitti.

Anladığım kadarıyla sevgiliniz öğretmen ve henüz atanamadı, bunun ezikliğini ve sıkıntısını yaşıyor içinde, belki bunalımda.
Sense beni sürekli arasın, görüşelim falan diyorsun.
Ama insan hep aynı olamaz ki, biraz anlayışlı olmalısın, ona destek olup bunları atlatabileceğinizi söylemelisin.
Tek taraflı çabayla malesef yürümez, biraz daha anlayışlı ol bu sefer ilk adımı sen at.

ama ne diyebilirim ki nasıl bir adım atabilirim sence?
sevgilim öğretmen ve atanamadı.sözleşmelide gitme olsalığı da düşük.
yani devam etseydi temmuza kadar böyle gidecekti bu ilişki.
yapabilir miyim?o ara verelim demişken hadi devam edelim mi demeliyim.bilmiyorum.:59:

ilişkiniz bitmemiş bence...
biraz zor dönemler geçiriyorsunuz sadece.
sanırım kpss ye girecek?
gerçekten çok stresli bir dönem.
ben de sevgilime çok agresif davranıyorum. gelecek kaygısı her şeyi bastırıyor :
biraz daha sakin gidin. günde 1 kere konuşun mesela.
sabredilmeyecek şey değil.
ben gündüzleri çalışıyorum. akşam 8 den 9 a kadar nette sevgilimle konuşuyorum. onun dışında konuşmuyoruz.
birbirinizi kaybetmektense biraz az görüşmek çok daha mantıklı geliyor bana.

canım ne güzel orta yolu bulabilmişsiniz siz ne mutlu.
biz başaramadık.
kim hatalı bilmiyorum
ama yokluğunu çok hissediyorum şimdiden.

ara vermekte ne oluyo bu yeni moda sanırım
ben hiç anlamıyorum o verilen arada ne yapılıyo ki niye ara veriliyo sonra tamam ara bitti devam mı deniliyo
ya tamamen bitmeli yada bütün olumsuzluklara rağmen devam etmeli
hayat birçok şeye gebe her an bişey olabilir herkesin sorunu vardır ama tüm olanlara rağmen aşkın hatrına gönlün hatrına direnmek gerekir
bence klasik erkek modeli işte ayrılalım demeye cesaret edemeyip ara verelim gbi şeyler
sizi ve ilişkinizi tam bimiyorum sadee yazdıklarınıza ve ara verelim lafına göre konuşuyorum
hakkınızda hayırlısı olur inşallah

ben de benim için ya vardır ya yoktur
net olmalı benim için dedim
o da 'ben gayet medeni bi konuşma yaptım..ama senin tabuların engel oluyo.senin başka önerin varsa hazırım' dedi.
sustum.
geldiğimiz nokta bu.
umarım atlatabiliriz
yorumun için tşk ederim.

biraz önce aradı.
15-20 dakika kadar konuştuk.
hani bitmişti?
onay mı vermemi bekledi.
ara verince ben seni ararım sen arama desen de dedi.
ama ben ara vermeyi kabul etmedim
şimdi biz devam mı ediyoruz yoksa kendince ara verdik de arıyor mu:18:
çok karışık ya:51:

bak aramış işte:)birbirinizi seviyorsunuz,biraz sabır herşey yoluna girecek bence ellerinizi sımsıkı tutun allahım ayırmasın canım mutluluklar:29:

tabiki bitmemiş, sadece ikinizde kendi kendinize triplerdesiniz bence :34:
önemli olan böyle dönemleri birlikte atlatabilmektir, mutlu günde herkes "iyi ve mutlu çift" zaten..
hem sizde kendinizdeki hataların farkındasınız, kendiniz söylüyosunuz, bu çok iyi birşey ilişkiniz adınada..
bence sizde, erkek arkadaşınızda birbirinizi seviyorsunuz ve tek ihtiyacınız olan biraz anlayış..
umarım hasarsız atlatırsınız bu dönemi :61:
sevgiler :71:

