kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir gün önceden kalma koca bir tabak güveç olacak ve ben ertesi gün yeniden güveç yapıcam, bu hiç normal değil. İki kişiye koca bir tabak yeter de artardı.
Komşuya da kalan yemeği göndermeniz hiç hoş değil, gerçi komşunuz da normal değil ya.
Sizin yaptığınız art niyetli bir davranış olmuş. Başka yemek yapsaydınız da göze batmasaydı bari 😅

Aynı yemegi yapmışsınız. Çok komik olmuş kusura bakmayın. Başka yemek yapabilirsiniz çeşit olur diger yemek de yenirdi. Komşuya gelecek olursak, herşeye maydonoz olan komşuya hiçbirşey vermezdim.

Benim aklıma direk şu geldi o dolaptakı güveç neden beklıyordu aytene gitmeyi mi bile bile çöpe gidecekti belkide
Bi seyi merak ettim, eger Ayten esinizle karsilasmasaydi dolayisiyla kayinvalidenizin guvecini ona vermeseydiniz ne olacakti o yemek?
Aynısı benim de aklıma geldi😂

yani şimdi Allah aşkına kötülük mu herkes beni suçladı. kaynanamın yaptığı da çok güzeldi. tamamen iyi niyetten sırf ziyan olmasin diye. art niyet bunun neresinde neden herkes beni tasa tuttu
Çok güzel safa yatıyorsunuz, sırrınız ne?

Hani diyorlarya hoşgörü ve sabır paylaşma ayı külliyen yalan dolan
Burada ramazan başadığından beri kaçıncı konu
İkram en iyi olanı sunmaktır diye biliyorum ama
Konu bu değil bence
1 gün dolapta beklemiş yemekte kötü değildir yahu ne var bunda. Kendim yiyorum valla çok yemek yapmış olsam ve 1 2 misafirim olsa yemegin yetecegini bilsem ve menu guzelse onlardan çıkarır yeriz birlikte ne var ki bunda?

1 gün dolapta beklemiş yemekte kötü değildir yahu ne var bunda. Kendim yiyorum valla çok yemek yapmış olsam ve 1 2 misafirim olsa yemegin yetecegini bilsem ve menu guzelse onlardan çıkarır yeriz birlikte ne var ki bunda?
Bu sizin düşünceniz ben olsam vermezdim

Ay "kocam yemeğimi özlemiş" nedir ya :KK53:
Alt tarafı güveç yani
Madem kvlerde yediniz
Üstelik orda yediniz diye verdiği tabağı sahurda yemediniz e o zaman neden ertesi gün haldır haldır güveç yaparsınız ki
Ben burda iyi niyet göremiyorum
Komşuya buzdolabında 1 gün beklemiş yemek vermek nedir ayrıca?
Sorununa gelince siz gibi düşünüp cvplayayım;
Eh en azından azcık aklınızı kullanıp annesinin verdiği yemeği başka tabağa koyup verseydiniz
Annesinin tabağına kendi yaptığınızdan koyup sofraya getirip ay ne güzel olmuş yaa diyip yeseydiniz jkjkj
Ayrıca kv güveç yapıp çağırıyor
Siz yapınca 1 tabak vermiyorsunuz
Ayh iyi niyet terk 🥴
bir de mesela soyle dusunelim.. guvec degil patlican yemegi olsun.. mesela karni yarik. dun kv de yemissiniz.. bir tabak da yaniniza vermis.. ertesi gun evde tekrar karni yarik yapar miyiz? insan bir degisik bir sey arar ya.. kocam yalvarsa anneminki guzel olmamis sen yap dese yapmam. araya zaman girsin baska yemek yiyelim sonra yaparim ben derim..

Tabiki benim düşüncem zaten o nette dedigibizin sebebini bulamadım ondan yazdım size. Bu bayat ekmek vermekle aynı şey değil bence ve tabii konu sahibinin yaptığı işgüzarlik o ayrı.
İkramıda orucuda düşünceside çirkin
Nerden tutarsan konu elinde kalır
Konu sahibi gibi birinin bu şekilde bana birşey görderdiğini bilsem dirkt o yemeği çöpe döker ilişkimi keserim
Bende asla böyle birşey kimseye yapmam
Şunuda belirteyim saf bir niyetle sunulmuş zeytin ekmeği bile tüm içtenliğimle kabullenir
Güzel bulurum

sen kotu gordun ama goren gozlerin yanlis goruyor. beni tanisaydin boyle demez ayrica bu komsum icin yanimda dururdun karsimda degil
Yav hadi biz sizi tanımıyoruz yanlış anlıyoruz kocanızdamı tanımıyor sizi de bizimle aynı şeyi anlayıp tavır koyuyor.
eşinize Allah sabır versin size de merhamet.
şu mübarek ayda yaptığınıza bakın ya kayınvalide 0 siz 1000 mutlumusunuz.yazık kadıncağıza onun yerinde olsam yağmurlu havada bi kaşık su vermem size

biz kayınvalidemlerde yedik ekstradan 1 tabak daha verdi sahurda yersiniz diye ama kahvaltılık yedik. o yemek ziyan olmasin diye işitip verdim.yanlisi nerde yaptim

Yanlışı taze olmayan yemeği komşuya vererek yapmışsınız.

Dolapta Yemek varken yeniden aynısını pisirerek yapmışsınız.

Dolaptaki yemeğin yanına bir pilav bir çorba günü kapatirdiniz Hemde kv.nizin emeğine saygısızlık yapmış olmazdınız.

Böyle komşular ayıp ediyor, gözetmen gibi. Ama sizin yaptığınız daha ayıp olmuş.

Benim bildiğim adap , tencere kapağı açılıp açılmaz sicagiyla ikram edilir edilecekse.

Eşinizden yemeği fırına götürmeden soyleseymis size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X