• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahretsin ki bitti!

Kpss olmaması ve iş stresi gerçekten çok zor.. benim kardeşimde yaşıyor ordan biliyorum yüzü sürekli asık sürekli kavga sinir... kolay değil cnm onlar içinde insan kendi derdiyle başa çıkamazken en sevdiği olsa bile gözü görmüyor.. belli ki birbirinizi seviyorsunuz o da bir çözüm bulamadığı için ara verelim demiş gerçekten istediği için ara verelim demiş olsa ne arar ne sorardı ohh kurtuldum der önüne bakardı.. ama yinede seni düşündüğünü belli ediyor demekki seni de kaybetmek istemiyor ama yerine getirmek zorunda olduğu sorumluluklarda var.. bir erkek için babasından harçlık istemekten zor bişey olamaz ki erkek arkadaşın sanlyımış özel ders verebileceği bir alandan mezun olmuş.. yinede kendi işi olsun istiyor tabiiki bir gelecek kurabilmeniz için bu da şart.. bunu aşılması gereken bir süreç olarak düşünürseniz belki dayanma gcünüz artar biraz daha.. her şey gönlünüzce olsun..

Kpss olmaması ve iş stresi gerçekten çok zor.. benim kardeşimde yaşıyor ordan biliyorum yüzü sürekli asık sürekli kavga sinir... kolay değil cnm onlar içinde insan kendi derdiyle başa çıkamazken en sevdiği olsa bile gözü görmüyor.. belli ki birbirinizi seviyorsunuz o da bir çözüm bulamadığı için ara verelim demiş gerçekten istediği için ara verelim demiş olsa ne arar ne sorardı ohh kurtuldum der önüne bakardı.. ama yinede seni düşündüğünü belli ediyor demekki seni de kaybetmek istemiyor ama yerine getirmek zorunda olduğu sorumluluklarda var.. bir erkek için babasından harçlık istemekten zor bişey olamaz ki erkek arkadaşın sanlyımış özel ders verebileceği bir alandan mezun olmuş.. yinede kendi işi olsun istiyor tabiiki bir gelecek kurabilmeniz için bu da şart.. bunu aşılması gereken bir süreç olarak düşünürseniz belki dayanma gcünüz artar biraz daha.. her şey gönlünüzce olsun..

o da öyle canım eski neşeli sevgilim yok artık
ben neşelendiriyorum güldürüyorum arada
çok üzülüyorum böyle olmasına ama bu yaşanması gereken bir süreç demekki
bana güç verdin canım sağol.umarım bu süreci kazasız atlatırız.çünkü ben de onun hep yanında olmak istiyorum.
biraz sabıra ihtiyacım var sanırım:26:

o da öyle canım eski neşeli sevgilim yok artık
ben neşelendiriyorum güldürüyorum arada
çok üzülüyorum böyle olmasına ama bu yaşanması gereken bir süreç demekki
bana güç verdin canım sağol.umarım bu süreci kazasız atlatırız.çünkü ben de onun hep yanında olmak istiyorum.
biraz sabıra ihtiyacım var sanırım:26:

kpss olmazsa başka bir şansı yokmu niye bu kadar kendini hırpalıyor
benim eski erkek arkadaşım matematik mezunuydu öğretmen olmak istemiyordu
ama bir yıl falan dershanelerde çalışmak zorunda kaldı sonra bankaya işe girmişti
yani böyle başka bir işe girme şansı yokmu illaki kpss olmak zorunda
valla üzüldüm sizin için erkekler böyle şeyleri kafaya çok takarlar

kpss olmazsa başka bir şansı yokmu niye bu kadar kendini hırpalıyor
benim eski erkek arkadaşım matematik mezunuydu öğretmen olmak istemiyordu
ama bir yıl falan dershanelerde çalışmak zorunda kaldı sonra bankaya işe girmişti
yani böyle başka bir işe girme şansı yokmu illaki kpss olmak zorunda
valla üzüldüm sizin için erkekler böyle şeyleri kafaya çok takarlar

benim sevgilim de matematik öğretmeni
kendini hırpalıyor çünkü illa devlet olsun istiyor.şu an yegane amacı o
özelde çok iyi bir kurumda çok iyi para kazanıyordu çok da özel dersleri oluyordu
ama isteği bu yönde..şu an sadece özel derslere gidiyor.onun dışında ders çalışıyor.
ve biz de bu noktaya geldik:26:

kızma ama bence butun suc senin... erkekler iş konusunda cok daha stresslı olurlar.. o sana guzelce derdını anlatmıs sen trıp yapmışsın. onun zor gunlerınde yanında olmayacaksında ne zaman olacaksın. alttan almayı bılmen gerekıyo.

kızma ama bence butun suc senin... erkekler iş konusunda cok daha stresslı olurlar.. o sana guzelce derdını anlatmıs sen trıp yapmışsın. onun zor gunlerınde yanında olmayacaksında ne zaman olacaksın. alttan almayı bılmen gerekıyo.