şimdi nasıl ara vermiş oldu ben anlamadım senn de kafan karışmıştr muhakkak
madem ara vermek istiyo neden sen arama desende ararım diyo
sanırım ayrılmak istiyo sanra yok yok bn onsuz yapamam diyip arıyo
bence sen hiç bişi yapma zamanla senden bişey görmeyince net kararını vericektir
böyle belirsiz olmak ayrılmaktan daha kötü bence

Daralmış bunalmış,atanamamış bir daha ne zaman atanacak kimbilir..
Bir erkek için iş aşktan çok önece geliyor.
Sabır gerekiyor,ayrılmamak için ara vermek istemiş.
Ayrılmak için kafii sebepler değil,mutsuz bir erkek bizim gibi tlflara tutunmaz.
Asosyal olur genelde..

Böyle zamanları atlatmazsanız yarın yaşanacka günlerin kıymeti olmaz.
zaten o günleri de göremezsiniz ilişkinizin sınavı bu süreç
atlatırsanız elele sağlamlaşır,kapris zamanı değil

bak aramış işte:)birbirinizi seviyorsunuz,biraz sabır herşey yoluna girecek bence ellerinizi sımsıkı tutun allahım ayırmasın canım mutluluklar:29:

canım tşk ederim:34:
ben seviyorum
onun da sevdiğini hissedebiliyorum ama bu dönemde acaba larım oluştu
araya soğukluk girdi
dün ona inandım sorunlarının olduğunu da biliyorum
umarım kısa zamanda netliğe kavuşur.
:71:

keşke hiç başlamasaydık..:14:yaşanmasaydı bunlar..:14:erkek arkadaşımın atanamadığı için girdiği stres dönemi bizim ilişkimizin bitmesine neden oldu..her gün kaç kere arayan adam günde 1 kere aramaya haftada 1 gün görüşmeye başladı gitgide soğuklaştı,dialogumuz yavaşladı..kendi içine çekildi.biliyordum aslında beni sevdiğini, hissedebiliyordum ama benim de yaşadığım kişisel ve ailevi sorunlar ilişkiyi bu şekilde yürütmeme yetmedi.çünkü bugünler de her zamankinden fazla ilgiye ihtiyacım var.o yüzden anlayışlı olamadım ona karşı.o da çaba gösteremedi.dün yine sert bi mesaj gönderdim.bana karşı net olmasını istedim.buluştuk.elimi tuttu, ''bu süreci beraber atlatalım beni anla bana destek ol bu süreci yaşamak zorundayız sen de geleceğini düşün bişeyler için mücadele et 7 ay boyunca böyle çalışmak zorundayım başka şansım kalmadı'' dedi. istediği cevabı veremedim ona o gerginlikle.o da ''böyle üzülmeni istemiyorum.bu şekilde gitmesi seni üzüyor. beni düşünme bu yaşadıklarımızı ihmal olarak görme. ara verelim. ben seni yine ararım sen beni arama desen de ararım '' dedi..bişey ya vardır ya yoktur benim için.ara vermek de neyin nesi dedim..bi yöntem sun o zaman dedi sustum yani ona da çıkış noktası bırakmadım..''benim mesleki durumum bu özel durumumuzun yürümesine engel oluyor öyleyse bitsin' dedi..özel derse gidiyordu.benle aynı otobüse bindi.eve tek başına yürüme dedi öğrenciyi aradı geç gelicem biraz dedi eve kadar bıraktı beni.dersten sonra da yine aradı.fakat bugün ses yok.ne olduğunu ben de anlayamadım.ne yapmam gerektiğini de şaşırmış durumdayıım.sevmek herşeye yetmiyo.keşke olmasaydı böyle:85:

yazdıklarından cok etkılendım acıkcası. umarım bundan sonra hayatta hersey istediğin gibi olur

Back
X