kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ayıp etmişsiniz evet anlamadım kadın canlarda kapılarda mı yaşıyor da ne alıp yaptırsanız görüyor onu geçtim evde zaten bir dolu tabak mis gibi verilmiş güveç varken tekrar güveç yapmak çok iyi.niyetli değil hele hele kaynananın yiyin diye size verdiği yemeği hiç tatmadan istemem onun yemeğini der gibi başkasına kakalamış gibi olmak hiç hoş değil.

Eşiniz sizin annenizin yaptığı yemeği daha siz hiç.yemeden tutup komşuya verse ne yaparsınız? Evde güveç varsa zaten başka yemek yapılır niye aynısı ve niye kendi yaptığınızdan verilmedi komşuya çok net kaynanaya gareziniz var eşinizde aptal değil..

neyse beni anlayacak kapasite yoksa daha fazla anlatmanın yararı yok. ama bi konuda haklısın. oğulları büyük eksik. mesela benden habersiz altınlarımi alip arkadaşlarına verdi. biri tamamen yedi digeri iade etti. evde durmaz es cocuk nedir bilmez. arkadaşlarına kredi çeker kendi öder. 6.5 milyar maaş alan bi adam ama gel gorki sadece 2000 ile geçiniyorum neden çünkü arkadaşlarından bize sıra gelmiyor. evlendiğinden beri 3. el eşya kullanıyorum. çocuklarımla birlikte başkaların yattığı yatakta yatıyoruz yıllardır. ve daha birsürü şey. sizden ricam olayı tam anlamıyla anlamadan bi yargiya varmayin

Şuan daha çok üzüldüm size
Bu karakterde bi adam için yemeğimi özlemiştir deyip koştur koştur yemek yapıyosunuz. Annesinden daha güzel yapıyorum deyip gözüne girmeye çalışıyorsunuz.

Eşiniz yazdığınız gibiyse hayatın merkezine onu değil kendinizi ve çocuklarınızı koyun lütfen.

benim yemeğim cok lezzetli söylemesi ayip🤣 ama art niyetle degil kaynananın yemeği ziyan olmasin diye verdim
Ziyan olmasin diye komşuya yemek vermek hiç hoş gelmiyor kulağa. Şu çok lezzetli olduğunu iddia ettiğiniz yemekten verseydiniz keşke madem kadın o yemeği görmüş . Hiç samimi bulamadım ben sizi.

hayır hayır kayincalideyle bi sorunumuz yok ayrıca henüz taze ve gayet lezzetliydi. memleketten yeni döndüm esim yemeğimi özlemiş ben de ona aynısını yaptim. kesinlikle art niyet yok. kaynanamın yemeği ziyan olmasin diye onu işitip verdim
Bence eşiniz çok haklı annesinin elinden yemek istemiyomuş gibi duruyo burda herkes öyle anladı zaten ayrıca ziyan olmasın diye komşuya veriyosunuz ama aynı yemeği yaparken buzdolabındaki taze lezzetli bol etli bir tabak dolu güveci düşünmediniz.

Hepimizin ortak sorusu sanırım neden kayınvalidenin bol etli güvecini yemediniz aynı güveci siz tekrar fırında yaptırdınız :dondurma: komşuda sizden hep beklenti içinde yaşıyor sanırım

Bi kere hiç unutmam arkadaş kek yapmıştı. Is yerine getirdi. Sonra herkes yedi. Bitince eline sağlık dediler. O da dedi ki ya sagolun komşular bir sürü aşure getirmişti yiyemedik. Zayi olmasın diye keke kattım onları. E bir daha da hiç bir şeyini yemedik tabi. Aklıma geldi

Kalan yemegı vermezdım sız yememıssınız komsunuza neden ımram edıyorsunuz. Ben kv getırdıgını sofraya koyardım ben yemesem bıle esım yerdı bugunde kaynama gonderırdım yaptıgımdan. Komsunuza bı tabak yenıden verırdım.
Bugune kadar yaptıgım hareket cok dogruymus ispatladınız.bır komsuö harıc kımsenın getirdiginş yemıyorum.iyi yapıyormusum.bız beklettigimiz yemekleri kopekciklere bıle vermıyoruz.esınız de haklı.kadın yollamıs.siz yemessenız esınız yıyecek belkı.kendı yaptıfınızdan yollamalıydınız.hatalısınız bastan sona.

bisey sorayim size ama lutfen aciksozlulukle cevaplayın. aytenin kapısının önünden her geçtiğimizde gözleriyle poşetlerimi karıştırır ikram etmezsem o gün yedigimden hayır görmem. bigun evimdeyken ben başka odadayım benden habersiz 2 kıyafetli denedi. çocuklarımın kıyafetinin peşine düşer küçülünce benim çocuklara vereceksin onlar benim der. sen böyle bi kadına ici et dolu yemeği verdim diyemi art niyetli diyorsun
içi et doluydu demek..? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

komsu evimize gelen herseyi goruyor kokluyor o da yetmez kapiya cikip ne yaptiniz diye soruyor. vermesemiydim. kv min tencere yemegiydi bizimki tas fırın. esim firindan getirmesydi yani kadinin kapisinin onunden gecmeseydi o kadina guvec vermezdim
demek sizin güveç taş fırında pişti?...🤣🤣🤣🤣🤣

yani şimdi Allah aşkına kötülük mu herkes beni suçladı. kaynanamın yaptığı da çok güzeldi. tamamen iyi niyetten sırf ziyan olmasin diye. art niyet bunun neresinde neden herkes beni tasa tuttu
Ben taş filan atmadım size valla, cok güldüm sadece, saolun eksik olmayın, güveciniz bol olsun..😝😝😝😝😝

Bi kere hiç unutmam arkadaş kek yapmıştı. Is yerine getirdi. Sonra herkes yedi. Bitince eline sağlık dediler. O da dedi ki ya sagolun komşular bir sürü aşure getirmişti yiyemedik. Zayi olmasın diye keke kattım onları. E bir daha da hiç bir şeyini yemedik tabi. Aklıma geldi

Hiç duymadım ama İyi fikirmiş. Neden yiyemiyesiniz ki, yanlış olan ne ?

Sahura kaldirmayacak kadar ne var bunda?Eşinizin tavrı bi garip geldi bana.Yürü git nedir ya bir de.Siz de salın ipini ,boşverin işe ugurlamayı falan

Hiç duymadım ama İyi fikirmiş. Neden yiyemiyesiniz ki, yanlış olan ne ?
Ben başkalarının yaptığı şeyleri kolay kolay yiyemem. E hiç tanımadığım bir kaç komşusundan gelen asureleri birleştirip yapmış. Beklemiş. Benim için bu yiyemeyeceğim bir şey. Zaten o keki de kırılmasın diye tatmıştım . Ha kendi evine yaparsın yersin o olur.sen zaten giremeyeceğim şeyi katmazsın. Ama herkes yedikten sonra bunu söylemesi... herkes kızmıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X