ama yanında olmama bu şekilde mi izin verecek
onun istediği zamanlarda konuşulacak görüşülecek bazen de hiç görüşülmeyecek
görüşülmediği zamanlar üzerine gidilmeeyecek kendi haline bırakılacak
ama bu şekilde bir ilişkiden söz etmek mümkün mü canım:50:
kaprisliyimdir bunu kabul ediyorum ama bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum
bilmiyorum ben mi hata yapıyorum
ama sanırım bu iş bitecek
çünkü olmuyo
demek ki ben bu çelişkili süreci,bana arkadaş gibi davranılmasını kaldırabilecek güçte değilim:14:

ama yanında olmama bu şekilde mi izin verecek
onun istediği zamanlarda konuşulacak görüşülecek bazen de hiç görüşülmeyecek
görüşülmediği zamanlar üzerine gidilmeeyecek kendi haline bırakılacak
ama bu şekilde bir ilişkiden söz etmek mümkün mü canım:50:
kaprisliyimdir bunu kabul ediyorum ama bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum
bilmiyorum ben mi hata yapıyorum
ama sanırım bu iş bitecek
çünkü olmuyo
demek ki ben bu çelişkili süreci,bana arkadaş gibi davranılmasını kaldırabilecek güçte değilim:14:

sen de haklısın o da haklı.ilişki hep canım cicimli değildir tatlım.bu dönemi onun yanında geçirebilmen gerekir.

dün ona özledim dersin yoksa görüşelim diye mesaj attım.
aradı gittik bir yere oturduk..
sonra bende bir pişmanlık duygusu oldu.
çünkü görüşme talebi ondan gelmemişti,onu zorladığımı düşündüm..
bu düşünce de yüz ifademe yansımış olacak ki hep somurtmuşum farkettti bunu
''çok sinirlisin,dövecek gibisin' diye takıldı..
tatsız bir görüşmeydi yani..
gece duramadım bir mesaj attım..
''bugün biraz abartmış olabilirim.senin düşündüğün gibi benim sana karşı bir öfkem yok.sadece şartların bizi getirdiği bu duruma kırgınım,üzgünüm.çünkü bunu hakettiğimizi düşünmüyorum, biz böyle değildik.seni özledim,o yüzden de görüşmek istedim sonra sanırım hata yaptım görüşmeyi istemekle dedim.çünkü senden böyle bi talep gelmiyor.ben de artık seni zorlamamam gerektiğine karar verdim bundan sonra sana bırakıyorum.bitirmek istersen istemesem de sana yok diyemem.eskisi gibi değiliz.sen de bana kırgın gibisin.ama devam edersek de hep yanında olacağımı,seni sevdiğimi bil''
mesajım buydu.
gece 3 te yazdım.
ama ondan bir cevap yok.:14:
bilmiyorum iyi mi yaptım ama hissettiklerim buydu ve içimde kalmasını istemedim daha fazla:58:

katılıyorum..
keşke bizim yarımız kadar olabilseler:26:

evet merhametsiz gibi gözüküyor belki ama ben sevgilinin mantıklı davrandığını düşünüyorum.işi gücü yerleşmiş bir düzeni yok aile hayatı kötü diyorsun.bu çocuk napsın canım?ben hata göremiyorum :50:
böyle bir durumdayken seni bırakmamış arıyo soruyo elinden geldiğince..çoğu erkeğin yaptığı gibi üste çıkmaya da çalışmamış..

dün ona özledim dersin yoksa görüşelim diye mesaj attım.
aradı gittik bir yere oturduk..
sonra bende bir pişmanlık duygusu oldu.
çünkü görüşme talebi ondan gelmemişti,onu zorladığımı düşündüm..
bu düşünce de yüz ifademe yansımış olacak ki hep somurtmuşum farkettti bunu
''çok sinirlisin,dövecek gibisin' diye takıldı..
tatsız bir görüşmeydi yani..
gece duramadım bir mesaj attım..
''bugün biraz abartmış olabilirim.senin düşündüğün gibi benim sana karşı bir öfkem yok.sadece şartların bizi getirdiği bu duruma kırgınım,üzgünüm.çünkü bunu hakettiğimizi düşünmüyorum, biz böyle değildik.seni özledim,o yüzden de görüşmek istedim sonra sanırım hata yaptım görüşmeyi istemekle dedim.çünkü senden böyle bi talep gelmiyor.ben de artık seni zorlamamam gerektiğine karar verdim bundan sonra sana bırakıyorum.bitirmek istersen istemesem de sana yok diyemem.eskisi gibi değiliz.sen de bana kırgın gibisin.ama devam edersek de hep yanında olacağımı,seni sevdiğimi bil''
mesajım buydu.
gece 3 te yazdım.
ama ondan bir cevap yok.:14:
bilmiyorum iyi mi yaptım ama hissettiklerim buydu ve içimde kalmasını istemedim daha fazla:58:

bugün söylemeseydin yarın söyleyecektin daha fazla içinde tutamazdın iyi yapmışsın..
sanırım düşünme aşamasında o da:26:

Back
X